|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απορίες JBL AquaDur Malawi/Tanganyika
Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς το παραπάνω παρασκεύασμα? Προσπαθώ να ανεβάσω το GH...!
Ευχαριστώ!
|
|||
|
|||
Γιατι δεν ριχνεις μερικα σπασμενα κοχυλια και λιγο αραγονιτη ?
|
|
||||
|
||||
Γιατί δεν θέλω να χαλάσω το ωραίο ΑΣΠΡΟ της άμμου που έχω βάλει και για να έχω "έτοιμο" νερό στις αλλαγές...!
|
||||
|
||||
Αφού έχεις άμμο πως γίνεται να έχεις χαμηλό Ph? Συνήθως η άμμος δεν το αφήνει να πέσει κάτω από 7,6-7,9.
Σχετικά με τα σπασμένα κοχύλια μπορείς να τα βάλεις σε ένα δίχτυ και να τα τοποθετήσεις μέσα στο φίλτρο. Τα χημικά καλό είναι να τα αποφεύγεις. Διάβασε αυτό: http://www.malawicichlidhomepage.com...implified.html |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Καλη δουλεια κανουν και οι ασβεστολιθικες πετρες απο παραλια ή και απο βουνο.Εσυ απ'οτι ειδα εχεις λαβας, αυτες πρεπει να ειναι ουδετερες νομιζω.
|
|
||||
|
||||
Οι λάβες είναι μάλλον ουδέτερες και σπασμένο κοχύλι δεν μπορώ να βάλω γιατί έχω ένα μικρό εσωτερικό φίλτρο... Γι'αυτό έλεγα για Aquadur...
|
||||
|
||||
Η λάβα είναι ουδέτερη .
Αλλα το πρόβλημα σου λύνεται με άμμο για πουλια (thank Takis) δεν έχει μεγάλη διαφορα στο χρώμα και είναι από τριμμένα κοχύλια απλά θα πρέπει να βγάλεις κάποια πετραδάκια που έχει μέσα για να μην σου χαλάει το χρώμα Ευτυχώς για σένα δυστυχώς γι αυτούς που την θέλουν για πουλια δεν έχει και πολλά πετραδάκια μέσα
|
||||
|
||||
Θα το ψάξω με την άμμο για τα πουλιά... Ευχαριστώ όλους!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γενικές Απορίες! | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 13:49 |
Απορίες για zebra snail | Vasilizzz | Σαλιγκάρια | 8 | 13-03-06 13:37 |
Κυριακάτικο φύτεμα και απορίες | Μάγγος Θωμάς | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-02-05 21:34 |