|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ωραιο αλλα πως?
Καλησπερα στους φιλους και τις φιλες!
Εχω ενα κοινωνικο ενυδρειο ικανοποιητικα φυτεμενο γυρω στα 180 λιτρα και σημερα μαλιστα εκανα παραγγελια 5 hemianthus cuba τα οποια απλωνωνται σαν χαλι στον πατο του ενυδρειου. Το θεμα ειναι οτι τα φυτα ειναι πολυ ωραια και οσο περισσοτερα τοσο και καλυτερα (αποψη μου) αλλα οσο πιο πυκνοφυτεμενο το ενυδρειο τοσο και πιο δυσκολη ειναι η αναρροφηση των περιτωματων απο τον πατο λωγω του οτι δεν υπαρχει ευκολη προσβαση!!! Μηπως γνωριζει κανεις καποιον τροπο στο να γινεται πιο επιτυχημενος ο καθαρισμος?
|
|||
|
|||
Μια ελαφρια σκουπα απο μακρια για τα "χοντρα", τα υπολοιπα γινονται λιπασμα οταν υπαρχει μεγαλη φυτοφορτωση.
|
|
||||
|
||||
Εχω σκουπα απλα δεν ειναι ευκολη η προσβαση πλεον μεσα στο ενυδρειο μου με αποτελεσμα πολλα σημεια να μενουν ακαθαριστα.
|
|||
|
|||
Καλησπερα
Τοτε χρησημοποιησε απλο σωληνα... ρουφηγμα και σιγουρα θα κανεις δουλεια |
|
||||
|
||||
Δηλαδη δεν ειναι κακο να μεινουν περιτωματα των ψαριων στον πατο?
|
||||
|
||||
Έτσι και αλλιώς πάντα θα μείνουν ,δεν είναι δυνατόν να απομακρυνθούν όλα.
|
|
||||
|
||||
Αν είναι σχετικά λίγα και το ενυδρείο σου είναι πυκνοφυτεμένο δεν θα έχεις πρόβλημα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
ετοιμασια του δευτερου....αλλα πως? | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-05 21:12 |
Eνα ωραιο αρθρο/παρουσιαση | Tricky | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 26-02-05 13:38 |
χωραει αλλα? | johnny | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-10-04 01:35 |
Βατραχακια | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-01-03 13:53 |