|
||||
|
||||
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες…
Έχω το 80 λίτρο carrefour και θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες…
πήγα στο pet city και το φθηνότερο ήταν 75 ευρώ για 4 ακροφύσια μετασχηματιστή χωρίς λάμπες και 20watt πήγα και σε 2 καταστήματα ηλεκτρονικών και δεν είχαν ιδέα για το τι τους ζητούσα ούτε ballast ούτε ανακλαστήρες είχαν… τώρα έχω τις έξεις απορείς : Γιατί τόσο μεγάλη διάφορα? http://osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e_images.tpl&product_id=281&category_id=24&option= com_virtuemart&Itemid=1&lang=el η αυτό θέλει και μετασχηματιστή? τα χεριά μου πιάνουν οπότε πάμε σε κάτι diy…. Αναλυτικά τι θα χρειαστώ για μια diy λύση? (starter υπάρχουν πολλά? ) ποσά watt πρέπει να βρω μετασχηματιστή? πώς τον ζήτω? τι άλλο θα χρειαστώ? οι 2 λάμπες που έχω είναι 60cm το μέγιστο στο ενυδρείο είναι 80cm υπάρχει τέτοια λάμπα? και αν ναι τι θα χρειαστώ για να την κάνω να ανάψει? και τέλος t5 η t8 ? ευχάριστο όποιον με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί… δεν έχω γνώσεις περί του θέματος. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |