|
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
φυσιολογικά είμαστε συνολικά στην μέση των συμμετοχών!
πάμε γερά,πάμε δυνατά! go go reef........... |
|
|||
|
|||
3 Μέρες ακόμα!!!!
15/3 και ώρα 23;59 κλείνει η διαδικασία της παρουσίασης των συμμετοχών... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 13-03-17 στις 08:17 |
|
||||
|
||||
Πήραν φωτιά τα αλμυρά
Μπράβο παιδιά! |
|
|||
|
|||
Έχω άλλο ένα που δεν πρόλαβα να το βάλω το πρωί!
|
|
||||
|
||||
Δούλευε εθελοντή μου
¶ντε και οι τελευταίοι.......για να έχει δουλειά ο Σάκης |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
για πάμε να τελειώνουμε κύριοι και οι τελευταίοι!
|
|
||||
|
||||
ΛΗΞΗ υποβολής συμμετοχών:15 Μαρτίου
τικ τακ τικ τακ τικ τακ |
|
||||
|
||||
λίγες ώρες έμειναν κύριοι!
μετράμε αντίστοφα πλέον! Σάκη πρέπει να έχεις φυσιολογικά δυο τρία ακόμα να ανεβάσεις! παμεεεεεεεεεε..................................... .καλή επιτυχία σε όλους! |
|
||||
|
||||
μισή ώρα έμεινε κύριοι!
Για να δούμε αν θα εχουμε τπτ τελευταίους συμμετέχοντες...... |
|
||||
|
||||
Διαγωνισμός θαλασσινών ενυδρείων 2017 (σχόλια και απορίες)
Τι έγινε ρε παιδιά; θα ξεπεράσουμε τις 30 συμμετοχές;
|
|
|||
|
|||
16 Λεπτά ακόμα κύριοι!
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα σε ολο το ομορφο παρεακι , τι κανετε πολυ ομορφες ολες οι συμμετοχες μπραβο σε ολους.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο για τις τόσες πολλές συμμετοχές
Το πρόβλημα τώρα είναι ποιό να πρωτοψηφίσουμε αφού όλα είναι πολύ όμορφα Καλή επιτυχία σε όλους!! |
|
||||
|
||||
για να ψηφησουμε γραφουμε το ονομα των ενυδρειων? μεχρι ποσα?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Καλή επιτυχία σε όλους, παιδιά!
|
|
||||
|
||||
Καλή επιτυχία σε όλους. Όλα τα ενυδρεία είναι φοβερά!
|
|
|||
|
|||
Ελα τωρα μην ντρέπεστε να το πεις δημόσια οτι εχεις πάθει την πλάκα σου με το δικό μου και ζηλεύεις .
|
|
|||
|
|||
Έλα Στράτο μόλις της ανέβασα!!!
|
|
||||
|
||||
Όλα τα ενυδρεία Στράτο έχουν την ομορφιά τους, το καλύτερο όμως είναι η εξέλιξή τους μέσα από την ομαδική συμμετοχή κ την αλληλοβοήθεια.
|
|
||||
|
||||
καλη επιτυχια σε ολους παιδια να ειμαστε καλα και στον επομενο να τα δουμε ακομα καλητερα ολα τα ενυδρεια και ακομα περισοοτερα!!! για μενα συμασια δεν εχει ποιος θα κερδισει αλλα το οτι εχουμε τοσες πολλες συμετοχες απο ομολογουμενος πολυ ομορφα ρεφακια!!! μπραβο σε ολους και τους συμετχοντες αλλα και τα παιδια που δουλεψαν για να γυνει αυτος ο διαγονισμος!!!
|
|
||||
|
||||
Πανεμορφα παιδες ενα μεγαλο μπραβο σε ολους σας.
Καταπληκτικα ενυδρεια.
|
||||
|
||||
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους "προλαλήσαντες" και ειδικά με τον φιλο Λεο!
Να ειμαστε καλα και να χαρούμε ολοι οι συμμετέχοντες,τα μέλη μας,οπως και οι πολλοί φίλοι επισκέπτες μας τον φετινό διαγωνισμό μας! Θέλω να πω οτι καθε ύφαλος εχει ξεχωριστεί απαράμιλλη ομορφιά και ολα οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ετσι ώστε να μπορουμε αυτήν την στιγμή να καμαρώνουμε τα επιτεύγματα τους! Καλη διασκέδαση λοιπόν γιατι κατ εμε ειμαστε ολοι νικητές .......... |
|
||||
|
||||
Καλή επιτυχία παιδιά σε όλους
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Καλη επιτυχία σε ολους με τα πανεμορφα ρεεφ!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Έτσι όπως είδα τον ωκεανό συμμετοχών, πελάγωσα! Μπορεί άμα ψηφίσω να τα θαλασσώσω. Οπότε σκέφτομαι να κάτσω στην παραλία
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία σε όλους! πολύ όμορφα όλα τα ενυδρεία!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ΜΠΡΑΒΟ σας !!!
Δεν περίμενα με τίποτε τόση μαζική συμμετοχή και μάλιστα με τόσο ωραία ενυδρεία !!! Να είστε όλοι καλά να τα χαρείτε !!! Και πάλι ΜΡΑΒΟ σας. |
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά,
όμορφα ενυδρεία και εκπληκτικά πολλές συμμετοχές. Με λίγα λόγια οι Θαλασσινοί σκίσανε Μέχρι και εμένα κοντεύετε να μη ψήσετε να φτιάξω θαλασσινό Συγχαρητήρια σε όλους
|
||||
|
||||
μπραβο σε ολους....το κουμπι "ψηφησε τωρα" που ειναι? εγω θα το γραψω για το ποιο ενυδρειο θελω?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | kostas82 | Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | 0 | 10-01-17 00:28 |
Διαγωνισμός Βιοτοπικών και Φυτεμένων ενυδρείων στη Ρωσία | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 245 | 16-01-14 02:22 |