|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πρόβλημα με Anubias
Σε 50αρη ενυδρείο έχω αρκετές anubia, σχετικά πυκνά. Από εκεί που ανθίζανε η μία μετά την άλλη, εδώ και μια εβδομάδα, χωρίς να αλλάξει κάτι, αρχίζουν και "λιώνουν".
Ακούω γνώμες για το τι μπορεί να φταίει και τι με συμβουλεύετε να κάνω... Ευχαριστώ!!!
|
||||
|
||||
Γιαννη το ειχα παθει και εγω παλια, σε κανονικη anubia αλλα και σε nana. Αυτο που εκανα μολις ειδα οτι σαπιζε το ριζωμα ηταν να κοψω το κομματι και να αφησω το υγιες μονο του ωστε να μην εξαπλωθει.
Αυτη ειναι η προσωπικη αποψη.
|
||||
|
||||
Κόψιμο το σάπιο ρίζωμα και λίγο από το υγείες κομμάτι και επανατοποθέτηση σε πιο αραιή διάταξη ώστε να κυκλοφορεί πιο εύκολα το νερό.
|
|
||||
|
||||
O.K. Αυτό θα κάνω... και ναι και στις νάνα το ίδιο.
|
|||
|
|||
Ζητώ συγνώμη αρχικά απ' το ts που θα δανειστώ το τοπικ του
Έχει λίγες ημέρες που βλέπω κάποια φύλλα να "λιώνουν" σε 2 (ξεχωριστές) ρίζες. Δείτε παρακάτω την εικόνα. Που όφειλεται; Δεν έχω αλλαξει σε αλλαγές, λιπάσματα, και λοιπά. https://ibb.co/rmjGhgL |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με Anubias barteri ''nana'' | sunsity | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-11-12 15:53 |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
Πρόβλημα με limnophila aquatica και ένα φύλλο anubias | spirosta | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-06-07 01:09 |
Πρόβλημα με φύλλα anubias | a-sakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-04-07 12:17 |