|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Υφαλοσ Στη Jeddah
Τις έστειλε ένας φίλος μου που έχει πάει εκεί για δουλειά.
Θέλω κι εγώ!!! |
|
|||
|
|||
Φοβερές φωτογραφίες…
Και γω φέτος τον Φεβρουάριο στο τσακ δεν πήγα τελικά Μαλδίβες…. Εύχομαι το χρόνου να τα καταφέρω…..
|
||||
|
||||
ελπιζω το σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα να παω και να βγαλω παρομοιες φωτογραφιες. ))
|
|
|||
|
|||
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και η καταλληλότερη εποχή αυτή. Αν πραγματικά το εννοείς βέβαια…..
|
||||
|
||||
to ξερω οτι η καλυτερη εποχη ειναι απο Νοεμ. - Απριλ. αλλα αυτο δε σημαινει οτι τελη σεπτεμβρη θα ειανι τοσο χαλια. εξαλλου κανεις δεν εγγυαται για τον καιρο ακομα κι αν ειναι μεσα καλοκαιριου. η θερμοκρασια ειναι σχεδον σταθερη ολο το χρονο και οι βροχες μικρης διαρκειας.
αν ειμαστε τοσο ατυχοι... |
|
||||
|
||||
ωωωωωωωωωωω
ΘΕΛΩ!!!
|
|
||||
|
||||
Με βαλατε σε.....πειρασμο !!!!!!!!!
Αυτες οι φωτογραφιες ειναι ...περσινες
Και δεν ειναι...φιλου Εαν θελετε υπαρχουν και αλλες |
|
||||
|
||||
μπραβο, τελειες φωτογραφιες!!
απο μαλδίβες είναι? που πηγες? εννοειται πως θελουμε κι αλλες!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οχι...Phuket Σε ενα καταστημα υπήρχε αυτο το...ενυδρειο (1η φωτο) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαδυκτιακα περιοδικα για θαλλασινα ενυδρεια τροπικου υφαλου | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 09-05-05 15:24 |
Διαδυκτιακα Forum για θαλλασινα ενυδρεια τροπικου υφαλου | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 1 | 27-04-05 13:43 |