|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100*41*50 Όγκος: περιπου 195 καθαρα Κατηγορία:malawi Φυτά: 2 δρακαινες - 2 ανουμπιες Ψάρια : 2 ζευγη sciaenochromis (ahli),1 aulonacara firefish, - 1ζευγος stuartgranti Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακη αμμος, πετρες λιμνης κερκινης Φόντο: πετρινο φελιζολ τοπιο Φωτισμός: 2 T8x30 w Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα: εξωτερικο φιλτρο : astra 400 lit ανα ωρα Θερμοστάτης: 250 w sagem Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7,8 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):15 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):2 Αλλαγές νερού:30 % / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26
|
||||
|
||||
Μπραβο!!!. Ωραιο ενυδρειο.
Το μονο που με ανησυχει , ειναι η πετρα πανω αριστερα....................
|
||||
|
||||
kostaskich
σευχαριστω για τα καλα σου λογια.οσο για την πετρα μην ανησυχεις,γιατι ειναι σταθερη και ας μην φενεται ετσι.τις εχω δοκιμασει ολες ,αλλα προληπτικα εχω βαλει σε ολη τιν βαση του ενυδρειου φελιζολ και απο πανω τιν χαλαζιακη αμμο.επισεις στισ κορυφες εωαλα πλατιεσ πετρες που λειτουργουν σαν εξεδρες ,ηδη δηλαδη αρχισε να χορευει ενα ζευγαρι aulonacares
|
||||
|
||||
ομορφο ενυδρειο!
φοβαμαι ομως πως οι μερες των δρακαινων ειναι μετρημενες καθως ειναι υδροφιλα φυτα και αν παραμεινουν εντελως βυθισμενα θα χαλασουν...
|
||||
|
||||
kostaskich
δεν τις εχω φυτεψει βαθεια.δεν πειραζει οσο αντεξουν.παντως οι ανουμπιες βγαζουν συνεχεια φυλα,οποτε μαλλον αυτες θα μεινουν τελικα.θα δειξει
|
||||
|
||||
ομορφο το ενυδρειο σου Κωστα ευχομαι καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Κώστα ωραίο ενυδρείο και υπέροχ ψαρια .ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: αμα έβγαζες τα φυτά και έχωνες τις πέτρες που έχεις να πατάνε πάνω στο χαλίκι (τις μεμονωμένες) πιστεύω οτι θα έδειχνε πιο ωραία.
|
|
||||
|
||||
oouaauu |
|
||||
|
||||
Επιτελους παρουσιαση, αργησες αλλα το βρηκες!
Ωραια ψαρια, ωραιες πετρες, και αμμος. Βγαλε τα φυτα, και κατι πρεπει να γινει με το background, δεν υπηρχε τροπος να ενωθει χωρις να φαινεται τοσο πολυ η ενωση?Εκτος αν ειναι φωτογραφια, οποτε ξηλωστο! Ααααχχχχ, τοσα μαθηματα και σεμιναρια στην εκθεση και δεν εμαθες!!! Ετοιμασου για το σεμιναριο για τα βιοτοπικα ενυδρεια, θα κρατας σημειωσεις και θα εξεταστεις. Να δω πως θα σε κανω ανθρωπο εσενα!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
kostaskich
To background δεν ταιριαζει πληρως .ειναι απο φελοζολ και ειναι ειδικο για ενυδρεια.δυστυχως δεν ταιριαζει πληρως στο ενωμα. οσο για τα φυτα ηθελα να σπασω λιγο το πετρινο τοπιο.απλα ηθελα νατα δοκιμασω οσο αντεξουν.μαλλον τις ανουμπιες θα τις κρατησω. πιστευω οταν ανακατασκευασω το 450αρι,θα εχω ακομη πιο καλα αποτελεσματα.
|
||||
|
||||
Κωστακιτσσσ! μη χανεις το κουραγιο, σε κρινω σκληρα επειδη εισαι φιλος.
Συνεχισε με ενθουσιασμο και πιστευω να δουμε συντομα τεραστιες βελτιωσεις!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
kostaskich
φαντασου Μιχαλη οταν μαγαλωσουν τα ψαρια.ακομη 4-5 εκατοστα ειναι.μαλον τα βλεπω να μπαινουν στο 450αρι,και αυτο να μετατρεπεται σε ταγκανικα,γιατι παει πιστευω περισοτερο.προς τοπαρον ειμαι με δεμενα χερια γιατι ξερεις τι συμβαινει με το 45αρι.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξ.φίλτρο για 200lt | gap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 16-12-08 22:08 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |
haplochromis polystigma | alfacom | Malawi | 4 | 17-03-04 12:25 |