|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ (και οχι μονο) ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Οπως γραφω και στον τιτλο........ μια που αρχισε να φτιαχνει ο καιρος να κανουμε κανενα τραπεζι.......!!!!! και να πιουμε κανενα καφε.......!!!!! giannisqq...... κανε τα κουμαντα σου να οργανωθουμε.........
|
||||
|
||||
Αφού πάλι δεν θα έρθεις....
|
|
||||
|
||||
για αυτο λεω να το οργανωσεις εσυ φιλος.......!!!!! 8α ερ8ω.....!!!! θα μαζευτουμε καμια 7-8 ατομα απο ορ/δα, διδ/χο....... μπορουμε να κανουμε στο σουφλι να ανεβουν και οι νοτιοι!!!!!!
|
||||
|
||||
.....
Παντελη εγω μεσα είμαι.....
|
|
||||
|
||||
Κι η Τανζανία μέσα
Για λέτε μέρες που σας βολεύουν.... |
|
||||
|
||||
κατσε να δουμε ποσοι ειναι μεσα και 8α την βρουμε την μερα!!!!!
|
||||
|
||||
Σάββατο μπορω όπου θέλετε,για Κυριακή θα σας πω σύντομα...
Υ.Γ.Αν η συνάντηση δεν περιλαμβάνει τσίπουρο,δεν ερχομαι |
|
||||
|
||||
Αν ειναι Κυριακή μεσα και εγώ
|
||||
|
||||
σαββατο μπορω σιγουρα!!! κυριακη παιζει να δουλευω .......!!!!! δευτερα δουλευω σιγουρα!!!!!! αντε γιαννη οργανωσε την ομαδα!!!!!!!
|
||||
|
||||
Μπορω Κ Κυριακή...οπότε περιμένουμε απο τους υπόλοιπους....
|
|
||||
|
||||
.....
Σαββατοκύριακο κα γω μεσα είμαι
|
|
||||
|
||||
Ο Κλεοβουλε έκοψε το τσίπουρο??αν πάμε σουφλι εχει και πολλα ψάρια στο ενυδρειο...σχαρα...σχαρα...
|
|
||||
|
||||
Τι να κόψω...τώρα άρχισα να ποτίζω και τα ψάρια μου..να γίνουν τσιπούρες
|
|
||||
|
||||
Ε τοτε να την κάνουμε εκει την συνάντηση!!!!μ αρέσουν οι τσιπουρες...τίποτα σε γαυρακι μπορείς να κανεις?
|
|
||||
|
||||
Μπααα....μπακαλιάρο αν θέλεις, μέρες που είναι
Σας βλέπω ψόφιους όμως |
|
||||
|
||||
αυριο 8α ξερω για κυριακη.... αλλα κατα 90 τις εκατο δεν 8α δουλευω.....!!!!!
|
||||
|
||||
¶ρα Κυριακή ποιοι μπορούνε??
------------------------- Ο στρατηγός δν θα κατέβει καμία βόλτα?ο Πάνος? ------------------------- Αυριο μεσημερακι για σουφλι?? Για καφε η μεζέ??ποιοι μπορούνε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 23-03-13 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
....
Γιάννη γιατί ώρα μιλάμε???
|
|
||||
|
||||
Οτι ώρα θέλετε...1:30 πιστεύω ειναι καλα...αλλα δεν βλεπω συμμετοχή....
|
|
||||
|
||||
giannisqq
Κλεόβουλος |
|
||||
|
||||
εμένα μου έτυχε κάτι πολύ έκτακτο και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να είμαι. Θα το ξέρω αύριο το μεσημέρι.
Μαζευτείτε εσείς αν είναι και εγώ θα κανονίσω τελευταία στιγμή αν καταφέρω να έρθω
|
||||
|
||||
κι εγω μεσα ειμαι..
|
||||
|
||||
giannisqq
Κλεόβουλος douran_p ignatios? |
|
||||
|
||||
Μονο αυτοί??
|
|
||||
|
||||
αν δεν ανεβει ο ιγνατιος απο κομοτηνη...... αν τελικα το κανουμε μαλλον θα πρεπει να ανεβει ο κλεοβουλος ορεστιαδα......
|
||||
|
||||
το καθυστερήσαμε βρε Γιαννη.
Στέλνω κάνα πμ μήπως κουνηθεί κανείς αλλά μάλλον θα πάει για την άλλη Κυριακή. |
|
||||
|
||||
Ο Πάνος ο στρατηγός που ειναι αυτοί?εκοψαν τα τσιπουρα?
------------------------- Γεια σου ρε Παντελή!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 23-03-13 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
παρων!!!!!
|
||||
|
||||
Οχι βρε παιδια δεν έκοψα τίποτε γιατι απλώς δεν έπινα ποτε τσίπουρο,απλως λόγω περιπτέρου αναγκαστικά έκοψα πολλα .Κλεόβουλε αν πάνε ολα καλά ισως τελος εβδομάδος αρχές της άλλης σε επισκεφθώ.
|
|
||||
|
||||
Σταυρο σεχασα..δεν πολυκατεβαινω και γω...καποια στιγμη οταν ερθω θα περασω να τα πουμε
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι των θεματων των συναντησεων Βορειου Ελλαδος, μπαχαλοποστ ή μη. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 15-01-11 05:06 |
Να καμουμε μια συναντηση Πάτρα το Σαββατο? :D | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 13-12-06 23:45 |
Μηνιαια Συναντηση Πσφε Βορειου Ελλαδοσ-αλλαγη Ημερομηνιασ | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 23-01-06 21:20 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |