|
||||
|
||||
Ενυδρειο 35λτ με μονομαχο
Ενυδρειο 35λτ 40x32x28 με μονομαχο.
Υπόστρωμα χαλαζιακό μαύρο cattapa leaves και ξύλα..... Φίλτρο EHEIM LiBERTY 75 και φωτισμος arcadia led stretch 15W Τρέχει περιπου ένα χρόνο.... |
|
||||
|
||||
Όμορφο! Θα του έβαζα σίγουρα μερικά φυτάκια ακόμα και οπωσδήποτε φυτά επιφάνειας, νομίζω ότι θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα ο κύριος εκεί μέσα.
Να το χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.! |
|
||||
|
||||
ναι το θεμα με τα φυτα ειναι ότι δυσκολευονται ακομα και οι ανουμπιες μια και το νερο γινεται καφε απο τα cattapa αλλα και τα alder cones....
|
|
||||
|
||||
Δεν πρόσεξα την αναφορά σου στα cattapa, εστίασα περισσότερο στην εικόνα και δεν μου φάνηκε τόσο καφέ το νερό. Σαν αντανάκλαση απ το υπόστρωμα μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια.
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά τώρα, τι ζόρι τραβάνε τα φυτά με το καφέ νερό; Μαλακώνει πολύ και δεν βρίσκουν απαραίτητα στοιχεία να τραφούν; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Α μάλιστα κατάλαβα. Δεν λύνεται με δυνατότερο φως αυτό ε;
|
|
||||
|
||||
νεα φωτο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Μονομαχο-ενυδρειο μου! | Timekeeper | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-08-12 17:15 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ifestionas | Bettas | 5 | 24-11-10 10:09 |
νεο ενυδρειο για μονομαχο | κατερινα 23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 02-07-09 14:32 |
ενυδρειο μονομαχου | angelwho | Bettas | 8 | 23-11-08 15:50 |
Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |