|
||||
|
||||
ασπριζει κ πεθαίνει??
παιδια το μικρο μου μονομαχακι πρωτα ασπρισε το μισο του σωμα και μετα ασπριζε ολο το σωμα σταδιακα....ομωσ το βρηκα νεκρο μετα απο λιγεσ μερεσ..τι αρρωστια μπορει να ειναι ε??
|
|
||||
|
||||
φωτογραφια ?
|
|
||||
|
||||
οριστε δειτε
|
|
||||
|
||||
τι ειναι τουτο συντεκνε ?
|
|
||||
|
||||
E oτι ειδεσ ειδεσ....αυτη καταφερα να βγαλω αμα καταλαβεισ τι ειναι πε μου κ εμενα γιατι ηταν το τελευταιο μικρο κ μου ψοφισε κ κλαιω τωρα........
|
|
||||
|
||||
δεν ξερω τι ακριβως περιμένεις να δουμε απο αυτη την φωτο ωστε να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος... μηπως σου ξεφέυγει κάτι?
κριμα για το ψαράκι σου πάντως
|
||||
|
||||
φαινεται το ψαρι στη φωτο;
|
|
||||
|
||||
Έλα μην κλαις.... Με τα κλάματα δεν θα το αναστήσεις...
|
|
||||
|
||||
Ενα ασπρο μικρο πραματακι που αχνοφενεται αυτο ειναι....Εγω γιατι το βλεπω ρε παιδια?παντωσ κλαιω γιατι απο τα πολλα που γεννηθηκαν αυτο ειχε ΜΕΙΝει κ τωρα παει κ αυτο.......................
|
|
||||
|
||||
Πάντως να ξέρεις ότι τα μικρά θέλουν πολύ καλή ποιοότητα νερού και είναι γενικά ευαίσθητα σε ασθένιες όπως το velvet (μάλλον κάτι τέτοιο έπαθε). Προσπάθησε περισσότερο την άλλη φορά..
|
|
||||
|
||||
ε τωρα πια θα ξαναδοκιμασω τον αυγουστο που γυρναω κ ελλαδα...κ θα ειμαι πιο προσεκτικη
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πεθαίνει ο Μονομάχος! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 04-10-05 14:40 |