|
|||
|
|||
χρυσόψαρο με άσπρες μακριές ακαθαρσίες, ασθένεια?
όπως γράφω και στον τίτλο σήμερα παρατήρησα ότι το μεγάλυτερο από τα 2 χρυσόψαρα έκανε άσπρες μακριές ακαθαρσίες. Κατά τα άλλα η συμπεριφορά του είναι κανονικότατη.
Ενυδρείο juwel record 800 (110 lt) στρωμένο φίλτρο εσωτερικό με σιποράξ. pH=7.6 GH= 7-14od kH=6od NH4=μη μετρήσιμη (0) NO2=0mg/l NO3=10mg/l Τ=26oC Να ανησυχήσω μήπως είναι η αρχή κάποιας ασθένειας. Τελευταία φορά που τα τάισα χθες το απόγευμα με tetra flakes. Να τα ταίσω σήμερα? |
|
||||
|
||||
σπιρουλινα ταιζεις ?
αν οχι ριξε λιγακι καλο τους κανει ------------------------- και μια που θα ριξεις βαλε και κανενα ανεμηστηρα να πεσει η θερμοκρασια
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 16-06-10 στις 22:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
μόνο flakes ταίζω... Τι άλλες τροφές να τους δίνω? Για την θερμοκρασία, επειδή δεν έχω αξιωθεί να πάρω ακόμα ανεμηστηράκια ( μέχρι τέλος της βδομάδας θα έχω πάρει) επειδή με την αεραντλία και ανοιχτό καπάκι για κανά 6 ωρο την μέρα και με αρκουδίσιο στο φουλ πέφτει 4-5 βαθμούς. Από 29-30 δηλ. πέφτει μέχρι και 25 στην καλύτερη. Προς το παρών κάτι γίνεται αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε ανεμηστηράκια. |
|
||||
|
||||
εσυ τρως καθε μερα φακη ???????
ποικιλια διαφορες τροφες πλουσιες σε βιταμηνες και προτεινη σπιρουλινα μι ξεχασεις
|
||||
|
||||
παρε tetra goldy spirulina στα ψαρια μου αρεσε πολυ και τα χρωματα τους καταπληκτικα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άσπρες φουσκάλες στο ξύλο. τι είναι? | bouldoza | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-06-10 18:53 |
Ασθένεια Κλόουν; | Zeppelos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 05-06-07 13:38 |
Νεα ασθένεια? | geokary | Δίσκοι | 18 | 29-03-07 10:35 |
Ασθένεια platy ??? | drakoulis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-05 11:37 |
Ασθένεια??? | jperik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 29-02-04 18:07 |