|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κανουν αυτες οι πετρες και η αμμος για malawi
τωρα μολις γυρισα απο την παγανια που βγηκα και βρηκα 2 μεγαλες πετρες μς πολλες τρυπες απανω γυρω στα 20-25 κιλα η καθε μια.αν μου δωσετε το οκ αυριο θα καθαριστουν απο τα κοκκινοχωματα θα παρω της αιχμηρες ακρες με γυαλοχαρτο χοντρο και τις τρυπες της διαμπερες θα της κλεισω ετσι ωστε να γινουν σαν σπηλια.α εχω βρει και αλλες πετρες για συμπληρωμα απο επανω αλλα αυτες θα ειναι η βαση δεξια και αριστερα ετσι ωστε να καλυβουν το φιλτρο.αμμο τωρα μαζεψα απο την παραλια πεντακαθαρη ουτε ξυλαρακι δεν ειχε και ειχε πολυ ψιλο τρυμμενο κοχυλι πανω πανω και το πηρα και αυτο ειναι καλη η αμμος η να χρησιμοποιησω μαρμαροσκονη που εχω σαν ενναλακτικη?
δεν ξερω ανομα αν ειναι ασβεστολιθηκη αυριο αν ειμαι οκ θα την τσεκ μα aquaforte.
|
||||
|
||||
βοηθεια παιδια....
|
||||
|
||||
Τσάμπα σπας τα νεύρα σου, τούμπανο είναι οι πέτρες.
Τι γυαλόχαρτα τσιμενταρίσματα και τεστ πας να κάνεις, αφού δεν σου χρειάζεται τίποτα από αυτά. Ένα καλό ξέπλυμα με νερό και τρίψιμο ταυτόχρονα με μία βούρτσα να φύγουν τα χώματα κλπ. και είσαι έτοιμος. |
|
||||
|
||||
ωραια δεν κοψομεσιαστικα τσαμπα.για την αμμο με τα θριψαλιασμενα κοχυλακια ειναι οκ?
|
||||
|
||||
Ουυυυυυυυυ είσαι πρώτος λέμε
|
|
||||
|
||||
Όχι !
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
σοκακι εχουμε και στα χανια περιοχη .
|
||||
|
||||
Αρη ωραιες φαινονται....
δες μονο να σχηματιζουν πολλες κρυψωνες.... να υπολογιζεις τουλαχιστον 2 για καθε ψαρι που θα εχεις.... Αν οι πετρες ειναι πολυ μεγαλες δυσκολα θα το καταφερεις αυτο..... |
|
||||
|
||||
αυτες θα τις βαλω κατω δεξια και αριστερα για βαση και θα συμπληρωσω με τις αλλες τις πιο μικρες απο επανω για να φτιξω περισσοτερες.παντως με τετοια βαση συμπληρωνω αρκετες απο επανω.πρεπει δηλαδη να εχω 28 κρυψωνες ε? κατι θα κανω πιστευω.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΕΤΡΕΣ MALAWI | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 17-12-07 07:59 |
πετρεσ και αμμος | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 04-10-07 23:22 |
Αυτες κανουν για ενυδρειο? | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-07 15:09 |
αμμος για malawi(Χαλκιδική) | Γιώργος06 | Malawi | 11 | 13-04-07 13:17 |
Πετρες σε ενυδρεία με κιχλίδες Malawi | Carebean pirate | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 17-06-06 20:39 |