|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κλαδεμα ???
Καλησπέρα σε όλους
Θέλω να κάνω μιά ερώτηση σχετικά με το φυτό στις φωτό που έχω επισυνάψει. Αν το αναγνώρισα σωστά από τη φωτό κάποιας ιστοσελίδας, είναι Egeria najas ή Egeria densa (νομίζω). Μεγαλώνει ιδιαίτερα γρήγορα. Εχει φτάσει περίπου 60-70cm, ίσως και λίγο περισσότερο (το ενυδρείο έχει ύψος 40 cm), και απ'ότι φαντάζομαι, πρέπει να το κόψω. Απλά το κόβω εκεί που θέλω, ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Το φυτό που θα κοπεί, πρέπει να το πετάξω, ή "πιάνει" αν το βάλω στο χαλίκι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 07-10-05 στις 19:08 |
|
|||
|
|||
Κοψτο εκει που θες και το κλαδεμα φυτεψε το κανονικα .
|
|||
|
|||
Όχι απλώς πιάνει, αλλά το συγκεκριμένο θα σου μεγαλώνει και πάρα πολύ γρήγορα. Κάθε φορά που θεωρείς ότι έχει ψηλώσει πολύ, κόβε σε όποιο ύψος θέλεις και φύτευε άφοβα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κλαδεμα cabomba caroliana | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-05-05 07:44 |
Κλαδεμα σε Vallisneria | dantouan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-01-05 11:58 |
Riccia fluitans -φιλος ή εχθρος ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-09-04 23:15 |
Μετα το κλαδεμα... | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 10-05-04 00:44 |
EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΦΥΤΩΝ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:59 |