|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Σχετικά με αγορά άμμου!
Καλησπέρα παιδιά! Προκειται να αγορασω αμμο για τι ενυδρειο μου (tanganyika). Η αμμος που θα σας παραθεσω παρακατω κανει? Αν ναι 9 κιλα φτανουν για το 54λιτρο ενυδρειο μου?
|
|
||||
|
||||
Και πολλα ειναι.
------------------------- Διαβασε προσεκτικα αυτο γιατι ειναι λιγο παραξενα τα πραγματα φιλε μου. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473 ------------------------- Ειναι λιγα 54 λιτρα για αυτα τα ψαρακια και υπολογισε πολυ λιγοτερα γιατι θα μπει αμμος πετρες κοχυλια κτλ...Απ οτι διαβαζω στο λινκ απο 100 λιτρα και πανω ξεκινας για βιοτοπικο τετοιου τυπου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 18-12-09 στις 09:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
τι ψαρακια θες να βαλεις Στελιο?
|
|
||||
|
||||
Ενα αρσενικο και 3 θηλυκα μουλτι.
|
|
||||
|
||||
Οριακα οκ εισαι!
Τιποτα αλλο ομως μεσα,μονα αυτα τα 4! Και μετα με τις γεννες αρχιζεις και διωχνεις ωστε να μην επιβαρυνεις βιολογια.
|
||||
|
||||
πολλα κιλα αμμου για 50αρι
4κιλα το πολυ
|
||||
|
||||
Και αν μπορεις βαλε αραγωνιτη.
|
||||
|
||||
το κακο ειναι οτι σε αυτα τα λιτρα δε θα μπορεσεις να δεις τη συμπεριφορα και την ομορφια μιας αποικιας επειδη θα αναγκαστεις να δινεις.
Παντως η επιλογη σου ειναι |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το πολυ 6 κιλα το πολυ!!!! |
|
||||
|
||||
OK παιδιά ευχαριστώ πολύ....Τελικά αγόρασα ένα 9κιλο τσουβαλάκι για να είμαι μέσα.
|
|
||||
|
||||
Παρεπιπτοντως ποσο το πηρες?Τ κιλο 1,20?
|
|
||||
|
||||
15 ευρω απο το aqua club design
|
|
||||
|
||||
το κατωτερο ειναι 60λ,με νανοκιχλιδες,καλη συνεχεια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορά άμμου | alcol | Δίσκοι | 30 | 22-09-12 11:53 |
Αραγωνίτης ή άμμος? | george1981 | Malawi | 4 | 15-11-08 11:53 |
Φίλτρο άμμου? | mad | Φίλτρανση | 1 | 09-06-07 23:22 |
Φίλτρο άμμου??? | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 22-10-04 13:09 |