|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013
Καλησπερα σε ολους,
αντε να μαζευομαστε και μεις με την σειρα μας, να οργανωσουμε το κοπη τη πιτα του νεου ετους!! ΔΕΝ εχει οργανωθει/κανονιστει τιποτα ακομα. Οσοι πιστοι προσελθετε μπας και βρουμε κανα φλουρι φετος..... thnx
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 15-01-13 στις 21:13 |
|
||||
|
||||
ειπαμε μεσα εγω και ο πεταλουδας
αντε περιμενουμε να δωσουν το καλο παραδειγμα και οι πιο παλιοι με την συμμετοχη τους |
|
||||
|
||||
ημουν στο τσακ να ανοιξω θέμα αλλα με πρόλαβες Βασίλη..!! ΜΕΣΑ και εγω...
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
και εγω και εγω .... αρκει να μη δουλευω!!!
|
|||
|
|||
Και εγω μεσα ειμαι!!!!!Αρκει να μην δουλευω οπως ειπε και ο φιλος Γιωργος
|
|
||||
|
||||
Παιδια, ΟΛΟΙ μεσα ειμαστε λογικο, αυτο που θελω ειναι να μαζευτουμε 3-4 ατομα να το οργανωσουμε το θεμα......
|
|||
|
|||
Εχω αδεια τωρα οποτε θες μπορω να βρεθουμε για ενα καφε να βοηθησω οσο μπορω!!!
|
|
||||
|
||||
Μεσα.. Αρκει να το κανετε μερα που να μην δουλευουμε οι περισσοτεροι!!!
|
|||
|
|||
αν το κανονισετε για καμμια κυριακη λογικα θα μπορω και εγω να ερθω.
|
|
||||
|
||||
εγω νομίζω οτι απο τώρα για τις 19 του μήνα ημέρα κυριακή ή 18 ειναι καλα...μενει μια εβδομάδα κενο κι εχουν καιρό τα μέλη να δουν προγράμματα δουλειάς κλπ κλπ....τώρα αν νομίζετε οτι ειναι νωρις το πάμε και πιο μετα...
|
|
||||
|
||||
Θα προσπαθήσω και εγώ να μην δουλεύω, να μεγαλώσω την παρέα! Καλό θα είναι να υπάρχει μια ενημέρωση τουλάχιστον 10 - 15 ημέρες πριν. Η ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή. Πάντως σε πρώτη φάση είμαι μέσα!!!
|
||||
|
||||
αν δε δουλευω κι εγω μεσα
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
προτεινω να γινει αρχες Φεβρουαριου ή τελη Ιανουαριου...μεχρι να συντονιστουμε να κανονισουμε πιστευω θα μας παρει μερες....
επισης οπως ειπε ο skydiver πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον 10 μερες notice....
|
||||
|
||||
Μεσα ειμαι κ εγω αν δεν δουλευω. Εννοειται κ για να βοηθησω οτι χρειαστει
|
|
||||
|
||||
Αν δεν δουλευω, θα ειμαι κι εγω.
Για πιτα μπορει καποιος με εμπειρια στις ομαδικες αγορες, να αναλαβει να μαζεψει χρηματα απο ολους μας. Ο καθενας μας μπορει να φερει δωρακια απο μονος του και αν δεν φτασουν για ολους, να μοιραστουν με μια υποτυπωδη κληρωση.
|
||||
|
||||
Ωραία ιδέα!!!!!!!!!! Είναι ευκαιρία να δώσουμε ότι μας περισσεύει και ίσως είναι χρήσιμο σε κάποιον!!!! Σωστός ο delta!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
αντε επιτελους να μαζευομαστε..
ο χωρος υπαρχει ειναι στα φλοκαφε στην κηφισια που αν θυμαμαι καλα ειναι μελος του φορουμ ο ιδιοκτητης(??) ατομα θα μαζευτουμε σιγουρα κι αλλα ημερομηνια καλα ειναι προς το τελος 27 ιανουαριου πεφτει κυριακη και εχουμε πανω απο 15 μερες αποσταση |
|
|||
|
|||
Ωραία... πιστεύω ότι θα πρέπει να κλείσουμε την ημερομηνία για να μην το τρενάρουμε κι άλλο.
Μια χαρά είναι στην Κηφισιά και η ημερομηνία που λέει ο eimaste aR21rwstoi είναι μια χαρά. |
|
||||
|
||||
27/1 ίσως να μπορώ κι εγω!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Εγώ είμαι οκ για τις 27, εκτός απροόπτου βέβαια...
|
||||
|
||||
για ποσα ατομα περιπου θα ειναι η πιτα?
|
|
|||
|
|||
Ας πάρουμε για 20 άτομα... και αν χρειαστεί θα πάρουμε και άλλη
Μπορώ να κανονίσω εγώ για την πίτα εάν θέλετε... |
|
||||
|
||||
ετσι παιδια να βλεπω συμμετοχες
|
|
|||
|
|||
Παιδιά η ημερομηνία είναι 27/1/2013
|
|
||||
|
||||
Δουλευω τη Κυριακη ....
Μεσημέρι 14:00-22:00 Αν μπορεσω να το αλλαξω θα ηταν καλα .... θα δουμε!!
|
||||
|
||||
Αν τελικά έρθω...θα ανάρτησω λίστα! Οχι της Λαγκαρντ
Οποίος έχει, ψάχνω κερατοφυλλο και μπόλι για Grindal (Πρασινε αν έρθεις...ξέρεις εσύ... )
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
εχω κι εγω κερατοφυλλο πολυ
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
εγω θα ερθω
|
Tags |
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |