|
||||
|
||||
Συνδιασμος.
Να ρωτησω λιγο να μου πειτε αν ο παρακατω συνδιασμος ειναι σωστος.....:
Δισκοι + Καρδιναλιοι + SAE (ή/και) ansistrus ειναι σωστος ;;;; ευχαρηστω...! |
|
||||
|
||||
σε πόσα λίτρα?
|
||||
|
||||
γενικα λεω....
|
|
||||
|
||||
γενικά είναι ΟΚ...
|
||||
|
||||
απλα, επειδη καπου διαβασα οτι τα ΣΑΕ και τα ΑΝΣΙΣΤΡΟΥΣ αγριευουν....
|
|
||||
|
||||
Που το διάβασες?
|
||||
|
||||
το ειχα διαβασει καπου (δεν θυμαμαι που)... αλλα απο την δικη μου εμπειρια, δεν εδειχνε επιθετηκος (ο ΣΑΕ) αντιθετα με εκεινο το αρθρο.
Με ansistrus δεν εχω εμπειρια. Επισης εχω ακουσει οτι τα anistrus , κολαν πανω στους δισκους και τους καταστρεφουν τα λεπια. |
|
||||
|
||||
Αυτό πάλι που το άκουσες?????
|
|
||||
|
||||
αυτο μου το ελεγε ο πετ σοπας....!
|
|
||||
|
||||
ta sae ειναι αξιολατρευτα και πολυ ζωηρα ψαρακια αλλα δημιουργουν προβλημα οταν μεγαλωσουν στους δισκους σωστα το ακουσες ......ειχα και τα εβγαλα......οπως και οι οτο οταν μεγαλωσουν επισης δημιουργουν προβλημα.....ancistrus καρδιναλιοι ναι........
ολα αλλαζουν σε ενα πολυ μεγαλο ενυδρειο ... ..μιλαμε παντα για ενα μεσο δισκοενυδρειο εως 300 λιτρα.................
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κάτι νομίζω δεν κατάλαβες..... Δεν είπε αν κολλάνε τα SAE στους δίσκους, αλλά οι Ancistrus!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 17-07-07 στις 23:46 |
|
||||
|
||||
Οπως ειπα εγκαταλείπω την ιδεα λογω Pritani αλλα οπου και να διαβάσεις για δισκο ενυδρεια λενε οτι Ancistrus δεν υπάρχει πρόβλημα
|
||||
|
||||
ναι ναι εχεις δικαιο τα παραπανω ειναι η προταση μου για το παραπανω συνδυασμο που ρωτησε.........οχι τα ancistrus δεν κολανε πανω σε ψαρια ..... μονο αν ειναι αταιστο ενα ancistrus εχει επιθετικη/περιεργη
συμπεριφορα.......
|
||||
|
||||
i dont know
|
|
||||
|
||||
Με τα SAE (http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...0siamensis.htm) δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα..το τονίζω...δεν νομίζω...
Με τα CAE (http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...0aymonieri.htm) όμως θα υπάρχει πρόβλήμα και μάλιστα μεγάλο!!! |
|
||||
|
||||
μια χαρα ειναι ancistrus με δισκοι αρκει να υπαρχει χωρος/λιτρα αρκετα για ολους και οχι δυο αρσενικα μαζι....τωρα αν τα βαλεις ολα σε 100 λιτρα εε τοτε θα υπαρχουν προβληματα.........
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μου εφαιρε cae και οχι sae .... τωρα το πηρα χαμπαρι! αμα τι επαθα!!!! |
|
||||
|
||||
γιαυτο σου εχουν πει τα παιδια διαβασε λιγο μη βαριεσαι ψαχνε λιγο το φορουμ εχει πολλες πληροφοριες ....ρωτα πριν αγορασεις μαζεψε πληροφοριες πριν πας σε μαγαζι.....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και επειδη κτυβονταν δεν καταλαβα τι ειναι...... να τους βαλω στο 20αρι για λιγο και μετα να τους παω πισω; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδιασμος | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 08-07-07 09:25 |
Συνδιασμος | jimfytakis | Malawi | 4 | 29-04-07 08:27 |
Συνδιασμος | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-02-07 21:00 |
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | Efi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-01-07 14:32 |
ΨΑΡΙΑ-ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!! | GCP Nio GR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 74 | 14-01-07 15:53 |