17-01-10, 02:32 | #1 |
Επιτελους
17-01-10, 02:32
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Επιτελους Εστρωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι καλα το "μπολι"
|
|
Εμφανίσεις: 5875
|
|
||||
|
||||
Τι ψάρια έχεις μέσα ;
|
|
|||
|
|||
μηπως εχεις βαλει πολλη χαλικι ?
|
|
|||
|
|||
Ετσι νομιζω κι εγω.Με τη νεα διακοσμηση (Ξυλα, Πετρες, Φυτα) θα αφαιρεσω αρκετο θα ελεγα
|
|
|||
|
|||
εχεις βαλει κατι για υποστρωμα ?
|
|
||||
|
||||
και ξαναρωταω κι εγω!!!!! τι ψαρια εχεις μεσα???
|
|||
|
|||
2 ρουαντα
2 Χρυσοψαρα ( θα φυγουν πολυ συντομα) 3 Τιγρακια 2 Σιλβερ Ντολλαρ 1 Πλακωστομο 1 Λαμπεο 4 ινδιανακια 2 Ζεμπρακια 4 Αρλεκινους Το Ενυδρειο ειναι (120Χ40Χ50) Θα αγοραστει αλλο ενα συντομα (80Χ40Χ50) και θα γινει ξεκαθαρισμα κατα κατηγορια |
|
||||
|
||||
Το θεμα ειναι ποσα θα μεινουν!!
|
|||
|
|||
Ναι αυτο της Τετρα(περιπου 10 κιλα)
------------------------- Πιστευω οτι με την αγορα του αλλου θα μεινουν αρκετα.Αυτα ειναι που αγοραστικαν υπο την αγνοια και το κρατος του ενθουσιασμου ξεκινοντας το χομπυ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mentor50 : 17-01-10 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
κανενα αλλο ψαραι δεν χωραγε μεσα ? :P βρες ενα μικρο πιρανι και βαλε μεσα και θα κανει αυτος το ξεδιαλαγμα
|
|
|||
|
|||
Τι εχεις να μου προτεινεις φιλε μου,Αν θελεις πες μου μερικους συνδειασμους σε παρακαλω
|
|
||||
|
||||
φευγουν ολα...κρατας τα arlekin rasbora κανεις ενα μεγαλο κοπαδακι και φτιαχνεις το ενυδρειο σου (φυτεμενο πχ χαμηλων απαιτησεων) μετα μπορεις να βαλλεις καμια γαριδα ή κανα anchistrus ...αλλιως επελεξε ψαρακια που μπορουν να κοπαδιασουν...
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευχαριστω για ολα |
|
||||
|
||||
Καλώς όρισες
Για καλύτερη εικόνα της ποιότητας νερού και συνθηκών μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα Παρουσιάσεις ενυδρείων και μετά οι συνάδελφοι θα σου προτείνουν συνδυασμούς ψαριών. Από αυτά που έχεις οι "Αρλεκίνοι" και τα "ζεβράκια" ταιριάζουν και είναι και όμορφα. Σε κατηγορίες τα χει και ο Τσάμης, που σου έστειλα το λινκ. Καλό είναι να επιλέγουμε ίδιας γεωγραφικής περιοχής, πχ Ασιατικά, Αμαζονίου, κλπ... Καλή συνέχεια και ....ξενύχτι, όπως όλοι μας...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελουσ παρουσιαση | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 18-06-09 14:04 |
επιτελους ξεκινησα! | gramm.n | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 27-05-09 08:06 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |