|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ψηφοφορία για την φωτογραφία που θα σταλεί στον διαγωνισμό aquascape 2010
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό από εδώ και περά θα είναι μικρές οι αλλαγές οπότε ξεκίνησα τις τελικές φωτογραφίσεις.
Κάθε εβδομάδα θα βάζω 3 Φώτο σε αυτό το θέμα και θα διαλέγουμε αυτή που αρέσει ποιο πολύ. Στο τέλος πριν στείλω την συμμετοχή θα διαλέξουμε από αυτές που ψηφίσαμε την ποιο όμορφη και αυτή θα σταλεί. Οι παρατηρήσεις η γνώμη σας θα είναι καθοριστική για αυτό θέλω την βοήθεια σας. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάρω μια θέση έστω και στους πρώτους 1000 να είμαι είναι μια μικρή νίκη άλλα αφού μπήκα στον κόπο ας σταλεί ότι καλύτερο. ¶λλωστε με τις δικες σας κριτικές φτάσαμε απο αυτήν την Φώτο ΥΓ: Η φωτογραφίες θα σταλούν έτσι ακριβώς όπως τις βλέπετε η μονή επεξεργασία που έχουν υποστεί είναι ότι έχω αφαιρέσει τα περιττά που τραβαει η κάμερα από γύρο γύρο. Καπάκια έπιπλο ντουλάπια κάποιες φωτογραφίες σε κάδρα……. Εάν κάποιος δει κάποιον λόγο που θα μπορούσε να αποκλειστεί μια Φώτο ας το πει, σε αυτές τις Φώτο Εβδομάδα 1 Φώτο 1 Εβδομάδα 1 Φώτο 2 Εβδομάδα 1 Φώτο 3 |
|
||||
|
||||
φωτο 1
|
||||
|
||||
φωτο 1
|
|
|||
|
|||
Ε, την 1 βέβαια.
|
|
||||
|
||||
την 1η φωτο ειναι πολυ ωραια!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
No1!
Και καλή επιτυχία!! |
|
||||
|
||||
Εεεεε...εμένα μου αρέσει η 3! Καλή επιτυχία κι από μένα!
|
|
||||
|
||||
3 νεες φωτο ακουω τις γνωμες σας
1 2 3 |
|
||||
|
||||
Tη 2.
|
|
||||
|
||||
αναμεσα σε 1 και 2 δε βλεπω διαφορα εκτος απο τις θεσεις των ψαριων.
διαφορα βλεπω στην 3 που ειναι πιο φωτεινη (φαινονται καλυτερα τα ξυλα αλλα "αντανακλουν" τα φυλλα των φυτων μπροστα). προτιμω την 3. μου φαινεται πιο ζωντανη.
|
||||
|
||||
Και εγω τη 3η θα ελεγα!!
|
|||
|
|||
Κι εγω την 3
|
|
||||
|
||||
3 δαγκωτό!!!
|
||||
|
||||
φωτο 1
|
|||
|
|||
Tην 3. Μπράβο Γιάννη, όλο και καλύτερα. ¶λλαξες το φόντο ή μόνο τις ρυθμίσεις της μηχανής?
|
|
|||
|
|||
Την 3 και εγώ.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
thx κωστα ρυθμισεις μηχανης μετα απο συμβουλες του Raven μπηκαν και καποια 3 φυτα απο ικεα και 2 απο αζορες εχουν παρει και τα κλαδεματα φορα για τα καλα ..... |
|
||||
|
||||
Και εγώ την 3 θα διάλεγα
Καλή επιτυχία |
|
|||
|
|||
Την 3 κι εγω... το μονο που με "ψιλοενοχλει" ομως ειναι οτι κοβονται οι κορυφες της Egeria densa.
|
|
|||
|
|||
Και οι 3 φωτος ειναι πολυ καλες. Η 2η ομως εχει καλυτερο καδραρισμα.
Ενα μοναχικο κοτσανι Limnophila ακριβως στην μεση, χαλαει τα παντα... βγαλτο και φυτεψετο καπου αλλου να δενει με το υπολοιπο συνολο. |
|
||||
|
||||
3 ακομα φωτο ειναι και οι τελευταια φωτογραφηση μετα θα διαλεξουμε απο τις 3 καλητερες ποια θα παει στον διαγωνισμο
φωτο 1 φωτο 2 φωτο 3 |
|
||||
|
||||
3η φωτο
|
|
|||
|
|||
Εμένα μου αρέσει η 2η Γιάννη.
|
|
||||
|
||||
αν εχεις την δυνατοτητα θα μπορουσες να δοκιμασεις να φωτογραφισεις και με λευκο χαρτονι πισω...οπως καποια ενυδρεια στον διαγωνισμο...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλη ιδεα αλλα δεν παιζει πρεπει να τραβαω επιπλα κλπ κλπ ------------------------- βλεπεις πως μεγαλωσαν τα ψαρια σου ειναι οι ομορφιες μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 23-05-10 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Κουκλιά είναι, βάλε ακόμη 2-3 ξιφοφόρους να δώσουν περισσότερο χρώμα κι έχω κάτι μικράκια... μούρλια.
|
|
||||
|
||||
αχχχχ κωστα αν δει κανενας ποσα ψαρια ειναι στο ενυδρειο απο γεννες θα με κανουν ban ας περασει κανα 2μηνο να μεγαλωσουν ......
δεν εχεις ερθει και για κανα καφε τι να σε κανω (εκτος εαν εχεις μικρα απο εκεινα που μου αρεσαν) |
|
||||
|
||||
1η φωτο επειδη ειναι πιο "σωστα" και γλυκα τα χρωματα
|
||||
|
||||
πρωτη δευτερη και τριτη απο μια ψηφο μαχη εχουμε εδω..... ελα να βλεπω και αλλες αποψεις
|
|
||||
|
||||
Και εγω τη 2η θα ελεγα!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ένας μήνας πριν την τελική φωτογράφηση για τον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 21-04-10 10:40 |
Ψηφοφορία Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γατόψαρων Φεβρουάριος 2010!!!! | Kostas G. | Greek Aquarist's Boards | 70 | 21-02-10 10:45 |
Παράταση προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στο φωτογραφικό διαγωνισμό;; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 12-02-10 19:32 |
Ψηφοφορία: Θέλετε avatars ή όχι? | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 48 | 20-01-08 20:35 |