|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ενυδρεια bergen Νορβιγιας
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 28-10-08 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ωωω ρε μανα μου!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστουμε για τον κοπο σου να ανεβασεις αυτες τις ομορφες φωτο και να τις μοιραστεις μαζι μας.
|
||||
|
||||
Πολύ ιδιαίτερα, ξεχωριστά και ωραία.
ΥΓ Τα τζάμια τους τα καθαρίζει Νίντζα ? |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο! Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφες φωτογραφίες...να'σε καλά που τις μοιράστηκες μαζί μας.
|
|
||||
|
||||
Φαντάζομαι πως θα ήταν υπέροχη εμπειρία ! ! ! ! ! σε ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας
|
|
||||
|
||||
παιδιά και εγώ μένω ευχαριστημένος που σας άρεσαν και για τα καλά σας λόγια πράγματι ήταν ιδιαίτερο έχω δει πολλά ενυδρεία σε διαφορετικά κράτη αλλά σε αυτό είχε πολλά βιοτοποικα ενυδρεία και με ψαριά που δεν ειχα ξαναδεί και το μοναδικό από όλα τα άλλα που είχε μαζί και ζωολογικό κήπο από φίδια σαύρες κροκοδείλους φώκιες πιγκουΐνους, να και μερικες φωτο ακομα
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Aυτό που μου έκανε εντύπωση, πέραν του ότι οι φωτογραφίες είναι απίστευτες κάνωντας μας να ζηλεύουμε, είναι ότι τον βιότοπο της φώκιας τον έχουνε κάνει την κλασσική μπλε πισίνα... Δηλαδή γιατί σε όλα τα ζώα βιοτοπικά περιβάλλοντα και στην φώκια πισίνα??? Δεν σας μοιάζει και σε σας λίγο εκτός τόπου το γεγονός???
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια δαπεδου | exetlaios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 05-07-07 20:29 |
μεγαλα ενυδρεια | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 13-04-07 17:49 |
Ενυδρεια Κινας | andreas K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-12-05 20:31 |