|
||||
|
||||
Eliwell
Θελω να βαλω εναν temperature controller στο ενυδρειο μου για να ελεγχω 3 ανεμιστηρακια.Θα ηθελα να με βοηθησει αν γνωριζει καποιος ποιο μοντελο πρεπει να παρω απο τον eliwell ωστε να ελεχγει μια εξοδο.Φτηνοτερος controller απο τον eliwell υπαρχει?
|
|
||||
|
||||
http://www.eliwell.eu/product_main.p...1&language=_en
Δεν το βγαζει αυτό που θέλω... Πανε temperature controllers...Νομιζω ειναι ο IC 912 αυτο που ζητάς... |
|
||||
|
||||
Γιατί δεν παίρνεις τον 915 (http://www.eliwell.eu/product_desc.p...1&language=_en ) που ελέγχει και την θέρμανση και την ψύξη
και τον έχουν δοκιμάσει και πολλοί από εδώ. Δεν ξέρω βεβαία πόσο πιο φτηνός θα σου έρθει μόνο για ψύξη. Ο 915 κάνει περίπου 50 ¤.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. Tο ενυδρείο μου |
|
||||
|
||||
Εγω πηρα πριν μερικους μηνες εναν EVCO που ελεγχει μια συσκευη μονο ...
http://www.evco.it/default_eng.htm Αν δεν κανω λαθος , ειναι ο EVK 211 Ειναι επισης Ιταλικοι και τους φερνει επισης η ΕΨΕΜ (εισαγωγεας των Eliwell) ...μαλιστα αυτοι μου τον προτειναν ως εξισου αξιοπιστο με τους eliwell Μαζι με το probe ειχε παει τοτε 23-24 ευρω τελικη ... εχει την ιδια εμφανιση/λειτουργιες με ενα eliwell μιας επαφης (912) αλλα ,οπως ειπα, το δουλευω μονο καποιους μηνες (εν ολιγοις , δεν τον υπογραφω ως απολυτα αξιοπιστο) Κανε ενα κοπο και ρωτα το μαγαζι : Επωνυμία : ΕΨΕΜ Α.Ε.&Β.Ε. Διεύθυνση : ΠΕΙΡΑΙΩΣ 139 Πόλη : ΑΘΗΝΑ Ταχ. Κώδικας :11854 Τηλέφωνο : 210,3451001 Fax : 210,3453176
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ο 915 είναι στα 49.50¤ μαζί με το Probe.
έ αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για κάτι δοκιμασμένο, αξιόπιστο και με 2 επαφές ..
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν πας στην ΕΨΕΜ , ρωτα τους ...πες τους οτι ειναι για ενυδρειο . Υπαρχει ενας πωλητης με γυαλια που ειναι πολυ εξυπηρετικος. Φυσικα , αν ο eliwell μιας επαφης ειναι εξισου φθηνος μπορεις να παρεις αυτον
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλιμπραρισμα eliwell | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 30-10-16 11:47 |
Eliwell πρόβλημα | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-03-08 23:14 |
Eliwell -προβλημα | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-02-08 11:51 |
Eliwell ewpc974t | Tzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-09-07 09:50 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |