|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
χρονια πολλα σε ολους
|
|
|||
|
|||
Χρόνια Πολλά ρεμάλια!
|
|
|||
|
|||
Χρονια πολλα σε ολους του Κλιμακιου.
|
||||
|
||||
Χρόνια πολλά...καλές γιορτές !!!
|
||||
|
||||
Χρονια πολλα και καλα σε ολους μας!!!!!
Υγεια , ευτυχια και πολλα ενυδρεια!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
χρονια πολλα σε ολους
|
|
||||
|
||||
kostaskich
χροννια πολλα σε ολους σας και απο μενα
|
|||
|
|||
Χρονια πολλα με υγεια!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Χρονια πολλα σε ολους με υγεια
|
||||
|
||||
χρόνια σου πολλά αλλά........ άσε τις ευχές και απάντησε σε κάνα τηλ ή κάνα πμ γιατί περιμένω την παραγγελία από τότε που είχες κάνει την πρόσφορα για τον 1 χρόνο λειτουργιάς. μην φύγεις διακοπές και τα πάρεις τα πράγματα μαζί σου |
|
||||
|
||||
Χρόνια Πολλά σε όλους τους ψαροκαμμένους της τρελοπαρέας
|
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά σε όλους!
|
|
|||
|
|||
Xρόνια μας πολλά σε όλους και ακόμη περισσότερα στους Χρήστους και στις Χριστίνες.
|
|
||||
|
||||
Καλά Χριστούγεννα..!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα...σε όλους τους φίλους...τα Χριστούγεννα του 2010 ανήκουν στο παρελθόν (με τις γαλοπούλες και τα χοιρίδια να παθαίνουν... πανωλεθρία...για άλλη μια χρονιά).... και για να μην ξεχνιόμαστε...
Δευτέρα καφέ στο les amis 20:00 Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas posidwnas ............. Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00 Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas nikosm1 tsoum (εάν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και βρεί το μαγαζί...) ............. Αντε να μαζευόμαστε.....γιατί καλό το ''φεστιβάλ χοληστερίνης'' και το ''πάρτυ τριγλυκεριδίων'' που ακολούθησε αλλά έχομε και ψαροσυζήτηση στο μενού των εορτών. |
|
|||
|
|||
....στον καφε μαλλον και εγω μεσα.
|
||||
|
||||
Λιγο μετα τις 8 και εγω μεσα στον καφε.
Μιχαλη στειλε μου πμ η παρε με τηλεφωνο αυριο αν οντως μπορεσεις να ερθεις για να μην ερθω με *αδεια* χερια
|
|||
|
|||
Παράθεση:
...εχεις π.μ Ρεμαλια θα κατεβω νωριτερα για μαγαζοψαροματικη εκπαιδευση.Ειναι κανεις για να γυμνασουμε τα βλεφαρα μας?
|
||||
|
||||
Βασικά για εμένα πιο σίγουρο είναι Δευτέρα παρά Τετάρτη!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Τα θέλει κι εσένα ο κ**** σου, αφού μας τα πρηξες με το πώς θα βρεις την ταβέρνα πρώτα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 26-12-10 στις 16:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Απορω πως κρατιεστε ακομη με τον Tsoumidi και δεν τον εχετε φορτωσει με κλωτσιες!!
Λιγες ωρες θα κρατηθω ακομη και θα ριξω ''καντηλια'' δημοσιως! Αφηστε με να τον γυρισω εγω σπιτι. Θα τον παρατησω στο δασος μηπως και απαλλαχθουμε απο τον Tsoumidi!! |
|
|||
|
|||
Θα έφαγε αυτές τις μέρες ποσότητα για ένα χρόνο, και του'φυγε η διάθεση για ταβέρνα. |
|
||||
|
||||
Μπαα... Ισα ίσα... Ασ'τα.
Αμα σας βρίσκεται κανένα κλάδεμα κρυπτοκορίνας, πολύ ευπρόσδεκτο, για το νέο φυτεμένο που στήνω. (τελικά ακυρο το νταμάρι, λόγω κάτι πλακόστομων που βρηκα! ). Υ.Γ. Μετα απο την τελευταία πρόταση περιμένω απο τον Κομπόστα πολλα! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
¶λλωστε ότι φυτά φέρω, θα τα φέρω στην ταβέρνα την Τετάρτη κι εσύ... |
|
||||
|
||||
Ε είπαμε δεν είναι σίγουρη η Τετάρτη. Εδώ λένε οτι μπορεί να φύγουμε για πρωτοχρονία....
Ρε συ, τώρα το σκέφτηκα. Την προηγούμενη φορά ξέχασα τα σαλιγκάρια... Εχεις αλλα; (γιατι δεν πιστευω να γυρισαν πίσω στο ενυδρείο σου) Τελοσπάντων οτι φυτό σε αυτό το είδος (κρυπτοκορίνες, εχινοδοροι κτλπ) ευπροσδεκτοι! |
|
|||
|
|||
Έχω, αλλά σοβαρά τα άφησες στο καφέ???
|
|
||||
|
||||
Οτι δεν έμειναν δεν εμειναν. Εγώ κατάλαβα πως τα πήρε κάποιος άλλος πριν τα παρω εγώ. Ετσι κ αλλιως εμεινε ο Χαραμάδας στο τέλος. Λες να άφηνε σακουλάκι για σακουλάκι;
Κατι σακουλάκια που είχαν μείνει στο τραπέζι που καθόσουν στην αρχή τα πήραν ο Χαραμάδας μαζί με τον πακο αν θυμάμαι καλα. Τελοσπάντων. Παω για δίαβασμα... υποτίτλων στο σινεμά! Τα λέμε αυριο! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
tsoum εισαι μεγαλη παραπληρωφοριση και γιαυτο το λογο θα στειλω εμβασμα στον red rubin να τσονταρω το κατιτις για τις βενζινες τις επιστροφης μπας και του ερθει να σε παει λιγο πιο μακρυα λογου χαρη καπου που να μην εχει ουτε internet
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |