|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
i ll be there tomorrow!!!
|
|
||||
|
||||
επιτελους και εγω....
|
|||
|
|||
Alex_Salonica
panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 Thrillos drbig paraskevi gr repanas6 zipo kingrim Τσιόνογλου Σταύρος paco chemical mac chris129 lion Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. kalaxan lmaikl Kotsos cpapakon mikenuke seleykos lingistis Neoklis Pritanis |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
...επειδη θα περιμενω τον Γιαννη (lingistis) να ερθει απο Φλωρινα-εχασε το τραινο και ερχετε οδικος-"παιζει" να αργησουμε λιγο οποτε μη φυγετε αμεσως -ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε αλλωστε-,αλλα και να σας δωσω τα δωρακια σας.
|
||||
|
||||
Εάν αργήσεις πολύ και έχεις ταγμένα και δώρα, σε περίπτωση που βρείς να σε περιμένει κανένας αραχνιασμένος σκελετός του bokosta είναι!!!!
|
|||
|
|||
Μέχρι τα μεσάνυχτα θα περιμένω, μετά θα γίνω κολοκύθα.
|
|
||||
|
||||
Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν έκατσε. Ηρθα στο τσακ για να πάρω τα φυτά και στο μπαμ έφυγα. Πάντως έχω να δηλώσω ότι όποιος αγόρασε φυτά από τον Τσόνογλου ήταν σα να κλέβει εκκλησία, τέτοια ποιότητα με τέτοια ποσότητα και σε τέτοια τιμή δεν ξανάγινε. Αφού το έμαθε η tropica κι έχει στείλει κάτι βούλγαρους μπράβους για να βάλουν τάξη
Επιπλέον προτείνω ο bokostas από απλό member να αλλάξει και να γίνει κονσοματρίς. μέσα σε όλα, ποιος μπήκε, ποιος βγήκε, τι ήπιε, τι λογαριασμό έκανε, όχι nosferatu, κουκούλας |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Θα ήθελα επιπλέον να εξάρω το ήθος του Σταύρου, που επιλέγει να μας δωρίσει ουσιαστικά κάποια γλαστράκια σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι τα αγόρασε και σε εξευτελιστική τιμή. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
+1.000.000
|
||||
|
||||
Δυστυχως λόγω εκτακτων υποχρεωσεων δεν μπορεσα να ερθω επιφυλάσσομαι όμως για την επόμενη φορα.
(Βάλτε και καμια φωτο να δουμε πως περάσατε).
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Να ανοίξουμε για το προσεχές meeting? 6 και σήμερα.....
ΥΓ. Με την ευκαιρία θέλω τα τεύχη 6-10 |
|
|||
|
|||
Ο απουσιολόγος πού είναι;
|
|
|||
|
|||
Μάλλον κοιτάει στις Μικρές Αγγελίες πάλι !
|
|
||||
|
||||
Μπα δεν ασχολείται με αγγελίες πλέον. Δεν έχεται παρατηρήσει ότι εδώ και λίγο καιρό οι αγγελίες από την Θεσσαλονίκη έχουν μειωθεί/εξαφανιστεί???
Για σκεφτείτε το
|
|||
|
|||
Ορίστε, με καθυστερήσατε κι έχασα τα φυτά του Rigel, με πρόλαβε ο Kalaxan, τέλος πάντων, άντε να μαζευόμαστε.
Υποθέτω ότι αφού γράψατε εδώ, Χάρη και Νίκο, θα έρθετε, έτσι? Λοιπόν, συνάντηση Θεσ/νίκης, την Κυριακή 7 Φλεβάρη, ώρα 12:00 στο γνωστό μαγαζί. drbig nikosm1 bokostas Λεωνίδα θα είσαι? Άλλος, άντε βρε, μη ντρέπεστε, δηλώστε συμμετοχή. |
|
||||
|
||||
Εκτός απροόπτου...
|
||||
|
||||
Κι εγώ παρών και μη με ξεχάσετε, ..θέλω κερατόφυλλο! έχει κανείς;
|
|||
|
|||
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica Αλέξανδρε θα σου φέρω κερατόφυλλο. |
|
||||
|
||||
drbig & kalaxan να φέρω και γκαπάκια;
|
|||
|
|||
-------------------------
Μετα απο 20 χρόνια με αυτό το ψευδώνυμο νομίζω οτι παραμεγάλωσα, και πρέπει να το αλλάξω...... όσο για τους/τις γκάπηδες oui monsieur Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 01-02-10 στις 18:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παρών!
(όποιος θέλει μωρά labidochro-μάκια 2-2,5cm να το πει) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος |
|
||||
|
||||
Κι εγώ μέσα παιδιά.
Και όποιος έχει κανένα κλαδεματάκι (από έυκολα-μέτρια απαιτητικά φυτά), θα ήμουν ευγνώμων. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους! Μέσα και 'γω και θα φέρω και τον Crywolf τον οποίο ξεσήκωσα με τα 120αρια του Carrefour
|
|
|||
|
|||
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf |
|
|||
|
|||
Εγώ θα ξέρω αυριο-μεθαυριο αν θα έρθω..πιθανόν να πάω ταξιδι(Αριδαία) με την κοπελιά..αν όχι, θα έρθουμε μαζί στη συνάντηση...
|
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε κερατόφυλλο υπάρχει.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |