|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πόσο μακριά μπορεί να είναι τα καλώδια?
Πόσο μακριά μπορεί να είναι τα καλώδια που φεύγουν απο τα ballast και πάνε στις λάμπες? (Τ
|
|
||||
|
||||
Μέχρι 2,5 μέτρα έχω δοκιμάσει εγώ και όλα δουλεύουν ρολόι.
|
|
||||
|
||||
Πόσο μετρα χρειζετε να τα επιμυκήνεις?
|
|
||||
|
||||
Σε απλά ballast αρκετά μετρα, σε ηλεκτρονικά μεγιστο 1,5 μετρο συνηθως, για τα καλωδια της μιας πλευρας τουλαχιστον.... (το αναφερει στις προδιαγραφες του το εκαστοτε.)
|
|
|||
|
|||
Ok! Thanks!
Λεω απο αυριο να κοιτάξω να βγάλω ολα τα ballast εξω, να τα αντικαταστησω με ενα, και να προσθεσω αλλη μία λάμπα. Ηδη το ενυδρειο, δουλευει με κλειστο ουσιαστικα θερμαντηρα και εχει 28.5βαθμους κελσιου! |
|
||||
|
||||
Αυτο το "Θα τα αντικαταστησω με ενα" δεν το πολυκαταλαβα, αλλα αμα εχουμε βυθισεις αυριο στην ταση θα καταλαβουμε ολοι τι εννοουσες...
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Όπως ειπε και ο netb.. οταν το κάνεισ θα το καταλάβουμε. Βέβαια εάν πιάνουν τα χέρια σου από ηλεκτρολογικά για 2 λάμπες θα τα καταφέρεις..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Αν το φτιαξω με 3 ballast, τοτε θα φτιαξω ενα κουτακι που θα τα περιεχει μεσα, μαζι με τους απαραιτητους διακοπτες.
Κατι σαν control center. Ισως βέβαια να βάλω και διακόπτες στην μέσα μεριά του ντουλαπιου. Θα δούμε πως θα γίνει. Υπάρχει κανένα thread, να δείχνει πως να ξηλώσω την πλαφονιέρα απο το ενυδρείο του carrefure ετσι ωστε να βάλω μεγάλύτερες σε μήκος λάμπες? |
|
||||
|
||||
Κάπου από εδώ είναι αυτές οι φωτό! Δες
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |