|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ο κρού-κρού θέλει να ευχαριστήσει το GAB
Ο κρού-κρού θέλει να σας ευχαριστήσει ποζάροντας στο GABγια την βοήθεια και τις πληροφορίες που διαθέτετε σε εμένα για τα ψαράκια μου!
Είναι κουνελάκι νάνος και δεν κάθετε σε ησυχία ποτέ! Από εκεί πηρέ και το όνομα του… Γιατί συνεχεία ακούς ένα κρου-κρου από το μασούλημα του! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkoutis : 31-08-06 στις 17:11 |
|
||||
|
||||
Γλύκας είναι !!!! είναι πανέμορφα τα κουνελάκια
|
||||
|
||||
συμφωνω..και επισης κανουν και πολυ ωραιο στιφαδο,με φρεσκο κρεμμυδακι...κλπ.κλπ.........μουρλια θα ειναι ο κραουτς-κραοτς....αν και σε μενα αντηχει σαν μιαμ...μιαμ......
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
άρα το κρίμα και το κράξημο στον λαιμό σου
|
||||
|
||||
Κοιτά έχω μια ωραία συνταγή…
Λοιπόν βάζουμε το κουνελάκι στο κλουβί του, Τοποθετούμε κρεμμύδια γύρο από αυτό, Ρίχνουμε (κατά λάθος) ένα καλώδιο από συσκευή που είναι στην πρίζα Πάμε για ύπνο και ξυπνάμε μεσημέρι (καλή σας όρεξή!!!!) Πέρα από την πλάκα καλός είναι, αλλά θέλει πολύ προσοχή γιατί μασάει τα πάντα! Καλώδια , μπογιές από τείχους , παπούτσια και ότι άλλο το φτάνει! Με μεγάλη μου χαρά να δώσω μερικές πληροφορίες σε όποιον θέλει να αποκτήσει ένα… |
|
||||
|
||||
να σου ζησει παντως .ειναι κουκλος......
|
|
|||
|
|||
πολυ ομορφο να σου ζησει
edit: εγω εχω και εγω 8 κουνελια νανακια μακριτριχα γλυκα που ειναι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 24-01-07 στις 02:52 |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!!!πιο ομορφο ομως θα ηταν στον γιακα του μαυρου δερματινου μπουφαν που εχω...θα σου αφησω το ποδι για τυχη!
σε πειραζω! ειναι κουκλι! |
|
||||
|
||||
....
Είχα και γώ όταν πήγαινα ακόμα σχολείο,είχαν κάνει και γέννα και είχα δώσει και σε φίλους,όταν όμως ήρθε το καλοκαίρι ψόφησαν από τη ζέστη...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|