|
|||
|
|||
Χρυσόψαρα-Φίλτρο
Σε 60 λίτρα με 2 Fancy Χρυσόψαρα και εξωτερικό φίλτρο Dophin Astro 2202, μπορώ να βάλω και ένα Fluval 206 που έχω και να προσθέσω άλλο 1 ή 2 ψαράκια; Δεν έχω δυνατότητα για νέο ενυδρείο (ψάχνω στις αγγελίες) οπότε με το υπάρχον θα ήταν οκ αν γεμίσω Siporax στο Fluval και το βάλω και αυτό; Δεν τίθεται θέμα "πλυντηρίου" γιατί το Dophin τρέχει με Spray Bar και δεν δημιουργεί μεγάλη κυκλοφορία μέσα στο ενυδρείο. Θα είμαι οκ ή απλά χρειάζομαι έξτρα χώρο και δε θα παίξει κάποιο ρόλο αφού το ενυδρείο είναι μικρό για περισσότερα Χρυσόψαρα;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Όλα για τα Χρυσόψαρα - Προφίλ, Είδη, Εξοπλισμός. .
|
||||
|
||||
καποια στιγμη θα πρεπει να μεταφερεις τα ηδη υπαρχον ψαρια καθως θα ειναι μικρο γι αυτα καθως μεγαλωνουν ., αλλα και για να μεγαλωσουν σωστα..
ειναι μικρο το 60λιτρο για fancy , για δυο... ποσο μαλλον για 3 ή 4 |
|
|||
|
|||
Έχω σκοπό να τα μεταφέρω απλά αναρωτιέμαι εάν το 2ο φίλτρο έχει νόημα τώρα μιας και κάθεται στην αποθήκη
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ειχε νοημα, αν ειχες μεγαλυτερο ενυδρειο και μπορουσες να βαλεις κι αλλα ψαρια.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αθόρυβο φίλτρο για ενυδρείο 240 λίτρα με χρυσόψαρα | tolisn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 12-07-16 20:33 |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
χρυσόψαρα ή τι; | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 17-04-07 12:00 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |