|
||||
|
||||
Η κιρα ειναι 1,5 χρονων ειναι ημιαιμο και ζυγιζει 3,3 κιλα.Ζει μεσα στο σπιτι μαζι μας και την αγαπαμε πολυ!
|
||||
|
||||
πολυ ομορφη!
|
|
||||
|
||||
μαξ οταν εννοω σπασμενο εννοω η εμμονη πλεον με τα μαλινουα και η εργασιακη εκπαιδευση που ειναι κορυφαια κατα την γνωμη μ μαιζι με τα μπορντερ κολι τα κανει να πιεζονται απο πολυ μικρη ηλικια στην εκπαιδευση πριν καλα καλα να εχει διαμορφωθει ακομα ο χαρακτηρας τους
με αποτελεσμα να βλεπεις νευρικα και απροβλεπτα μερικες φορες σκυλια... επειτα περνανε ολα αυτα τα χαρακτηριστα μεχρι ενα βαθμο σε επομενες γεννιες εχω δει μαλινουα εργασιακο το οποιο εχει εκπαιδευτει απο κορυφαιο ελληνα εκπαιδευτη κατα την ταπεινη μ γνωμη και το σκυλι απλα δεν υπαρχει ειναι τρομερο...αλλα αυτο μαλλον ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας!!!! |
|
||||
|
||||
aaa οκ ναι συμφωνω.
|
|
||||
|
||||
Τα σκυλια μου τα εκπαιδευσε αστυνομικος τον ΕΚΑΜ εχει ενα μαλινουα ειναι 6.5 χρονων τωρα δεν εχω ξαναδει ποιο τρομερο σκυλι ηταν φοβερο!Μαχmike ναι εχω μιλησει με τον Νικο που εχει αρσενικο εχουν και καυκασους εκει και bandog και μαλινουα απο οτι μου ειπε
|
||||
|
||||
αααα δεν ξερεις δεν ξερεις λοιπον ακου παιρνεις ενα διπλο σαμαρι wheight pulling και τοy βαζεις ενα κοτσαδορο απο κει και μετα κοτσαρεις και ενα βαγωνι και σαs κανει διανομη ολους χαχαχαχα.ωραια σκυλια φιλε το νου σου με τους αγνωστους.[/QUOTE]
στο σπιτι ειναι κερβερος τον φοβουνται ολοι οσοι ερχονται αλλα στον δομο αντε να ασχοληθει με κανενα αλλο αρσενικο σκυλι αλλα συνηθως δεν ασχολειται με τιποτα παρα μονο την βολτα και τα δεντρα!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
alaskan malamute ειναι 2,5 μηνών, φωτογραφιες προσεχώς.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
ωραιος ο παρης
|
|
||||
|
||||
αμα ησουν κοντα σου ειχα γαμπρο! ιδια με τον δικο μου ειναι!
|
|
||||
|
||||
o λαμπρος και ο φοιβοσδαμαστης εχω γινει με αυτα τα τερατα |
|
||||
|
||||
πω φιλε φαινονται πολυ αγρια! ειδικα το 2ο!
|
|
||||
|
||||
Α ρε Κώστα Monster Dog Keeper!
|
||||
|
||||
παιδια γελατε αλλα το γιορκι εχει @@....
ειναι πολυ νευρο και πρεπει να τον προσεχουμε με αλλα σκυλια γιατι θα μας τον φαει και κανενα |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Μια απ τα ιδια και οι φωτος τους
|
||||
|
||||
ωραια σκυλια....
|
|
||||
|
||||
Aμαν! παιδια μπουμπουκια!
|
||||
|
||||
σαββα καλυτερα να εχεις ενα μεγαλο παρα αυτα....
|
|
||||
|
||||
O μεν Λαμπρος "τι να σκισω τωρα ρε παιδια; τι; ε; τι;"
Και ο Φοιβος "θα σας σκισω ολους! γκρρρ!" Φαινονται οτι ειναι διαβολακια!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΑΛΛΑ ο φοιβος το γιορκσαιρ ειναι κροκοδειλος σε οτι δεν του καθεται καλα στο ματι επιτεθεται... το καλο ειναι οτι τωρα τελευταια τα εχει βαλει με μια σκουπα στο σπιτι και οποτε αγριευει παει την δαγκωνει και επιστρεφει παλι πιο ηρεμος το βλεμα του γιορκσαιρ μου ειναι παραπλανητικο σε τραβαει να το χαιδεψεις και αυτος σκεφτεται απο μεσα του τωρα θα του την αναψω του φουστη.... |
|
|||
|
|||
Εγώ έχω την μικρή Ιόλη. Μπορεί να μην είναι ράτσα, αλλα είναι μοναδική
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Άσχετο , επειδή το είδα στην Ιόλη αυτά τα σαμαράκια σε νεαρά σκυλιά δημιουργούν πρόβλημα? Γιατί η δικιά μου τραβάει πολύ το λουρί της και την ενοχλεί , αλλά αν είναι να της δημιουργήσω θέμα στα πόδια καλύτερα να την αφήνω λυτή στη βόλτα... |
|
||||
|
||||
ποτε λυτο το σκυλι!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Γιατί όχι? Στο άλσος που την πηγαίνω βόλτα όλα τα σκυλιά είναι λυμμένα και παίζουν μεταξύ τους... Δεν έχει αυτοκίνητα κοντά και γενικά τα σκυλιά δεν απομακρύνονται από τους ιδιοκτήτες τους πάνω από 20 με 30 μέτρα... Δεν είναι ασφαλές εφόσον μιλάμε για ελεγχόμενο περιβάλλον που ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε τσακωμό μπορούν να τον σταματήσουν οι ιδιοκτήτες? Ή συντρέχουν και άλλοι λόγοι? Δώσε φώτα στο λαό... |
|
||||
|
||||
φωτα δεν μπορω να δωσω δεν ειμαι ηλεκτρολογος την γνωμη μ λεω οσο πιο εμπεριστατωμενα μπορω..
και σου θετω μερικα ερωτηματα... εισαι σιγουρος για το σκυλι σου?υποθετω ναι για τα αλλα σκυλια εισαι σιγουρος??να πεις ναι και να ισχυει ειναι ρισκο μεγαλο ερχονται μονο τα ιδια σκυλια?? αν θες σου δινω λινκ που γραφει για περιπτωση σκυλιου που επεσε θυμα επιθεσης απο πιτμπουλ(προς θεου δεν εχω κατι με τα πιτ μπουλ αντιθετα τα λατρευω) και το σκυλι επαθε ψυχολογικα το σκυλι ηταν ντομπερμαν αν γινει τσακωμος και το σκυλι σου ειναι μακρια 20 μετρα και μπορει να αποβει μοιραιο για το σκυλι σου!!! ξερεις πως πρεπει να χωριζειςτα σκυλια??? εχω προσπαθησει με λαθος τροπο και για λιγο γλυτωσα τα ραμματα!!! αν επιτεθει το σκυλι σ σε αλλο σκυλι η σε αλλο ανθρωπο και ειναι λυτο θα τρεχεις και δεν θα φτανεις |
|
||||
|
||||
Κοίτα ούτε το δικό μου σκυλί εμπιστεύομαι γι'αυτό και το έχω ακόμα με το σκοινί του και όχι λυμμένο. Το λύνω μόνο σε μέρος που ξέρω ότι δεν έχει άλλα σκυλιά κοντά και είναι περιφραγμένο ώστε να μη μου την κοπανήσει. Τα σκυλιά στο πάρκο είναι σχεδόν πάντα τα ίδια , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα εμπιστεύομαι κιόλας... Το θέμα μου είναί ότι θέλω το δικό μου σκυλί να κοινωνικοποιηθει τώρα που είναι μικρό και όχι όταν θα γίνει 30 κιλά γαϊδούρι να τρέχω και να μη φτάνω... Το πρόβλημα μου έιναι: Πως κοινωνικοποιείς ένα σκυλί όταν είναι μόνιμα δεμένο από το χέρι σου?
Για τα σαμαράκια ξέρεις κάτι? Γιατί το λουρί μας κόβει πολύ και δε θέλω να το ζοριζω το ζωντανό... |
|
||||
|
||||
τι σε κανει να πιστευεις οτι το σκυλι δεν κοινωνικοποιειται οταν ειναι υπο την επιβλεψη σ???
ισα ισα που μπορεις και να προλαβεις μια κατασταση που μπορει να επιδρασει αρνητικα στον μετεπειτα χαρακτηρα του αν δεν το εχεις με λουρι. σκεψου εναν τυπο που εχει ενα ντομπερμαν που το θελει για μελλοντικη χρηση φυλαξης(κακως κατα εμε) και επειδη εχει δεχθει επιθεση να του βγει φοβικο και με σπασμενο χαρακτηρα... και επειδη το παραδειγμα ειναι ψιλολαθος να παρουμε ενα πραγματικο περιστατικο..εχεις το σκυλι σου λυτο και το αρπαει ενα επιθετικο τοτε αν ειναι σε ηλικια που επηρεαζεται και διαμορφωνεται ο χαρακτηρας του πολυ πι πολυ απο οτι σε ενα ενηλικο ειναι πολυ πιθανο να εχεις ενα σκυλι που ειτε θα γινει φοβηκο και κρυβεται απο πισω σ με το που βλεπει αλλο σκυλο ειτε θα ειναι φοβηκο και θα επιτεθεται..αυτο συνηθως οριζεται απο την ιδιοσυγκρασια και την ρατσα του σκυλου... για τα σαμαρακια λοιπον τωρα ναι ειναι χρησιμα αλλα δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να μαθεις το σκυλι σ να περπαταει χωρις να τραβαει και με λουρι... σε σκυλο φιλου που εχω εκπαιδευση ερασιτεχνικα το πρωτο μαθημα ηταν να μην τραβαει λουρι και το κατσε...τα εμαθε σε μιση ωρα!!!! |
|
||||
|
||||
Να ζητήσω λεπτομέριες ή καλύτερα σε PM?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί σκύλος είναι? | zipo | Άλλα ζώα | 17 | 23-04-10 17:51 |
Ράτσα ή Αδεσποτο? | dimitris21 | Άλλα ζώα | 29 | 10-10-07 08:48 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | Άλλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |