02-10-11, 13:31 | #1 |
'Αλατα στο τζάμι μεταχειρισμένου ενυδρείου
02-10-11, 13:31
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Τελικά άκουσα οτι τα άλατα μου είπαν οτι φεύγουν με ξύδι.το δοκίμασα τελικά με νερό σκέτο μόνο του και το ζέστανα κιόλας και τελικά αυτη η θαμπάδα δεν φευγει.έχει μειωθεί αλλα δεν γιαλίζουν τα τζάμια.Έλεγα τελικά να βάλω viakal,να το αφήσω καιρό να στεγνώσει και αφου το πλείνω και πρίν και μετά να ξεκινήσω να το στρώνω.
|
|
Εμφανίσεις: 4587
|
|
||||
|
||||
Να βάλεις viakal αλλα γιατί να το αφήσεις να στεγνωσει; Εννοειται μετα πολύ καλο πλύσιμο. Επίσης, αμα εχεις "χοντρα" κομματια αλατων χρησιμοποιησε και μια ξυστρα για τζάμια. Δοκιμασε και με υδροχλωρικό.
Αν χρησιμοποιεισες ασετον για καποιο λογο δοκιμασε να το καθαρισεις με οινοπνευμα.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Και εγώ σε ενα ενυδρείακη που είχα το ιδιο προβλημα εβαλα βιακαλ. Τωρα ζουν και βασιλευουν πολλα εντλερ και γαριδούλες. Απλα πρέπει να το πλύνεις ΠΑΑΑΡΑ πολύ καλα.
Η ξυστρα γιατι να το θαμπώσει. Αμα την χειριστείς σωστα δεν θα σου ξυσει το τζάμι. Για καλύτερα αποτελέσματα, βαλε βιακαλ και μετα ξυσε (οσο υπαρχει ακομα το βιακαλ δηλαδη). Το υδροχλωρικό, ναι είναι το ακουαφορτε.
|
|||
|
|||
Φιλε tsoum σε ευχαριστώ πολυ! μου έδωσες λύση. να είσαι καλα και όλη η παρέα εδώ μέσα!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθάρισμα μεταχειρισμένου φίλτρου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 31-08-10 16:47 |
Στήσιμο/στρώσιμο μεταχειρισμένου | grandbas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 07-05-08 08:46 |
Κατασκευή ενυδρείου με τζάμι 3mm | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-06-06 18:21 |
Μεταλλικα αλατα | vasilis-arta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-08-05 18:48 |
αλατα | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-11-04 23:48 |