|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Film αλγη ή κατι αλλο ?
Γεια και χαρα σε ολους,
Προσφατα στο 125αρι μου εμφανιστηκε ενα ειδος ρυπου στην επιφανεια του νερου. Μοιαζει σαν καποια λιπαρη ουσια να εχει πεσει στο νερο, αλλα προφανως αυτο δεν συμβαινει. Προσπαθησα να το απομακρυνω αλλαζοντας νερο κυριως απο την επιφανεια αλλα την επομενη μερα ειναι παλι εκει. Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αυτο που συνανταμε σαν film algae ή μπορει να ειναι και κατι αλλο? Στην περιπτωση της αλγης υπαρχει κατι που μπορω να κανω ? Φιλικα, Αγγελος |
|
||||
|
||||
Κάνε μία αναζήτηση, εχει συζυτηθεί πολλές φορές το θέμα...
|
|
||||
|
||||
Εριξες καμια καινουργια τροφη μηπως?
|
||||
|
||||
Οι τροφες που χρησιμοποιω ειναι Tetra Pro και Ocean Nutrition comunnity formula. Τις χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο ιδιως την δευτερη. Ενα στοιχειο που ισως εχει σημασια ειναι οτι αντικατεστησα τρεις λαμπες 2 original Tropic Arcadia και μια Freshwater με 2 Dennerle Trocal special plant και μια Sera Blue Sky Royal. Καπου διαβασα οτι η αναταραξη της επιφανειας εχει αποτελεσμα. Εχει βαση αυτο ή απλα 'κουκουλωνει' το προβλημα ?
|
|
||||
|
||||
Αν και συνηθως λεγεται οτι μαλλον φταινε καποιες τροφες και στο δικο μου το εχω παρατηρησει μονο μετα απο αλλαγες στο φωτισμο.Μαζεψε με χαρτι κουζινας οσο μπορεις, λιγη αναταραξη βοηθαει και σε μερικες μερες θα ειναι οκ.
|
|
||||
|
||||
H τροφη ειναι( η τετρα προ).και εγω αυτες χρησιμοποιω.φευγει μετα απο λιγο μονο του.μονο οταν ταιζεις το βλεπεις τουλαχιστον εγω στο δικο μου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LIMNOPHILA AQUATICA Μεταλαξη,ανθοφορια η κατι αλλο??? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-01-08 19:56 |
ειναι αρρωστεια η κατι αλλο | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 09-09-07 20:45 |
sos!αρχη τρυπας στο κεφαλη ή κατι αλλο?? | badz_d | Δίσκοι | 20 | 26-04-07 13:33 |
Platydoras costatus η κατι αλλο??? | Makis M | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 25-05-05 07:34 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |