|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
μπραβο παιδια,μακαρι να μποουσαμε να βοηθησουμε και εμεις απο κατερινη
|
|
||||
|
||||
Εάν τελικά χρειάζονται ξύλα για το χρυσοψαράδικο, έχω ένα μοπάνι καμιά 25αριά εκατοστά με μια ανούμπια νάνα επάνω, και ένα ντριφτ με πτερόπους καμιά 30αριά εκατοστα.
Και τα δύο τζιτζιλόνι! Επικοινωνία απόψε! Αυριο δεν θα μπώ παρα μόνο αργά!
|
||||
|
||||
Αν ερθεις αποψε, φερτα και θα δουμε, ακομη δενεχουμε αποφασισει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Αυριο πρωι ειναι να κατεβω Θεσ/κη θα ειναι καποιος εκει?
για να μου στρωσει κοκκινο χαλι οχι τιποτα αλλο...
|
|||
|
|||
θα είμαι σίγουρα εγώ, δεν ξέρω αν θα είναι κανένας άλλος....
mikenuke, υπάρχει πρόχειρη καμμιά λίστα για το ποιοί μπορούν να είναι και ποιές ώρες στο σταντ? το ωράριο μου είναι αρκετά flexible ώστε να μπορώ να καλύπτω κενά ή/και ανάγκες... |
|
||||
|
||||
θα ειναι ο qs-plan.
το κενο μας ειναι, τεταρτη και πεμπτη 10 με 3. εχεις ερθει καμια φορα στις προετοιμασιες?γιατι δε με ρωτας εκει να συνεννοηθουμε?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 02-02-11 στις 11:06 |
|
||||
|
||||
Tωρα που το ξαναβλεπω.....bokostas....μαζι με τους ξιφοφορους θα παρω και το ξυλο που εφερες εχθες,του λειπει πολυ πραμα του δικου μου.
Εχθες δυο ωρες αφου γυρισα σπιτι και κουκουλωθηκα,δεν μπορουσα να συνελθω απο το κρυο,σιγουρα δεν αντεχα να ασχοληθω αλλο,ουτε να ξαναβουτηξω τα χερια μου στο νερο.Θα ερθω σημερα για ενα τελευταιο κουραγιο,να βαλουμε και τα ψαρακια. Με τα φιλτρα τι θα γινει?? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χαρτια για να καλυψουμε τη τζαμαρια πηρα. Φιλτρο και φοντο, και θερμαντικο για το μαλαουι κανονισα. Βοηθηστε. Αν θυμαμαι καλα ο Bokostas θα φερει(του ειπα χθες) ενα φιλτρο για τους δισκους. τα χρυσοψαρα θα ερθουν αποψε με τον goerge. Βοηθατε ωρε!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αλλιώς μπορώ να τα κατεβάσω αύριο το πρωί και να τα βάλουμε παρέα με τον QS-Plan, τον maikl, τον Χαραμάδα και τις 4 μαϊμούδες. Μιχάλη το φίλτρο είναι το eheim 2236, νομίζω γυρνάει 700 λίτρα την ώρα, το έχω έτοιμο, αλλά δε νομίζω ότι φτάνει για τους δίσκους. |
|
|||
|
|||
επειδή το Πλαίσιο μου έκανε πιπεριές χθες και πρέπει να ξαναπάω...αν είναι κάτι που επείγει μπορώ να το πάρω από τον Κώστα κατά το μεσημεροαπογευματάκι (κοντά στις 4μιση) και να το πάω στην έκθεση αμέσως μετά...
|
|
||||
|
||||
Θα περασω σημερα να τα παρω Κωστα,κατα τις 5 με 5.30,θα σε παρω τηλ.
Απο φιλτρα αν δεν κανω λαθος,εχουμε μονο στο φυτεμενο αυτη τη στιγμη?αντε και κατι εσωτερικα.. |
|
||||
|
||||
κωστα μας κανει, στειλτο με οποιον περασει να παρει πραγματα απο σενα.
Ειμαστε οκ στα χρυσοψαρα, στο φυτεμενο, στο μαλουι, και εκκρεμουν της ολγας και των δισκων.
|
||||
|
||||
στο μεταξυ εγραψε και ο qs plan,αν τον βολευει να περασει απο τον Κωστα,ακομα καλυτερα,ας τα παρει αυτος τα πραγματα.
|
|
|||
|
|||
οκ... περνάω τότες εγώ (θα πάρω και τον μπούφυ για μια μακρινή σε χρόνο βόλτα...)
υπολογίζω να είμαι κατά τις 4μιση στον Κώστα και κατά τις 5μιση στο σταντ |
|
|||
|
|||
Μιχάλη βρέθηκαν τα φίλτρα, χάρη στους QS-Plan και panos1972, το απόγευμα θα είναι εκεί.
|
|
||||
|
||||
Τελεια!!!!!!!
Λοιπον εχω σχεδον ετοιμα τα καρτελακια με τα info των ενυδρειων. Ξερει καποιος τι φυτα εχει χρησιμοποιησει ο καθενας στοενυδρειο του για να τα προσθεσω, η θα βαλω αλλα αντι αλλων?
|
|||
|
|||
Μιχάλη, αν έρθεις το απόγευμα, φέρε και υλικό και οδηγίες για το τι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε και το τι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε όσοι θα είμαστε τα πρωινά και δεν θα είναι εκπρόσωπος του ΠΣΦΕ, γιατί ο καθένας μας θεωρεί σωστό αυτό που κάνει, αλλά το πρέπον είναι να ορίζει το σωστό και το λάθος αυτός που έχει και την ουσιστική ευθύνη της όλης διαδικασίας
|
|
||||
|
||||
Στο λάθος τι ψάρια έχουμε; Να φερω ενα παγκασιους; Ποσο κοστίζουν αυτοί;
Κώστα για το αλλο βρήκατε ψάρια κ θερμοστάτη; |
|
|||
|
|||
Γιώργο είμαστε κομπλέ, δεν θα χρειαστεί να φέρεις τίποτε, σε ευχαριστούμε.
|
|
||||
|
||||
Μετα των αγωνα θα κατεβω και εγω κατω για να κανω τα τελευταια...
|
|
|||
|
|||
Όλα έτοιμα λοιπόν, όλα τα ενυδρεία στημένα (με μια μικρή επιφύλαξη για τους δίσκους, αλλά τουλάχιστον πέρασε ο ΠΑΟΚ), μπήκαν και τα ψάρια.
Και ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν και περιοδικά και αφίσσες και σεμινάριο στα σκαριά και στήθηκε ένα αξιοπρεπέστατο περίπτερο, βάλε φωτό χασάπηηη. |
|
|||
|
|||
εδώ είχαμε ολάκερο Λάζαρο στα χέρια μας, ήταν δυνατόν να μην ήταν έτοιμα και τα άλλα?
|
|
||||
|
||||
Θα ελεγχθεις την Κυριακη απο εμένα γαι την ορθότητα των γραπτών σου.
|
|
||||
|
||||
Χα ευτυχως που μου τα χαλασε ο Kostaskich λοιπον.
Παιδια ο λαζαρος ειναι η μασκοτ του περιπτερου φετος! μια μικρη κιχλιδα που εμεινε εκτος νερου για κανα 20 λεπτο, αλλα μπορεσε να αναστηθει μετα απο την επανεισοδο της στο ενυδρειο! Παμε φωτο!
|
||||
|
||||
kostaskich
οι κιχλιδες μου με βγαλανε ασπροπροσωπο.εχει να πει κανεις τιποτα?
|
|||
|
|||
οι κιχλίδες με τις 7 ζωές είναι...
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Γενικά στις φωτογραφίες όλα τα ενυδρεία χάνουν από χρώματα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |