|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
το θυμηθηκα το φυτο!!!!!!!!! εμεις παλυ το βελπουμε εδω στο χωριο σαν κακο φυτο γιατι η αναπτυξη του ειναι τεραστια!!!!! θυμαμαι την γιαγια μου που το ξεριζωνει με μανια!!!!!!!!!!!!!!!!! τυλιγετε παντου ακομα και σε αλλα φυτα με αποτελεσμα να μη μπορουν να αναπνευσουν
|
|
||||
|
||||
Μιχάλη καταλαβαίνω! Έχουμε δει πολλά τέτοια παραδείγματα! Από την λίμνη μου έβγαλα μερικά τροπικά φυτά που δεν πάγωσαν τον χειμώνα, γιατί η υπερχείληση βγαίνει σε στραγγιστικό κανάλι και λέω ... μήπως!
Με το eBay δεν ανακατεύομαι! όπου θέλουν αριθμούς καρτών κ.τ.λ. και ιδίως μέσω ίντερνετ ... μακριά! Αν κάποιος στέλνει αντικαβολή ή έστω και προκαταβολή πολύ ευχαρίστως! Καθαρά πράγματα! Βασίλη δυστυχώς οι ιππομέες μπήκαν σε περίφραξη και γίνεται χαμός! Βέβαια όταν ανθίζουν είναι υπερθέαμα, αλλά όταν ξερένονται ... μαύρα χάλια! Αλήθεια σας είπα ποτέ πως λέγονται στα ποντιακά οι ιππομέες; Τεβεκούτσες τις λένε! Αστείο όνομα έτσι; ------------------------- Ναι Απόστολε αυτό το πρόβλημα έχουμε κι εμείς! Κυριαρχεί εις βάρος άλλων λουλουδιών!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 06-07-10 στις 11:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
αλλα ειναι ωραιο το ατιμο!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Σήμερα είδα ότι τα πρώτα άνθη του ριγέ γονιμοποιήθηκαν. Σε λίγες μέρες θα έχουμε ώριμους σπόρους, ετοιμάσου!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
βρε που να το βαλω και αυτο; αλλα ξερεις κατι; θα το περιορισω σε μια γλαστρα και θα την βαλω στο κεφαλι μου! χαχαχααχαχαχαχαχααχχα!!!!!!! πλακα κανω θα την βαλω πανω σε τσιμεντ ωστε να μην πεφτουν σποροι σε χωμα! τι λες
|
|
||||
|
||||
Τι να πω; Βάλε και πότιζε πολύ! Εσύ ξέρεις το χώρο σου!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
οκ κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Λουσάκι, κοίτα τι ξέθαψα ψες στο διαδίκτιο...Φάνηκα τυχερός και μετά από πολλές προσπάθειες, τουλάχιστον να εντοπίσω τα είδη που έχω, βρήκα μεταξύ άλλων αυτό...
Το σημαντικότερο βέβαια βρίσκεται στην επόμενη φώτο... Παιδιά, έχετε καταλάβει πως αλοιώς μπορεί να αναπαραχθεί το φυτό αυτό...? Αρα...? Περισσότερα όμως για τις ιππομαίες θα τα βρείτε εδώ!!! συγκεντρωμένα... Προσωπικά έχω πάθει την πλάκα μου με μερικά είδη...
|
||||
|
||||
Λυπήσου με!!! παθιασμένη γυναίκα είμαι! ότι φυτρώνει κι ανθίζει το θέλω απεγνωσμένα, τα θέλω όλα!
Φτιάξτε μου έναν βοτανικό κήπο!!!
|
||||
|
||||
πολυ ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!! θελω εκεινο με την ρηγα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και το Ipomoea tuberosa στην τέταρτη σελίδα.
|
||||
|
||||
τωρα που μεγαλοσαν λιγο τα φυτα μου ειπα να βαλω κανα 2 φωτογραφειες το φυτο που μου εδοσε loysi! το βρικα και στο ποταμι σε μια παραλιμνη που εχει διπλα! εχς παρει πολυ πραγμα απο αυτο το φυτο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |