|
|||
|
|||
Εγώ θα απουσιάσω. Να περάσετε καλά.
|
|
|||
|
|||
Και τα καρντάσια απο τις Αμερικές επίσης παρών! είναι καμια 50αρια λεω... Κώστα ποσα τα κόβεις?
|
|
|||
|
|||
Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Beningan's.
Κλεόβουλος panos1972 bokostas kalaxan drbig Γιάννη, καλό babysitting, μη σκεφτείς να φέρεις τη μικρή, θα δει τον Πάνο και τον Χάρη και θα βάλει τα κλάματα. Νίκο, γιατί απουσία? Θυμήθηκες ότι έχεις και οικογένεια? Καλά να περάσετε. Χάρη, τα μωρά είναι σίγουρα πάνω από 50, ετοίμασε αρτέμια βρε τεμπελχανείοΝα σου ζήσουν. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχουμε πείρα στις κόρες (όχι μόνο του ψωμιού!!! ). Θα της πούμε και τραγουδάκι και όλα μέλι γάλα! http://www.youtube.com/watch?v=H8Gqr...eature=related
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
δεν είναι babysitting 10μερες την έχω μόνο δεν μπορώ να την χορτάσω όλο παίρνει κάτι φάτσες...... καλά αν σας δει η κούκλα μου (3,4Kg) θα πάθει σοκ χαχαχαχαχα είναι όσα κιλά πρέπει να χάσετε…. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κλεόβουλος panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Καλά ρε, πάτε καλά? Είναι νούμερο αυτό? Αν είμαστε αυτοί μόνο, να κανονίσουμε να πάμε με 1 αυτοκίνητο. Περισσότερους μαζεύει το κλιμάκιο ¶νω Ποντοκερασιάς. Προχθές 55 άτομα και την Κυριακή 6? Αχ και τα λεγα να κάνουμε την κοπή αυτή την Κυριακή... |
|
|||
|
|||
Και γω τα είπα... τεσπα, ποιος θα φέρει παιδιά? αν είναι να φερω και τα δικά μου να παιξουνε!
|
|
|||
|
|||
Φέρτα, θα παίξουν με τον Πάνο, κι αυτός μυαλά 5χρονου κουβαλάει..
|
|
|||
|
|||
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
Ακόμα και διανοητικά λοιπόν είμαι μεγαλύτερος από σένα, γι αυτό σεβασμός!!!
|
||||
|
||||
Παντως η ανω ποντοκερασια εχει τελεια διαδρομη για mountain bike!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
%70 παρόν
|
|||
|
|||
Κλεόβουλος
panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Έλα, άλλον 1 θέλουμε για να παίξουμε ένα 5Χ5. panos1972 και drbig μετρούν διπλοί (λόγω ποδοσφαιρικών ικανοτήτων). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μπαίνω τέρμα στο 5Χ5! Εφαρμόζω τέλεια στην εστία!
|
||||
|
||||
Και εγώ στο άλλο τέρμα.
Γκολ δε μπαίνει με τίποτα. |
|
|||
|
|||
Ωραία και οι υπόλοιποι στη μέση θα παίξουμε ΜΗΛΑ!!!!!
|
|
||||
|
||||
βρηκα τη λυση για να μαζευτουν περισσοτεροι
να φερει ο Bokostas τα δωρα που κερδισε να τα ξαναμοιρασουμε |
|
||||
|
||||
Ίσως επειδη μαζευτούμε και 3-4 στη Παραλία Κατερίνης για Τσιπουράκι ,για αυτό δεν θα έχετε μεγάλη προσέλευση χιχιχι
|
|
||||
|
||||
αλκολικε λυποταχτη
|
||||
|
||||
αυτο στη στρατιωτικη ορολογια λεγεται αντιπερισπασμος
|
|
||||
|
||||
Τελικά παρών κι εγώ
|
||||
|
||||
Ή αντισυγκέντρωση.
|
|
||||
|
||||
απων λογω ανωτερας βιας καλα να περασετε παιδια
|
|||
|
|||
Κλεόβουλος
panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Alex_Salonica paco ? cpapakon ? potami ? |
|
||||
|
||||
θα ξερω το πρωι κυριακης
|
||||
|
||||
αντε να πεισω τη γυναικα μου οτι για τριτη συνεχομενη Κυριακη εχει ενυδρειακη συναντηση
δυσκολο |
|
||||
|
||||
Εγώ,δυστυχώς,αυτήν την Κυριακή θα απουσιάσω.
|
||||
|
||||
να με ενημερωσεις το σαββατο, για να ξερω αν θα φερω την κοκκινη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |