|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Eνα update
|
|
||||
|
||||
Σουπερ ντουπερ
|
||||
|
||||
πολυ ατμοσφαιρικο το πρωτο με τα επιφανειας να φτανουν χαμηλα..πιστια δεν ειναι;Αλλα κ τα υπολοιπα σουπερ!!!
Να ρωτησω κατι βρε Νικο,φανταζομαι co2 πεφτει σε ολα,εχεις ας πουμε κανα 2 μπουκαλες και κανεις διακλαδωση να πηγαινει σε ολα;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φτανουν χαμηλα γιατι ψαχνουν για τροφη. Δεν εχουν σε ολα co2, σε 3 απο τα παραπανω δεν εχει. Στα περισσοτερα ειναι ελαχιστο. Μπουκαλες εχω 5, 5-6 kg, δυο χρησιμοποιω, οι αλλες ειναι ρεζερβα. Σε μια μπουκαλα ειναι, ειχα παρει ενα μανομετρο με 6 εξοδους. |
|
||||
|
||||
Ομορφιες.....
|
|
||||
|
||||
Πολυ όμορφα τα ενυδρεια και οι γαριδες φαίνονται υγιέστατες!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ειχανε μεινει 4 γαριδες, μετα απο σχεδον ενα μηνα , για την ακριβεια 27 ημερες , στους 27,6c , μια θυληκια αφησε 4-6 γαριδαδκια , δεν ειμαι ακριβως σιγουρος στον αριθμο.
Τωρα εχουν αυγωθει 2 απο αυτες, πρεπει να εχω 3 θηληκες και εναν αρσενικο. Στην φωτο το μικρο ειναι 12 ημερων . Να και μια με τα γαριδαδικα ολα μαζι. Δειτε διαφορα σε μεγεθος topaz blue με crs . Οι topaz δεν μεγαλωνουν, οπως οι crs και rcs , γενικα δεν φορτώνονται λογο μεγεθους , οπως και οι sulawesi πολλα αυγα. |
|
||||
|
||||
καλα οι sulawesi ειναι ονειρο οι γαριδες τι να λεμε..
Σε τι παραμετρους τις κρατας;μονο οσμωση;
|
||||
|
||||
Eνα update.
|
|
||||
|
||||
Τα γαριδάδικα πάντα είναι πειρασμός!!!Πολύ ωραία!!
|
|
||||
|
||||
Ταισμα...
Φυλλα μουριας ,φρεσκα, με ενα βρασιμο 5 λεπτων πριν την τοποθετηση. |
|
||||
|
||||
....
Κάνουν και μετάξι μετά?????
Πανέμορφες!!!
|
||||
|
||||
τελειο.....
|
|
||||
|
||||
Γεια σας!!!
Θαυμαζω τα υπέροχα ενυδρεία σας και ήθελα να σας ρωτησω αν μπορείτε να μου πείτε πού βρηκατε αυτές τις γαρίδες , γιατί εγώ με το ζόρι εγώ βρει τις αμάνο τις Ρεντ Τσέρι και τις μπαμπού... Έψαχνα για καμια black tiger ή για τις bee ,και γενικά σπάνια ειδη αλλά δεν έχω βρει πουθενά... Αν γνωρίζετε κάτι , δώστε κάτι στη γαριδομανη |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα pet στην Ελλαδα φερνουν κυριως χαμηλο grade.. |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Έχετε δοκιμάσει απο ebay κανεις ; βρήκα καποιες απο Αγγλία...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τωρα απο το ebay θα πρεπει να κατσεις και να δεις πως θα γινει η αποστολη. Τι γαριδες ψάχνεις? |
|
||||
|
||||
Ψάχνω τις royal black , τις royal blue και τις blue rili...αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά... Έχω ρωτήσει σε πολλά pet shop μηπως και φέρουν... Αλλά μου λένε οτι δεν έχουν ζήτηση...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ψαξε γενικα λιγο πρωτα, τι παραμετρους θελουν, τι βυθο, θερμοκρασια και αν νομιζεις οτι θα μπορεσεις να τις κρατησεις το καλοκαιρι, οπου ειναι και το προβλημα, προχωρησε απο εξωτερικο. Ενα site απο γερμανια, ειναι , εχει και αλλους , αλλα οπως ειπα τα μεταφορικα κοστιζουν αρκετα. http://www.rendo-shrimp.de/. |
|
||||
|
||||
Εσείς απο εκει έχετε ψωνισει; φοβάμαι μονο μην μου έρθουν νεκρές...
|
|
||||
|
||||
Blue rili ,carbon rili πουλανε πολλοι χομπυστες εδω αλλα νομιζω και η Αβυσσος.
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες θα σας ενημέρωσω αν βρω κάτι και εδώ!! Γνωρίζω τις παραμέτρους τους! Θα το παλεψω 😁
|
|
||||
|
||||
Ενα update.
Εδω ειναι ενα 10λιτρο με τα bnp μωρα που ειχα παρει απο το 180λιτρο. Και εδω πανε οσα μεγαλωνουν, εχει περιπου 100++ |
|
||||
|
||||
Προστεθηκαν μερικα ειδη.
Tangerine tigers, cbs, neo golden back, neo fire... Ολα τα ενυδρεια τρεχουν με αεροφιλτρα πλεον, αγορασα μια μεγαλη αεραντλιρα που σηκωνει καμια 20 αρια ενυδρειοα.. |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία !! Τα θαυμάζω πάντα
|
||||
|
||||
3 νεα ενυδρεια...
Διασταστεις 50*40*40 , δεν ειχα αλλο νερο Αο γιαυτο ειναι και αδεια.. |
|
||||
|
||||
Με γειά και καλές αναπαραγωγές
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ενυδρεια κ φωτιστικο diy;
Τα προοριζεις για αναπαραγωγες; Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |