|
||||
|
||||
γεννηστρα εννοώ το δίχτυ με τις βεντούζες,αλλιώς έχω ένα 20λιτρο με γαρίδες και μερικά μικρά Iriantherina werneri
|
|
||||
|
||||
Μολις δεις ματια και αρχιζουν να σκανε τα πρώτα πάρε τη φωλιά ( ο αρσενικός δεν τα παρατάει μέχρι τέλους) και τοποθετήσε το μεσα στο γαριδαδικο.
|
||||
|
||||
ok,οπότε να περιμένω ακόμα
------------------------- αν πιάσω και τον αρσενικό μαζί με την φωλιά και τα αυγά και τα βάλω στο γαριδαδικο;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 24-12-16 στις 00:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Θα σου φάει και τα μικρά και τις γαρίδες...
|
||||
|
||||
θα τον βγάλω όταν γεννηθούν τα μικρά
*γαρίδες έχει και εκεί που βρίσκεται τώρα ------------------------- σήμερα πρωί βρήκα το άλλο απ' έξω ψόφιο (είχε πηδήξει έξω από το ενυδρείο) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 24-12-16 στις 09:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
κριμα..........καπακι βρε Χρηστο.. πηδανε αυτα...
βασικα εγω καπακι βαζω σε ολα τα ενυδεια και για αλλους λογους. |
|
||||
|
||||
δεν έχει καπάκι αυτό το ενυδρείο,χτες βράδυ πρέπει να έγινε μετά την αλλαγή,να δω τι θα κάνω με τα αυγά αλλιώς θα πρέπει να βρω θηλυκό
|
|
||||
|
||||
Κριμα βρε Χρηστο....
Ευκαιρια τωρα να βγαλεις δικα σου γιατι ο Γιαννης βγαζει μονο αγορια |
|
||||
|
||||
αγορομάνα
|
|
||||
|
||||
Σε μενα ακομα ζουνε και μεγαλωνουν 7-8 ψαρακια.
Τωρα το τι τρωνε , δεν μου λενε |
|
||||
|
||||
αν βάλω την φωλιά πάνω από την μος δεν θα είναι πιο εύκολο να επιβιώσουν και να κρύβονται μέσα σε αυτή όταν βγούνε;;;
|
|
||||
|
||||
Αν ειναι στο κυριως ενυδρειο θα ειναι θαυμα αν μεινει κανενα
Καλυτερα βαλτη χαμηλα κατω απ τη μοςς υποθετω την εχεις σε ξυλο σωστα? |
|
||||
|
||||
όχι είναι ένα μικρο γαριδαδικο που έχω,μέσα από ψάρια έχει καμιά 10ρια μικρά Iriantherina werneri που περιμένω να μεγαλώσουν για να τα βάλω στο άλλο ενυδρείο
------------------------- δεν είναι ξύλο είναι δεμένη πάνω σε μια πέτρα λάβας απλά έχει φουντώσει πολύ,από κάτω σκεφτόμουν να βάλω αεραντλία περίπου εκεί που είναι η γαρίδα και από πάνω την κανέλα που έχει μέσα τα αυγά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 26-12-16 στις 23:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εχεις μπλεξει αν τα βαλεις ψηλα θα τα τσακισουν το πιο πιθανο οι αθερινες εκτος αν ειναι πολυ μικρες, πιστευω πιο πολλες πιθανοτητες εχουν χαμηλα και πιο ευκολα θα βρουν τροφη.
Οι γαριδες ειναι πολλες μεσα? |
|
||||
|
||||
τα Iriantherina werneri είναι 2-3 πόντους,από γαρίδες έχει καμιά 10ρια,αν δεν έχουν αέρα δεν θα έχουν πρόβλημα τα αυγά;;
|
|
||||
|
||||
Ποσες μερες ειναι τα αυγα?Τα βλεπεις οκ ολα?Εννοω δεν εχει πιασει καποιο fungus?
Βαλε κοντα την αεροπετρα να διωχνει και τις γαριδες |
|
||||
|
||||
είναι 6-7 μέρες,fungus πως θα το καταλάβω αν έχει τέτοιο πράγμα;;είναι ο αρσενικός ακόμα μέσα και τα αερίζει
------------------------- α!! ξέχασα να πω πως έχει και μερικά helena μέσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 26-12-16 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αν ειναι μαζι κανει αυτος τον διαχωρισμο και τον αερισμο,θα δεις το αυγο να ασπριζει σιγα σιγα να γινεται απο υποκιτρινο "διαφανο" σε λευκο γαλακτωδες "αδιαφανο" και θα εχει απ εξω σαν τριχιδια παλι λευκαhttp://i1275.photobucket.com/albums/...psdawhha9n.jpg
|
|
||||
|
||||
όχι τα αυγά δείχνουν μια χαρά καμιά σχέση με την φωτογραφία
------------------------- στο γαριδαδικο εννοώ ------------------------- πλήρες αποτυχία,παρότι είχα σκοπό σήμερα να μεταφέρω την φωλιά με τα αυγά αυτά σκάσανε κατά την διάρκεια την νύχτας ------------------------- εδώ και η μουτσούνα του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 27-12-16 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Κριμα......κοιταξες καλα μπας και εχει σωθει κανενα?
|
|
||||
|
||||
μικρά δεν έχω δει κανένα
|
|
||||
|
||||
μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και αφού το θηλυκό είχε πηδήξει έξω από το ενυδρείο,κατάφερα και βρήκα νέα νύφη,ο γαμπος την έβαλε κάτω και έχω ξανά σπηλιά με αυγά,πόσες μέρες είναι αρκετές αλλά χωρίς να μου σκάσουν ξανά τα αυγά να τα αφήσω με τον αρσενικό να τα αερίζει;; η δουλειά έγινε χτες το βράδυ που τους έβλεπα μαζί στην σπηλιά/κανέλα και σήμερα ο αρσενικός είναι μέσα και φυλάει σκοπιά μόνος του
------------------------- αποτυχία νούμερο 2,το απόγευμα βρήκα την φωλιά αναποδογυρισμενη και τα αυγά φαγωμένα το καλό είναι ότι μου βγήκε ζευγάρι οπότε πιστεύω πως θα ξανά έχω αναπαραγωγή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 04-01-17 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ολα ειναι στο παιχνιδι...το καλο ειναι οτι εχεις ζευγαρι!
Ομως προσεχε μην εχεις τα ιδια ανοιχτο ειναι το ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
εγω ελειψα 8 μερες Βεροια...γυρισα και το ενυδρειο (γαριδαδικο) ειχε 14 βαθμους.
χαλασε ο θερμαντηρας,δεν εμεινε κανενα |
|
||||
|
||||
πανε τα goby?
|
||||
|
||||
τα μικρα ναι...
τα ενηλικα ηταν αλλου. |
|
||||
|
||||
Κριμα βρε Γιαννη........
|
|
||||
|
||||
τουλαχιστον εχεις τους γονεις..κατι ειναι και αυτο...
|
||||
|
||||
ναι ανοιχτό είναι,αλλά έχω βάλει pistia stratiotes οπότε θα έχει λιγότερες πιθανότητες να πηδήξουν έξω
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
καλό κουράγιο Γιάννη οι γαρίδες την πάλεψαν ??? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |