|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σκεφτομαι να τον παρατησω μεσα στο λιμανι. Τον φανταζεσαι βραδυ να κανει βολτες αναμεσα σε ''πεινασμενους'' Σκοπιανους, Βουλγαρους, Τουρκους και Αλβανους!! Εχει να γινει μεγαλο παρτυ!!!
|
|
|||
|
|||
Τώρα να το πω ή να μην το πω....θα το ΠΩ..
Είμαι πολύ λυπημένος που πάντρεψα την αδερφή μου....πρίν 16 χρόνια.....και δεν την κράτησα για μια ''λεβεντιά καμαρωτή'' όπως εσύ να σε κάνω γαμπρό μου.. Βρε ''τζιτζικοπροβιά'' πιά σαλιγκάρια σου πήραμε με τον paco που έσκασες μυτη στο ''les amis'' με τα λάστιχα τους σωλήνες και τις απόχες σαν να πήγες να καθαρίσεις την πισίνα,που δεν είχε το μαγαζί, και για 15-20 λεπτα έψαχνες τα πράματά σου κάτω απ'τα τραπέζια πίσω από τους καναπέδες και μέσα στην κουζίνα..... Any way...φίλε tsum είσαι ο γιός που δεν θα ήθελα να έχω.... ------------------------- ....το ''σκύψε ευλογημένη'' έχει και υπότιτλους..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 26-12-10 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Χρηστο εχω διλλημα:
Να κατσω κεντρο και να παω στο ''διατηρητεο'' ή να ερθω/με για τα μουτρα σας?? |
|
|||
|
|||
Να έρθεις/ετε και να φέρεις και το Εξέλ που χρωστάς/τε.
|
|
|||
|
|||
Αμαν καλα που το θυμισες...τωρα ειναι που δεν ερχομαι καθολου!!
Αφου δεν θα σας λειψω. Θα ερθει ο αντιπροσωπος μου... Τεταρτη θα ερθω σιγουρα με ''ειδικα'' εργαλεια για τον Tsoumidi! |
|
|||
|
|||
Θα μας λείψεις/ετε, ειδικά η κοπελιά, με την δική σου απουσία ίσως επιβιώσουμε.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τωρα για τα πραγματα δεν φταιω εγώ αλλα ο ανεπρόκοπος που μου τα έφερε στην μικρή σακούλα που με το ζόρι χωρούσαν 3 τροφες. Α και να σε πω: Δεν φέρνεις πίσω τον εχινόδορο που σου είχα δώσει. Τον χρειάζομαι Υ.Γ. Τι θα πει τζιτζικοπροβια; Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Αν εξακολουθείτε να είστε στα προαναφερθέντα μέρη μετά τις 9, ας πουμε κατα τις 9:30 θα με δείτε πολύ πιθανόν...και Δευτέρα και Τετάρτη..
|
|
|||
|
|||
Χαρουλη αμα θελεις ελα μαζι μου μετα τις 9. Θα το τραβηξω πολυ σημερα γιατι εχω μαθημα ''πολεμικων τεχνων''
|
|
|||
|
|||
Αν ελιναι για πολεμικές τέχνες να πάς! Εμεις θα τα καταφέρουμε και χωρίς εσενα..
|
|
|||
|
|||
Μπορεί να έρθω και εγώ σήμερα
|
|
|||
|
|||
Δευτέρα (σήμερα) καφέ στο les amis 20:00
Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas posidwnas maikl georgis4 tsoum drbig giannisaek ΤΑΣΟΣ ............. Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00 Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas nikosm1 drbig |
|
||||
|
||||
Μεσα κι' εγω παιδια στον ψαροκαφε.
|
|
|||
|
|||
ειπα κ Τεταρτη μεσα πιο πιθανον
|
|
||||
|
||||
Παιζει να κανω κι εγω παρθενικη εμφανηση!!!
|
|
|||
|
|||
Έχω και λίγα κλαδέματα heteranthera zosterifolia θέλει κανένας;
Επίσης λέω να βγάλω το φαγωμένο από τα σαλιγκάρια pogostemon helferi (σχεδόν δεν έμεινε τίποτα) και δεν ξέρω αν αυτός που θα το πάρει θα μπορέσει να το μεγαλώσει. Το θέλει κάποιος; |
|
|||
|
|||
Και καλά θα κάνεις, άντε να γνωριζόμαστε. Αν δεν μας βρίσκεις, στήσε αυτί, θα ακούσεις τον Χαραμάδα να μιλάει για δισκοέντλερς.
Παράθεση:
Δευτέρα (σήμερα) καφέ στο les amis 20:00 Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas posidwnas maikl georgis4 tsoum drbig giannisaek Giannis_4 Γεμίσαμε Γιάννηδες, μόνο τον captain_john δεν πείσαμε ακόμη να έρθει. |
|
|||
|
|||
Να φέρω και το pogostemon helferi;
|
|
|||
|
|||
Όχι για μένα τουλάχιστον, έχω κι εγώ σαλιγκάρια.
|
|
||||
|
||||
Τελικα ακυρο απο μενα γμτ......περιμενω κοσμο στο μαγαζι στις 8.30
Κριμα....ηθελα να δω τι δωρα θα μας εφερνε ο χαραμαδας που γιορταζε
|
|||
|
|||
Θα φέρω και τον γιο μου, ας φέρει κάποιο παιδάκι και άλλος να παίξουνε.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αλλά τέτοια λές και γι αυτό σου έτυχε δουλειά και δεν μπορείς να έρθεις.... |
|
||||
|
||||
Το εφαγα κι εγω το ακυρο μου...Επισκεψη τα κουμπαρια στο σπιτι...
Πως γινετε αυτες οι επισκεψεις να γινοντε τις ποιο καταληλες στιγμες... |
|
|||
|
|||
....ειχαμε τα ομορφα μεσημερια,τωρα και εχουμε και τα ομορφα βραδια με τα παιδια....
Δυστυχως επρεπε να φυγω νωρις .....
|
|||
|
|||
Ωραια περασαμε παντως!!! Να επαναληφθουν οι βραδυνες συναντησεις!!
|
|
||||
|
||||
τα πηρα τα πραγματα
αμα αρχησουν και τα βραδυνα αστα να πανε |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ τον maikl για τον τεράστιο εχινόδορο και τα συνοδευτικά φυτά, τον giannisaek για την heteranthera zosterifolia και τον ΤΑΣΟΣ για τον δίχρωμο εχινόδορο. |
|
||||
|
||||
παιδια κυριακη δεν πιστευω να πατε για καφε ετσι δεν ειναι?γιατι θα φυγω κυριακη μεσημερι απο θεσ/νικη!!
|
|
|||
|
|||
Ε Κυριακή 2 του Γενάρη χλωμό, ακόμη δεν θα έχουμε χωνέψει τις βασιλόπιττες, κρίμα βρε Γιάννη πάντως.
|
|
||||
|
||||
ε ναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!αλλα ειπα να ρωτησωδεν πειραζει αλλη φορα!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |