|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης κάπου να βάλεις και το δοχείο της αναπλήρωσης νερού. Εγώ έχω απ εξω ένα 20λιτρο κουβα σκουπιδιών από το ικεα http://m.ikea.gr/apothikeutikoi-horo...2041/60188339/
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από 90 κ πάνω είναι καλά για να χωράει ένα αξιόλογο σκιμερ μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Μανο!
άμα η πλάτη του ενυδρείου έχει από πίσω της τοιχο και μπαλκόνι,σκέψου και καμιά τρύπα διαμπερές! το ύψος της βάσης μια χαρά είναι! |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο εγώ το είπα γιατί συνήθως τα σκιμερ είναι 50εκ κ συνήθως τα κρατάμε με στάθμη νερού γύρω στα 20εκ. Εάν δεν βάλει σχάρα κάτω από το σκιμερ τότε είναι μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
από 90 και πάνω όπως το είπατε,αυτό εννοούσα! σκέψου εγώ την πάτησα στο ύψος και είμαι με 60 cm εσωτερικά στο ύψος και είμαι οριακά,πάλι καλά που έχω πλάτος! |
|
||||
|
||||
![]()
Κ εγώ μια από τα ίδια Νίκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μανο!
Τι νεα φιλαρακι εχουμε,πήρες τα σίδερα,εγινε καμια δουλεια; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Νίκο σήμερα πήρα τα σίδερα
5χ5 κοιλοδοκος Για αποστατες τι Μ βίδες με παξιμάδι να βαλω; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τα κολλήσεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εγώ έγραψα λάθος. Ρεγουλατορους αναφέρομαι. Για να αλφαδιασω με το πάτωμα.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Να διαιρέσεις το μήκος επι 3 πιστεύω να ειναι μια χαρά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω τουλάχιστον 12αρα και βαλεν3 παξιμαδια μαζί!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κολληθηκε και η νέα βάση. Φάγαμε όλη τη μέρα αλλά πάει και αυτό. Καθαρισμα έμεινε και βαψιμο 😀
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικη Μανο!
Μια χαρά φιλαρακι,άντε δεν κρατιέμαι,αυριο τρίψιμο/βαψίματα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ καλη
![]() διαστασεις πες μας.
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά φιλαράκι. Ότι είχαμε πει 130χ50χ100 😉
|
||||
|
||||
![]()
Μανο καλησπέρα!
Τι νεα φιλε πως παει η συνεχεια που βρισκόμαστε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέρασα και στον κοντρολερ που ετοιμάζω την αναπλήρωση και έλεγχο θερμοκρασίας. Έχει λίγη δουλίτσα ακομη καλά πάει όμως 😁 https://youtu.be/z9UREm2eALc Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μάνο! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν τα είπαμε καθόλου στη συνάντηση, μετά το έμαθα οτι ήσουν εκεί
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σήμερα πήγα Leroy και βρήκα μελαμινη στο χρώμα που έψαχνα. (Εντολες άνωθεν το χρωμα να ταιριαζει με τα επιπλα) Μεσα θα την περάσω με αυτό το βερνίκι μερικά χέρια. Το φιλαράκι μου ο Θάνος μου είπε τιμη για τα τζαμια 120 ευρω για 90χ50χ50 και σαμπ 80χ45χ40 10αρι και 8αρι αντίστοιχα. Προχωράμε σιγά σιγά. ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο και το σαμπ θα πατάνε σε κόντρα πλακέ 😉 όπως είπες, περιμετρικά θα βάλω μελαμινη να ντυσω το επιπλο.
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους βάφτηκε η βαση αφού πρώτα έφαγα 3 ωρες τρίψιμο να καθαρίσει καλά. Επόμενο στάδιο ντύσιμο και μεταφορά στο σπίτι.
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Το πέρασα 2 χέρια από hamerite ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 20-06-17 στις 14:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Μανο!
Μπράβο φιλαρακι,τούμπανο η βάση! Θα σου πρότεινα την πίσω μεριά να μην την "ντύσεις,για να αερίζεται ο χώρος του σαμπ οταν θα εχεις κλειστά τα ντουλάπια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σιγά σιγά θα φτιάξω και το κουτί με τις πρίζες ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 22-06-17 στις 21:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο αγόρι καλά τα πας!
έρχονται ωραίες στιγμές!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά φιλαράκι 😀 Αργώ αλλά θα τα καταφέρω. Που θα πάει
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμοι και οι ριακτορες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- https://youtu.be/4uUfpbqoFK4 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 21-08-17 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια απορία εσωτερικά του ζεοβιτ έχεις δεύτερο σωλήνα; επείδη δεν φαίνεται καθαρά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |