|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εεε ηθελε πολυ μερακι για να τις κρατησεις...χαμηλο πεχα σκληροτητες..ηθελε οσμωση και τι δεν ηθελε...οποτε δεν! ενταξει ειδα κρυσταλακια και οποτε ανταμειφθηκα λιγο σαν χαζομπαμπας... Δεν πειραζει...χαιρομαι τις δικες σας! |
|
||||
|
||||
Ε ναι, οντως χρειαζονται πολλα για να καταφερνεις να τις διατηρησεις, αλλα σε αποζημιωνουν οι ατιμες.
Εγω εχω αποκτησει εξαρτηση! Οταν κανω καποιο λαθος (και δεν συγχωρουν λαθη τα ξερεις) και εχω απωλειες, ειμαι για ψυχολογικη υποστηριξη...
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πλεον εφυγαν οι rcs μπηκαν σε αλλο ενυδρειο, πρωτη φορα μονες τους οι crs, και επιδεικνυουν αλλη συμπεριφορα τουλαχιστον στο φαγητο:
|
||||
|
||||
Το τελευταίο το ΑΣΤΕΡΙ...τι είναι????
(για τα υπόλοιπα αστέρια...τι να πει κανεις...)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
caridina ειναι και αυτο, απλα ειναι ολοασπρο, ειναι απο επιλεκτικες αναπαραγωγες, υψηλοτερο grade απο τις ασπροκοκκινες, και αν ζευγαρωσει με αυτες βγαινουν οι mosura σαν και αυτην του avatar μου.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι να λέμε τώρα....
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
αααχ... βααχ...
|
||||
|
||||
Ομορφιες!!!!!!
Πάω να γράψω γράμμα στον Αγιο Βασίλη...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Τελος... παω Ταιβανια!
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 12-07-13 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Είπαμε ΜΕΤΑ τον Σεπτέμβρη...
|
||||
|
||||
Σαββα κάτσε να καταφέρομε πρωτα να τις αναπαραγουμε και μετα πάμε και στις επιλεκτικές αναπαραγωγές!
Τι βλέπεις τα βιντεα αυτα δεν κανει , δεν ειναι απο χομπιστες , πισω κρυβονται μεγάλες εταιριες και εργαστηρια ! Καταφερες και εβγαλες ολες τις rcs ? αποκλειεται ολο και καποιες θα εχουν μεινει μέσα. |
|
||||
|
||||
Μην τον τσιγκλάς! Το ίδιο του λέω και θυμώνει όποτε βρίσκει άλλη μια κατοστάδα!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα εβαλα για να δειξω στον chocolate puma τις mosura που με ρωταγε ο ανθρωπος! Και ειδικα στο δευτερο δειχνει καθαρα τι κρυβεται απο πισω, οντως ολοκληρη εταιρεια. Βεβαια δεν θα με χαλαγε να τις ειχα, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Τις rcs τις εχω βγαλει τις μεγαλες τουλαχιστον. Καθε μερα ξεπροβαλλουν μωρα ομως, εχει δουλεια ακομα, αλλα θα περιμενω να μεγαλωσουν για να τα τσιμπησω!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Αυτή που κάθεται επάνω στο βράχο είναι ο βασιλιάς και οι άλλες από κάτω δουλεύουνε Σάββα .πολλοί όμορφες να τις χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
ομορφιες!!
|
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω, αλλα ολες κατα καποιον τροπο "δουλευουν", επισης ειναι κατι σαν τις γατες, ιδιαιτερα πλασματα απο αυτα που σου "επιβαλλουν" να τα φροντιζεις!
|
||||
|
||||
TEΛΕΙΕΣ!!!!!!
|
|
||||
|
||||
O mosuraκος μου:
H "φιρμα" του ενυδρειου
|
||||
|
||||
Respect!!!!!!
|
||||
|
||||
χα εχουμε μια ξεβαμένη crs και την βαπτισαμε mosura ...
|
|
||||
|
||||
Την μια ειναι φωτοσοπια, την αλλη ειναι ξεβαμενη, βρε βαλτος εισαι;
Την εχω κρυψει καλα την χλωρινη!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
χαχα ...
Να και ο exelix που εβγαλε την φωτο, δεν βλέπω κάτι , photoshop μου μυριζει...., Σαββα μας δουλευεις μου φαινεται ! Εχεις καθολους crs ή ειναι red cherry και τις βαφεις ασπρες με το photoshop? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τις εχω βαλει σε πυρηνικο καταφυγιο για να τις προστατευσω!
|
||||
|
||||
χαχα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για συνεχα τωρα!
|
||||
|
||||
Εγώ θέλω να τραβήξεις βίντεο που να διαβάζει σημερινή εφημερίδα και τα υπόλοιπα κόλπα να τα αφήσεις!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αυριο με τον πρωινο καφε τους ρε θα σου βαλω, με ηχο απο την πρωινη εκπομπη του Αl Jazeera!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομιση απο 80 λιτρα σε 400!!! | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 41 | 05-07-09 15:29 |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |