|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Όπου θέλετε κανονίστε, μέσα είμαι.
|
|
||||
|
||||
+1 απο μενα!
|
||||
|
||||
θα προσπαθησω και εγω αμ γυρισω νωρις...
|
|
||||
|
||||
καλο ακουγεται
|
||||
|
||||
Σωπα ρε κανονισαμε??? μπραβο μας! εννοειται πως θα ερθω και γω.. θελω και χαλβα βεβαια ετσι??
|
||||
|
||||
Μπορειτε να το κανονισουμε κατα τις 6 καλυτερα?
|
|
||||
|
||||
Στις 6....καλυτερα
|
||||
|
||||
Μέσα κι εγώ κατά τις 6.
|
|
||||
|
||||
Λοιπόν στις 6 στο νέον στην τριών ναυαρχων.
Αν δεν μπορεί κάποιος στις 6 μπορεί να έρθει και αργότερα.Θα κάτσουμε αρκετά.... Τα λέμε εκεί. |
|
||||
|
||||
Στις 6 θα καίει ο τόπος ακόμα, σκοπός είναι να βρεθούμε να τα πούμε και όχι να γίνουμε μουσκίδια από τον ιδρώτα.
Εγώ θα μπορέσω κατά τις 7 και βάλε. Ειδοποίησε κανένας Χαλβά??? |
|
||||
|
||||
Ειδοποιησα και μπορει κατα τις 6.
Αν εχει πολυ ζεστη μπαινουμε μεσα που αν θυμαμαι καλα εχει κλιματισμο. Ξεκιναω σε 10. ------------------------- Ελάτε.Μαζευόμαστε σιγά σιγα. Έχει ίσκιο και δροσια. ------------------------- Ωραια ηταν και χτες. Ειχαμε και 2 guest star. Ελπιζω την επομενη να την κανουμε συντομα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 09-09-12 στις 13:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Όμορφα. Καιρό είχαμε να τα πούμε. Χάρηκα που γνώρισα νέους χομπίστες αλλά οφείλω να πω ότι ήμουν απαράδεκτος όταν κατά το τέλος της συνάντησης ξέχασα να χαιρετίσω έναν καινούριο φίλο (ούτε τ' όνομά του δεν συγκράτησα ο μλκς) κι ας καθόταν δίπλα μου. Τες πα και πάλι συγνώμη φιλαράκι.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ειχες και το νου σου στα πιτσιρικια που τρεχανε γυρω απ τη μαχανη..
|
||||
|
||||
Τι λετε για σημερα συναντηση κατα τις 6 στο νεον??
|
|
||||
|
||||
τελευταια στιγμη ποτε να προλαβουμε να το δουμε?
Θελετε να το κανουμε αυριο? |
|
||||
|
||||
Τι λετε για συναντηση αυτο το Σαββατο??
Κατα τις 6 νεον ειναι καλα?? Νικο μπορεις,να τα πουμε για την παραγγελια απο κουμουλους και τη δωρεα?? |
|
||||
|
||||
δεν υποσχομαι γιατι βλεπω να πεφτω στο κρεβατι.
Ακομα και αετσι Ομως, αν δεν ειμαι πολυ χαλια το πολυ πολυ να συναντηθουμε στο γραφειο. Ειναι στη μαιζωνος διπλα απο το νεον. Στειλε πμ με τηλεφωνο να συννενοηθουμε. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Τι λέει συντοπίτες!
Καμμια συναντησούλα θα κανονίσουμε;;; Τώρα που ξαναζεστάθηκα.....!!!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
εγω ειμαι μεσα
|
|
||||
|
||||
χαχααααα έλα να μαζευόμαστε!!!!!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
Μέσα κι εγώ
|
||||
|
||||
Μήπως να ορίσουμε μέρα και ώρα?
|
|||
|
|||
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Βλέπω ατόνησε το ενδιαφέρον για τη συνάντηση ή κάνω λάθος?
|
|
||||
|
||||
δεν φαινεται να υπαρχει και ιδιαιτερη συμμετοχη. 4 ατομα εμφανιζονται εδω, κανα δυο στην καλυτερη θα ειναι στη συναντηση...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευρεση μπολιου στην πατρα | Koninos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 22-11-10 14:48 |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |