|
||||
|
||||
δε παιζει μαλλον εισαι επαγγελματιας.........σε παρακαλω στειλε με πμ καμια σχετικα οικονομικη λυση σε φωτογραφικη μηχανη .......να μπορω να βγαλω καμια φωτο της προκοπης
|
||||
|
||||
Φωτογραφια της προκοπης μονο με dslr...
Και δεν ειμαι επαγγελματιας,ασχετα αν βγαζω καλυτερες απο μερικους.. |
|
|||
|
|||
Υπεροχη φωτογραφια Χρηστο !! Πληροφοριακα η πεταλουδα αυτη ονομαζεται Cynthia cardui και αυτη την εποχη μεταναστευουν νοτιοτερα περνωντας κατα χιλιαδες απο την χωρα μας.
Θελω εναν καλο macro τωωρααα |
|
||||
|
||||
Φωτογραφια της προκοπης μονο με dslr
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???????
|
|||
|
|||
ΖΧ με τι φακό δουλεύεις για τις ενυδρειακές?
|
|
||||
|
||||
dslr είναι οι μηχανές τύπου: http://images.google.com/images?clie...N&hl=el&tab=wi
αυτές που αλλάζουν φακούς, επαγγελματικές και ημιεπαγγελματικές. και δύο πρόσφατες από μένα (η πρώτη από την μέρα που μιλήσαμε Χρήστο κι ήσουν Πανόραμα Έφιος - Dolichophis caspius: και Λαφίτης του Ασκληπιού - Zamenis longissimus: |
|
||||
|
||||
πω πω τι φιδι ειναι αυτο? οχια?
φοβερο πλανο το οτι βγαινει καθαρη φωτο προς και θωλη πισω ειναι τεικ του φακου ??
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το "φλουτάρισμα" όπως λέγεται (η θολούρα δηλαδή) εξαρτάται από την τιμή του διαφράγματος (τον αριθμό f/ ) και την απόσταση του αντικειμένου από την φωτογραφική μηχανή. Όσο πιο μεγάλη είναι η τιμή f/ τόσο λιγότερη θολούρα έχει το backround αλλά και τόσο πιο σκοτεινή βγαίνει η φώτο. Και όσο πιο κοντά είναι το αντικείμενο στο οποίο εστιάζουμε τόσο πιο πολύ θολώνει το φόντο |
|
||||
|
||||
Υπεροχες Ηλια...
Μαριε τωρα τελευταια με τον macro f:2,8 100mm canon Απο σημερινη βολτα... |
|
||||
|
||||
πω πω εχω ψηθει να αγορασω φωτογραφικη με φακους!!!!!!!!!
ευχαριστω για τις πληροφοριες
|
|||
|
|||
Ωραίος, και καθαρό 1:1 στα 30εκ. ¶ντε να φτιάξω και γώ σιγά σιγά το reefάκι μου για να κάνουμε κόντρες
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μάριε κι εγώ αυτόν τον φακό χρησιμοποιώ |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολυ καλες Ηλια...
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 02-11-09 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
περνάμε άλλη φάση τώρα Χρήστο ή επειδή μπήκε ο χειμώνας και εξαφανίστηκαν τα ζουζούνια?
|
|
|||
|
|||
Καθε εποχη εχει και τα δικα της θεματα. η φυση ειναι ανεξαντλητη πηγη θεματων για φωτογραφιση.
Γεια σου Χρηστο με τα ανθη σου ! |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Τρεις απο την αυλή μου!...
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια Αλεξανδρε...
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Φοβερη φοτο που την πετυχες?...
|
|
||||
|
||||
βλεπω Χρηστο πηρες τα βουνα και τα λαγκαδια
απαιχτες οι φωτο
|
|||
|
|||
Φοβερες φωτογραφιες !
Υποθετω οτι ειναι αιχμαλωτα, γιατι στη φυση δυσκολα τα πλησιαζει κανεις τοσο κοντα. Χρηστο για πες.. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|