|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κι εγώ κάπου εκεί θα φτάσω και έχω ένα γλαστράκι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ο Τάσος έχει πάει από τις 12;
Κι εγώ μετά το φαΐ θα.ξεκινήσω... |
|
|||
|
|||
Παιδιά τελικά με την δωρεά τι θα κάνουμε?
Εγώ προτείνω να το πάμε στο "Κιβωτός του Κόσμου" Εάν θέλετε μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους και να το κανονίσω. |
|
||||
|
||||
εμενα μ ειναι πολυ δυσκολο να ερθω σημερα!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οσο για σενα μωρη Κουφαλα που με κανεις να κομπιαζω τωρα και ειμαι και σε δυσκολη ΗΛΙΚΙΑ να ευχαριστησω που με παρακινησες να κανω κατι που μονος δεν νομιζω να ξεκιναγα!! Φιλαρακι να εισαι παντα καλα και χαρηκα για οτι περασαμε αυτες τις μερες και οτι χρειαστεις -χρειαστητε εδω ειμαι υπαρχει ΨΥΧΗ αγορινες!!! Ο ΑΔΕΛΦΟΣ Δημητρης
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια και από εμένα παιδιά! Μόλις τώρα το είδα!!
Πάντα τέτοια! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αυτη ειναι πραγματικη νικη!!!!
|
||||
|
||||
Παιδια πραγματικα απο κοντα ηταν υπεροχα.Δεν μπορω να το περιγραψω με λογια.Μπορουσα να κατσω εκει μεσα για πολλεεεεεεεεεες μερες....
Συγχαρητηρια σε ολους και χαρηκα πολυ που γνωρισα καποιους καινουριους.Δυστηχως για εμενα δεν ηταν ολοι εκει την Κυριακη αλλα δεν πειραζει. Ντιμη ευχαριστω πολυ και για τις συμβουλες... Ευτυχως ειχα την καμερα και αποθανατησα τα παντα. Οριστε και μερικες φωτογραφιες απο τα αλλα ενυδρεια. |
|
||||
|
||||
ΡΕ ΣΥ EXELIX.. Η αποχη με το άσπρο διχτάκι που εδωσες στον Νιντάλ ηταν η δική μου ρε σύ......και μια απο τις δύο μαύρες..το καταλαβα τωρα που εφτασα σπίτι...ΑΑΑΑΑΤΙΜΕ θα σε σκιιιιισω....
|
|
||||
|
||||
Να σου φερει πισω τις αποχες ο αχρηστος!!!
Ασε θα τον σκισουμε εμεις ... με την ιεροτελεστία της μύησης των νεων συντονιστων!! Παλι θα την ξαναπερασει ... νομιζω οτι ηταν ο μονος που του αρεσε!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Λες να του αρεσε Γιωργη τελικα...? Για κοψε φατσα... Τωρα που τον βλεπω,μαλλον πολυ τον αρεσε!
|
||||
|
||||
ρε το λαμόγιο τον στελάκο....2πλή μερίδα στον κύριο παρακαλώ. ..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ρε σεις αφησα κι εγω μια αποχη και μια γκρι λεκανη και εναν μαγνητη! |
|
||||
|
||||
Να πω και εγώ 2 λογάκια …καταρχήν να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον καλό μου φίλο Dimi για τα καλά του λόγια και περισσότερο για την ιδέα που είχε να συμμετέχουμε στον διαγωνισμό. Ο καθένας μας έδωσε ένα κομμάτι του εαυτού του μέσα από την καρδιά του και φάνηκε στο τέλος. Ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη στην ομαδα αν φάνηκα λίγο “απόλυτος” κάποιες στιγμές κατά την διάρκεια του στησίματος των ενυδρείων και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα…Ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε
και κάτι τελευταίο..... Τρελοπαρέα…. ευχαριστώ για την αξέχαστη εμπειρία που ζήσαμε…..!
|
||||
|
||||
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!
πολυ θα ηθελα να ημουν εκει,αλλα δεν το γνωριζα καν.δεν πειραζει την επομενη φορα.
|
||||
|
||||
πως ανεβαζω φωτο ΑΠΟ ιματζ σακ???
|
|
||||
|
||||
Ρε Τάσο σόρια! Θα σου δώσω μια δική μου για να με συγχωρέσεις!
Το ότι αντί για κουκλί με λάγνο βλέμμα φαίνομαι σα διεστραμμένη γαλοπούλα οφείλεται στα ασταμάτητα βασανιστήρια των παλιών mod! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!
|
||||
|
||||
αχαχαχα νεβερ μαιντ ρε ..οταν ξαναβρεθούμε για καφεδούμπα.. πολύ υφάκι..καρδινάλιος εισαι ρε φίλε??( paracheirodon? ) XAXAXAXAX
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Με επιασε η κοιλια μου ρε ξεφτιλισμενε...Ακου γαλοπουλα...Ιδια εισαι!
|
||||
|
||||
AXAXAXAXAXA ιδια εισαι λεει ..XD χαχαχαχα
dimis εχεις πμ....!!! |
|
||||
|
||||
Παιδια δεν ξερω αν ειχε παντα τετοιες προτιμησεις ο Στελιος ή φταινε τα βασανιστηρια που του κανατε αλλα καποια "τυχαια" στιγμη στην εκθεση τον επιασα ετσι....
|
|
||||
|
||||
τον βλεπει και το κοριτσάκι πίσω και εχει τρελαθει...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
|
|
||||
|
||||
Ορίστε! Επιτέλους φάνηκε η γοητεία μου!
Αλήθεια εσύ έριξες κανένα γκομενάκι;! 1-0 λέμε ρε!
|
||||
|
||||
Παιρνεις το direct link της εικονας απο imagesachk και εδω πατας το τετραγωνο,κιτρινο εικονιδιο και βαζεις το λινκ.
|
||||
|
||||
Φτιάξε ένα λογαριασμό στο photobucket ρε!
|
||||
|
||||
Ανεβαστε εδω τις φωτο απευθειας.Δεν θελω να κερδισω αλλο i phone...
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Γιωργο σε ψαχνουν σε ενα θεμα στους δισκους,λενε οτι επειγει......
|
||||
|
||||
Σε δυο χρονια παλι εδω... Να μαστέ καλα!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για διακόσμηση βιοτοπικού | xrusec13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 01-07-11 16:09 |
alexnina065-Προσπάθεια βιοτοπικού Pelvicachromis pulcher (Kribensis) | alexnina065 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 03-04-11 19:16 |
Περίεργες φουσκάλες στην επιφάνεια του ενυδρείου | fh84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 30-10-09 22:59 |
βοήθεια στην κατασκεύη ενυδρείου | george82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 01:07 |
Θέση ενυδρείου στο σπίτι | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-06-07 19:15 |