|
||||
|
||||
Φαντάσου της ακροπορες τι θα πάθουν![/QUOTE]
Μας έχουν πάρει τα μυαλά σακη! Τι λες να δωσουμε καμια ξερογκαζια ή να περιμένουμε τα driver; ------------------------- Ευχαριστω Γιάννη να εισαι καλα φιλαρακι! Περιμένουμε νεα σου να μην ξεχνιόμαστε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-10-16 στις 23:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Να περιμένουμε Νίκο .
Η Κινεζα σήμερα θα στείλει τα driver και σε καμία δεκαριά μέρεςθα τα έχουμε ! οπότε καλό είναι να περιμένουμε ! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
περιμένοντας την katrin λοιπόν! |
|
|||
|
|||
Μας έκανε καλή εξυπηρέτηση !
|
|
||||
|
||||
σκορδα κρεμμύδια
|
|
||||
|
||||
να είναι καλά το κορίτσι!
------------------------- ευχαριστώ γιωργο! να είσαι καλά φιλαρακι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-10-16 στις 15:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
καλημέρα σε όλους!
χθες είχα συντήρηση με τα καθιερωμένα και τα προβλεπόμενα! στην συνέχεια άλλαξα το σωληνάκι του ριακτορα από την μπουκάλα co2 μέχρι τον ριακτορα! (Την μπουκάλα για λόγους αισθητικής και εξοικονόμησης χώρου την έχω σε διαμορφωμένο ντουλάπι στο μπαλκόνι,έτσι είχε καποια Α διαδικασία για να αλλαχτεί διότι έπρεπε να μπει πάλι σε κανάλια) μετά άφησα το σύστημα να χαλαρώσει μερικές ώρες και στο τέλος έκανα μετρησεις μετά από 7 μέρες! Έχουμε και λέμε: Θερμοκρασία 26,8 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 2 φωσφορικά 0 υγρά τεστ & φωτόμετρο πχ 7,7 - 8 κχ 7,2 (έριξα μια κουταλιά σόδα) ασβέστιο 430 μαγνήσιο 1350 απο 1450 (έριξα 15 κουταλιές μαγνήσιο) co2 75/λεπτό τέλος έβγαλα μερικές φώτο από ψιλά! |
|
||||
|
||||
μια χαρα παει Νικολα μια χαρα!!! φουντωνει!!!!
|
|
||||
|
||||
Όταν μεγαλώσω (σε λίτρα και εμπειρία) θέλω να σου μοιάσω... Όνειρο το ενυδρείο σου φίλε !
|
|
||||
|
||||
ευχαριστώ λεων!
να είσαι καλά φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να είσαι καλά φίλε για τα καλά σου λόγια! όποτε σε βγάλει ο δρόμος σου στην Αθήνα,θα σε περιμένω να έρθεις για καφεδάκι να το δεις και από κοντά! |
|
||||
|
||||
οπως παντα φοβερο...μια ερωτηση χωρις να θελω να χαλασω το θεμα η σοδα εχει διαφορα απο τις σκονες για kh?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
[QUOTE=Giannis Roditis;977305]οπως παντα φοβερο...
Ευχαριστω Γιάννη,να εισαι καλα φιλαρακι! μια ερωτηση χωρις να θελω να χαλασω το θεμα η σοδα εχει διαφορα απο τις σκονες για kh? στην τιμή! |
|
||||
|
||||
πανέμορφο Νικο. να το χαίρεσαι.
75φ/λ? δεν ήξερα οτι θέλει τοσο co2, ούτε φυτεμένο... το to ph δεν το επηρεάζει? πως το ρυθμίζεις? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το ph ειναι σταθερο Γιάννη 7,7 - 8 με τους 4 rw-15 σε καλα επίπεδα,αλλα ομως και το πρωι αερίζεται όλος ο χώρος μιας και ειναι διαμπερές και αρκετά μεγάλος! |
|
||||
|
||||
Γεμίζει γρήγορα ρε , εμ δεν το περίμενα και εγώ ότι πρίν κλείσει χρόνο δεν θα πέφτει καρφίτσα μέσα πάμε για ριακτορες λέμε χαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κωστα ούτε εγω το περίμενα να μπουσταρει τοσο γρήγορα με μηδενικές απώλειες τηρουμένων των αναλογιών! Ριακτορας σίγουρα οπως δείχνει,και δεν εχουμε πατήσει γκάζι ακόμα! |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα το πρωι εκανα συντήρηση που περιελάμβανε: Καθαρισμό τζαμιών στο ενυδρείο οπως και τις εσωτερικές κόντρες του. Καθαρισμό σκίμμερ και σαμπ. Αλλαγή νερου με σιφωναρισμα απο το σαμπ. Μια φωτό απο το σαμπ μετα το τέλος της συντήρησης! Τέλος μετα απο μερικές ώρες εκανα μετρησεις σε: Αλατοτητα 1,027 σταθερή Νο3 0-1 για πρωτη φορά,αλλα εγω το λεω 1 Kh 7.2 (καθημερινό τάισμα 1 κουταλάκι σόδα για να κρατάει σταθερή τιμή αναλογικά) Ca 460 (5 κουταλάκια ασβέστιο ανα τρεις μερες) Mg 1410 (15 κουταλάκια μαγνήσιο ανα τρεις μερες) Co2 85/λεπτο (και εδω ανεβήκαμε κατα 10 φυσαλίδες) |
|
||||
|
||||
Μία χαρά Νίκο πένα το έχεις το ενυδρείο
|
|
|||
|
|||
Το ενυδρείο φώτο όχι το σαμπ!!!
Είσαι άρρωστος!!! |
|
||||
|
||||
Πραγματικα σαν να το εστησες χτες αστερι!!! Μα πως τα καθαρισες; Τα στεγνωσες τελειως; Το τζαμι με τι το εξυσες;
|
||||
|
||||
Ευχαριστω λουκα!
Να εισαι καλα φιλαρακι μου και εσυ να χαίρεσαι το δικό σου! |
|
||||
|
||||
Χαχαχαχαχα....... οτι πεις σακη!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το διατηρώ ετσι και το καθάρισμα του σαμπ γίνεται με σφουγγάρι ενυδρειακο άσπρο και ξύστρα,ο χρόνος συντήρησης του σαμπ γενικά μαζι με αλλαγή νερου διαρκεί συνήθως κανενα μισάωρο με σαράντα λεπτά! Αλλάζω 100 λίτρα εβδομαδιαίος δλδ το 60% της χωρητικότητας του σαμπ! Τα πανω τζάμια του main τα κανω με μακριά ξύστρα και ενυδρειακο άσπρο σφουγγάρι και διαρκεί κανενα 20λεπτο! |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Μας ζήτησε ο Σάκης φωτο φρέσκιες και ανταποκριθήκαμε! |
|
|||
|
|||
Τουμπανοοοο λέμε!!!!
|
|
||||
|
||||
Πανεμορφο!!!!!!!
|
||||
|
||||
ευχαριστώ σακη!
να είσαι καλά φίλε και εσύ να χαίρεσαι το δικό σου! |
|
||||
|
||||
ευχαριστώ γιαννη!
ευχομαι τα καλύτερα και στην δικιά σου ανανεωμένη ρεεφαρα! |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο.....
Αυτό που μου αρέσει εξίσου, είναι η σχολαστική καθαριότητα που διατηρείς....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |