|
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κι επειδή θέλουμε να επιβραβεύσουμε και μόνο την διάθεση να μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργίες σας,
όσο ατελείς ή πρωτόλειες κι αν είναι, ιδού και το επιπλέον κίνητρο ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...13&postcount=4 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 23-05-16 στις 17:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Kawia ufike-άργησε τόσο,όσο για να προλαβεις
![]() Μου θύμησες την πρωινή ατάκα του γυμνασιάρχη μου όταν τους πετύχαινα στην προσευχή ....κάθε πρωί όμως...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οριστε η συμμετοχη μου..Μη μου πεις οτι δε βγαινω τελευταιος?????? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κι εγώ καμιά φορά νοιώθω σαν παιδονόμος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
"Πάπούς μι την κόκκινη σαλβάρα
πάπούς χορεύει μπροστά πάπούς μι την κόκκινη σαλβάρα πάπούς χορεύει μπροστά " https://youtu.be/teNIiYIvFxw Στέργιους πισμάνιψι Στίχοι: Παραδοσιακό Μουσική: Παραδοσιακό Περιοχή: Δυτική Θράκη ....."μεγαλωνω και γινομαι κακος"....ψελλισε και κατηφορησε ενα μονοπατι του βουνου Mehale
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε ακριβώς ειναι η λήξη??? Σημερα 12 το βράδυ???
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί σκοπεύεις να στήσεις άλλο και να το στείλεις στις 23:59 ???
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θα μπορούσα να το κανω κι αυτό, γυάλα, νερο, πετρες, φιλτρο εχουμε !!! Αλλα πρόκειται για ενα φιλο, αν τον πεισω εστω και τελευταία στιγμη.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η υποβολή συμμετοχών είναι μέχρι
αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου στις 23.59' και 59'' ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εεεε εχουμε καιρο τοτε ακόμη!!! Χαχαχαχα!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχααα!!!! Εντάξει δεν στελνω... αντε θα αφησω το βραβειο τελευταίας συμμετοχής για αλλον!!!
|
|||
|
|||
![]()
Δώστε παράταση στο λαό. Εδώ το κράτος κάθε χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας δίνει μερικές μερες, εσείς τίποτα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παράταση δεν έχει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτόμουν να βάλω και το μικρό με τα κοχυλόψαρα αλλά θέλω να αφήσω ελπίδες σε κανέναν άλλον να κερδίσει τον βασιλικό πολτό
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Σταύρο συμφωνώ. ¶σε γιατι όταν θα βγουν τα αποτελέσματα μόλις θα έχει γεννήσει η γυναικα. Δε λέει να φας βασιλικό πολτό και φτου και από την αρχή.
χαχαχαχαχαχα....... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τικ τσκ τικ τακ τικ τακ...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και οι αργοπορημενοι, ουτε μια ωρα δεν εμεινε!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό μας!
Οι 20 συμμετοχές είναι πιστεύω επιτυχία για τον πρώτο μετά από χρόνια διαγωνισμό του GAB και τον πρώτο Διαγωνισμό για αμιγώς αφρικάνικα ενυδρεία ![]() Καλή Επιτυχία σε όλους!!! Σε λίγο θα αρχίσει και η ψηφοφορία των μελών. ....και οι εκτός της μαύρης ηπείρου μην ανησυχείτε ![]() έρχεται και η σειρά σας........ |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέστησα το αφρικάνικο λίγο πριν ξεκινήσει αυτός ο διαγωνισμός. Βιαστείτε γιατί μέχρι να κάνετε διαγωνισμό και για Αμερικάνους, βλέπω να το ξεστήνω και αυτό και να αλλαζω Ήπειρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ ξέρω πως δεν θ' αντέξεις και πολύ μακριά μας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τότε ίσως θα πρέπει να λάβετε μια ειδική μέριμνα για μενα και στους διαγωνισμούς να μου επιτρέπετε να βάζω τα παλιά μου ενυδρεία γιατί βλέπω να χάνω πάντα το δικαίωμα της συμμετοχής.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η σωστή διατήρηση των ενυδρείων και ψαριών περιλαμβάνει γενικά την μακροχρόνια διατήρησή τους και όχι την αλλαγή των ψαριών κάθε λίγο. Όσο και να θέλουμε και να δούμε και να ζήσουμε διαφορετικά πράγματα στα ενυδρεία μας, το καλύτερο είναι να διαλέγουμε τι προτιμούμε να έχουμε μακροπρόθεσμα και να μένουνε με αυτά. Τα ψάρια μας ανταμείβουν με υπέροχη συμπεριφορά τότε
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |