|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε Άρτεμις άλλο κακό να μην σε βρει.
σε λίγο καιρό πάλι τουμπανο θα ειναι
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι Αλέξη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευτιχως
τυχερή είσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Update
![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισια φοβερες οι γαριδουλες σου,ε ειναι αλλη φαση οι crs!!Αλλα και το χαλακι που χεις κανει εκει τα σπαει τι ειναι monte carlo?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολύ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικά καινούρια μικρά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό Αρτεμισία έχω χάσει επεισόδια!
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Στέφανε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θένκς Γιάννη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίες Αρτεμησία
![]() Και οι ενήλικες μεγάλες σε μέγεθος!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαίνεται και πολύ καλά ..... έχω ακόμα .....
|
||||
|
||||
![]()
Αρτου
Προσωπικη αποψη : H windelov που εχεις βαλει στα πανω κλαδακια, μολις παρει τα πανω της, θα φουντωσει υπερβολικα σε ολες τις διαστασεις και θα σου κλεισει ολο το φως. Επισης δεν θελει πολλα φωτα. Ειδικα εκεινη που ειναι στο αριστερο κλαδι πανω πανω θα καει γρηγορα. Προσωπικα θα την κραταγα χαμηλα. Ωραιο βγαινει, κανε κανε. |
|
||||
|
||||
![]()
Mιχαλ
![]() Δεν βλέπω μου βγήκαν τα μάτια ![]() ![]() ![]() ![]() Διάλειμμα και ξανά .....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Δες κανενα βιντεακι της tropica πως φυτευουν το γκαζον ισα ισα να καλυπτεται το υποστρωμα με νερο θα ειναι πιο ευκολο..Ποιο γκαζον πηρες;
|
||||
|
||||
![]()
Μου περίσεψαν και κάποια που αγόρασα ....
Λέτε να κάνω και ένα poladarium με Σαλαμάνδρες ??? ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 15-05-16 στις 03:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου, ασε καποιο κενο πισω απ τη ριζα αριστερα ωστε να βαλεις εκει ενα γρηγορης αναπτυξης πιστευω θα δειξει ωραιο!Καλα η ριζα φοβερη
![]() Απο φως ποσο εχεις;
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα φυτό πίσω απο την ρίζα
![]() ![]() ![]() ------------------------- Μόλις τελείωσα ![]() ![]() ![]() ![]() Το βλέπω και το χαίρομαι ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν οι ακτινες του ηλιου χτυπανε απευθειας το ενυδρειο, θα γεμισεις αλγες. Οχι οτι θα χαλασει τις γαριδες σου, δηλαδη, αλλα προς ενημερωση για το αισθητκο κομματι, αν σε ενοχλει.
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση : Σήμερα είδα τις γαρίδες μου δεν έχουν πλέον τα αυγά , μάλλον αφήσανε τα μικρά , αλλά δεν βλέπω τίποτα .....
![]() Αν όλα πήγαν καλά πότε θα τα δώ τα μικρά ?? Για πείτε φίλοι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο να το χαιρεσαι! τουλι εχεις βαλει στην εισοδο του φιλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά ρωτάει ο bloskas, καλο είναι να υπάρχει τουλι στην εισοδο του φιλτρου, ή ακομα καλύτερα καλτσον.
Τα μικρα μη περιμενεις να τα δεις αμεσως , γιατι και πολύ μικρες ειναι αλλά και κρυβονται, και πολύ καλα μάλιστα, κάνουν τη καλύτερη "Κάλυψη Απόκρυψη", ουτε λοκατζηδες να ήτανε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τούλι δεν εχω βάλει , έβαλα πυκνό σφουγγάρι για να μήν μπούνε στα φίλτρα , τώρα δεν ξέρω έκανα καλά ή όχι ... ![]() Βάζω φωτό με την είσοδο του νερού και μία με το κορίτσι μου το όμορφο που δεν έχει αυγά ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 12-01-16 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε λιγες μερες θα βλεπεις στις γωνίες μικρα διαφανα γαριδακια.
Καποια στιγμή θα δεις ξαφνικά τοσες πολλές που δεν θα το πιστευεις
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 15-05-16 στις 04:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Περσι το χειμώνα έβαλα μόνο μία γαρίδα μέσα στα συννεφάκια, μέχρι το Πάσχα είχε γίνει τεράστια και με εντονο σκουρο χρώμα
![]() το Πάσχα έβαλα και 2 αρσενικές σε 2 μήνες πρέπει να είχα πάνω από 200 γαρίδες μέσα, τόσες έχω και τώρα, για να ξέρεις οι γαρίδες κρατάνε σταθερό το πληθυσμός τους μέχρι ένα σημείο, μπορούν ακόμα και να κανιβαλίσουν, εχω δει γαρίδες να τρώνε ζωντανή άλλη γαρίδα
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι εντυπωσιακα αυτα που λετε για τις γαριδες θα με κανετε κι εμενα να βαλω στι δικο μου καμια 10αρια red cherry μου φαινεται!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από τάισμα τίποτα, ότι δίνω στα ψάρια, βουτάω με τη τσιμπίδα τροφή για τα ψάρια και ρίχνω. Και θα γελάσετε τώρα, αλλά κανα 2 φορες την εβδομάδα πηγαινοντας φαί στα χρυσόψαρα πετάω ένα κομμάτι απο τη DIY τροφή για τα χρυσόψαρα μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 13-01-16 στις 11:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|