|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Βγάλε κάνα ψάρι... "δυσκολεύονται" τα φυτά!!!!!
|
|
||||
|
||||
Πρέπει να μπω στο ενυδρείο με αυτό μάλλον
|
|||
|
|||
Μην τους ακούς, και τα φυτά είναι ζωή!
|
|
||||
|
||||
Τάκη είναι καιρός για μεγαλύτερο ενυδρείο, δεν νομίζεις;
|
||||
|
||||
Σταμάτη ετοιμάζω μεγαλύτερο αλλά για τα χρυσόψαρα, προηγούνται αυτά
|
||||
|
||||
Το ξέρω φίλε μου. Το είπα για να σε βάλω στην πρίζα !!!!
|
||||
|
||||
Εχουν μπεί τα σχέδια πάντως, με κόντρα πλακέ θαλάσσης 120 μ Χ 50 υ Χ 55 π και αυτόματο σύστημα αναπλήρωσης και αλλαγής νερού. Πρέπει να γίνει επειγόντως γιατί τα χρυσόψαρα έχουν γίνει σαν τσιπούρες και αλλάζω κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα 30-40 λίτρα νερό
|
||||
|
||||
Μπραβο βρε Τακη καλλιτεχνη,
πολυ ομορφο ενυδρειο,σαν ζωγραφια... τυφλα να εχει ο πικασο.....
|
||||
|
||||
Και ένα update, έγιναν κάποιες ανακατατάξεις στα φυτά, εφυγαν οι βαλισνέριες και μπήκαν στο χρυσοψαράδικο, κλάδεψα και 2 ανουμπιες και μπήκαν και αυτές εκει, μπήκαν και τα υγιή φυτά και όλες οι γαρίδες απο τα γαριδάδικο, έγινε και ενας καλός καθαρισμός από άλγες , σκούπα βυθού και έτοιμο, το είχα παρατήσει κανα 2 μήνες τώρα
------------------------- Τελικά οι γαρίδες χάνανε στο γαριδάδικο με τη ποταμίσια άμμο, τώρα στην άσπρη φαίνονται πολύ καλύτερα, κοκκίνισε ο τόπος, τώρα τις χαίρομαι καλύτερα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-08-14 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο,να το χαιρεσαι.
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ομορφες!
μπερδεψε το αιμα και με καμια απο του Σπυρου π.χ ,να ανεβουν grade! |
|
||||
|
||||
Είναι τόσες πολλές που θα πέσουν τα grade και από αυτές που θα βάλω
|
||||
|
||||
σωστο κι αυτο
μπορεις να ανταλαξεις με καποιον ομως μια 10αδα , για αλλαγη αιματος.. Το εκανα οταν ειχα, κι εβλεπα οτι ζωντανευε το χρωμα τους. |
|
||||
|
||||
Είναι να μη πέσει φωτογραφική μηχανή στα χέρια μου
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-11-17 στις 22:09 |
|
||||
|
||||
κουκλι!
|
|
||||
|
||||
Κλάδεψε το λίγο βρε αγόρι μου... τα κόλλησες στο τζάμι τα κακόμοιρα!!!!!
|
|
||||
|
||||
Κλαδεμένο είναι βρε Νίκο, μεγαλώνουν γρήγορα τα φυτά μου, δεν τα προλαβαίνω, θα πρέπει να πετάξω τα μισά. Και όταν τα κλαδεύω, τα τσακίζω
|
||||
|
||||
Κλάδεψε τα και φέρτα στην συνάντηση του καφέ, να τα δώσεις.
Αίντε που έχεις κολλήσει στην ταράτσα... και ΔΕΝ συμμετέχεις.- |
|
||||
|
||||
Ε με τέτοια ταράτσα να μη κολλήσω ;
|
||||
|
||||
Πώπω ένα μποστάνι !! Ζούγκλα Τάκη, ζούγκλα !!
|
||||
|
||||
Μεγαλώνουν τα φυτά μου, δεν έχω παράπονο, να μεγάλωνε μαζί τους και το ενυδρείο
|
||||
|
||||
Καλά θα ήταν αλλά στο τέλος θα μέναμε στο ολυμπιακό στάδιο.
|
||||
|
||||
Φαντάζεσαι να του πεταχτεί μέσα από τα φυτά... κάνας Τριανταφυλλόπουλος;
|
|
||||
|
||||
Φτου φτου μακρυά, από εμάς
|
||||
|
||||
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
|
|
||||
|
||||
χα χα χα πολύ καλό!!!
|
||||
|
||||
Ενα μικρό update με μικροαλλαγές στα φυτά
και λεπτομέρειες
|
||||
|
||||
πανεμορφο ειναι Τακη!!
πιο πολλα ειναι τα φυτα παρα το νερο ζουγκλα |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραιο
Το φυτό κάτω στης γωνιές ποιο ειναι;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |