|
|||
|
|||
3 botia και ενα ανσιστρους
Συνημμένο Αρχείο 23364 απο το νετ ετσι ειναι και τα δικα μου |
|
||||
|
||||
update!!
αυτο το θεμα πρεπει να ενημερωνετε συνεχως!
Panaque L 190 απο εμενα,ενα αγαπημενο μου ψαρι.... Κωστακη για δες τον τον κουκλο! |
|
||||
|
||||
Απιστευτα ομορφο ψαρι.
Μπραβο Κωστα...... |
|
||||
|
||||
Ρε παιδια συγνωμη πoυ γραφω εδω αλλα που μπορω να βρω L-183 και οχι sp3 που τα βαφτιζουν dolichopterus.
Οποιος ξερει ας στειλει ενα πμ για να μη χαλαμε αλλο το ποστ.
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία τα γατόψαρα όλων σας!!!!
Πανέμορφος ο Panaque L002 του φίλου σου alexinio!!!Και πολύ καλή φωτό!!! Jeepas, Έχεις ένα υπέροχο είδος Corydoras και απότι φαίνεται σε άψογο περιβάλλον για αυτά antonis15, Η φωτό σου δεν δουλεύει δυστυχώς Παρεπιπτόντως,τα Botia δεν είναι γατόψαρα αλλά loaches Υπέροχος ο Panaque L190 σου Κώστα!!! Μοιάζει πολύ με τον δικό μου σε εμφάνιση! Σπύρο, Ίσως ο Υδρόκοσμος να μπορεί να σε βοηθήσει...Έχει φέρει στο παρελθόν νομίζω
|
|||
|
|||
ποιο το πραγματικο τους ονομα?
Ωραια τα γατοψαρα ολων! Αλλα σαν τα δικα μ δν ειδα πουθενα. Φωτογραφιες δν μπορω να τα βγαλω γιατι δν καθονται αλλα δν μπορω κιολας να τις περασω. Μπορει εστω να με βοηθησει καποιος τι ειδος ειναι. < ιδιαιτερο χαρακτηριστικο εχουν οτι κολυμπανε με τν κοιλια τους προς τα πανω.>
|
|
||||
|
||||
πολυ πιθανον καποια του γενους synodontis...η αλλιως "upside-down catfish" που οπως λεει και η αγγλικη λεξη στεκουν "αναποδα"..
κατι σαν αυτο?? http://www.aquahobby.com/gallery/img...eupterus_3.jpg
|
|||
|
|||
Ευχαριστω φιλε! Τελικα τα "upside-down catfish" ειναι!
|
|
||||
|
||||
ο τεθωρακισμενος μου χοντρουλης
|
|
||||
|
||||
o plecostomus leopard μου..ο οποιος αυριο φευγει... και στη θεση του μπαινουν 3 ανκιστροι
|
|
||||
|
||||
4 Corydoras trilineatus (ευχαριστώ για την επισήμανση theodor72 - απλά μου τα πουλήσανε για julii και γι' αυτό το είχα γράψει έτσι αρχικά).
Καλύτερες φωτογραφίες θα ανεβάσω όταν καταφέρω να βγάλω καμμία της προκοπής... |
|
||||
|
||||
Καταπληκτικά τα corydoras σου Thrilos. Ψάχνω και εγώ να αποκτήσω μια 5άδα. Έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για Corydoras trilineatus και όχι για julii. (2ο link) Βέβαια τα δύο είδη μοιάζουν αρκετά...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
potami μου φαινεται οτι ο τεθωρακισμενος σου πρεπει να παει στα body line τι γομαρι ειναι αυτο ρε
|
||||
|
||||
Όπως υποσχέθηκα "ανεβάζω" μια πιο καθαρή - κοντινή φωτογραφία από ένα από τα corydoras trilineatus μου. Αν θέλει ο moderator μπορεί να ενσωματώσει το ποστ αυτό στο παραπάνω.
26/02/2010
|
|||
|
|||
6 corydoras bronze
7 corydoras bronze albino |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
ενας απο τους δυο πλεκο που εχω !!!
|
|
||||
|
||||
Tα καμαρια μου 5 ετων σημερα!!! synodontis eupterus
Αν μπορει κανεις να με βοηθησει και με το φυλο θα με εκανε χαρουμενηΟ γκρι τον τελευταιο χρονο μεγαλωσε περισσοτερο απο τον μαυρο.. ενω ηταν παντα το μικρο! Καπου εχω ακουσει οτι τα θηλυκα ειναι πιο μεγαλα... Σωστά ή οχι? |
|
|||
|
|||
ΠΟΙΟ ΓΑΤΟΨΑΡΟ ΕΧΩ?
θα ηθελα μια μικρη βοηθεια για το ποιο ειναι το ειδος του CORY μου.
ευχαριστω προκαταβολικα!!! |
|
||||
|
||||
Βαλε και μια φωτο να το δουμε???
|
||||
|
||||
ειναι corydoras paleatus φιλε μου!
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...__paleatus.htm |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!!! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ancistrus dolichopterus L-183.
Απλα υπεροχο ψαρι. Ποσα εκατοστα ειναι? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
alexinio ωραια corydoras julii
http://www.google.gr/search?q=corydo...2&ved=0CCUQsAQ απο που τα εχεις αγορασει και ποσο ? αν μπορεις να μου πεις γιατι τα ψαχνω καιρο.. |
|
||||
|
||||
Εννοεις που τα ΕΙΧΕ αγορασει το 2007 που τα παρουσιασε?
Μετα απο 5 χρονια σχεδον νομιζω οτι αυτη η πληροφορια δεν θα σου ειναι και τοσο χρησιμη...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 97 | 03-09-10 15:20 |
Είδη ενυδρείων (;) | Carebean pirate | Greek Aquarist's Boards | 0 | 28-04-07 13:25 |
180l 2 είδη mbuna | theofilos | Malawi | 55 | 04-10-04 23:48 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |