|
||||
|
||||
Δεν είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ρε παιδιά!Να βοηθήσουμε τον φίλο μαζευόμαστε!Φίλε εννοείς πως εσύ είσαι στην Σιγκαπούρη ή οτι είμαστε εμείς εκεί??
|
||||
|
||||
Πλακίτσα κάνω αγαπητέ Σιγκαπουρέζε
|
|
||||
|
||||
I know συμπατριώτη!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
[offtopic]άσχετο, μολις ειδα ενα νεον μου κολυμπάει οπως ναναι...[/offtopic] που παμε για καφεδακι? πάντως θέλω να δω το θαλασσινό σου... αντε, να σε γνωρίσουμε...
|
||||
|
||||
Τασούλη περιμένω νέα απο τον Νεοκλή για το απο πού θα ξεκινήσει η φράπα
|
||||
|
||||
αντε χαλβα μας.....εχουμε κρατησει ολα τα παιδακια της αγορας για χαρη σου κι εχω ταριχευσει ολες τις ανουμπιες ανθισμενες....ποτε θα σκασει μυτη η αυτου μεγαλειοτης σου??
ελα να σου δειξουμε τι εστι "σινγκαπουρη"....
|
||||
|
||||
Πως τα πηγε το συνεργειο Αν. Μακ. Θρακης σημερα?
|
|
||||
|
||||
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24369
εδω ειναι τα μεγαλεια μας!! ..κριμα που δουλευες αντωνη...εχασες και τις μπυρες...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
να τις πιειτε! ...εγω θα πιω κρασι
κανενα καπακι να φτιαξουμε σε κανεναν? εγω μπορω παλι να πηγαινω για τα σαντουιτς..
|
||||
|
||||
Εγώ, εγώ, εγώ θέλω καπάκι!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
Γεια σας παιδιά!
Θοδωρής από Σουφλί θα ήθελα και εγώ να έρθω στην παρέα σας!
|
|
||||
|
||||
καλός ήρθες στο gab. τελικα είμαστε πολύ βόρειοι...
|
||||
|
||||
Γεια σου και απο δω φιλε.
|
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες Θοδωρή!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Καλως ηρθες Θοδωρη....??
|
|
||||
|
||||
γεια σου θοδωρη..και πριν λιγο περασα απο σουφλι... εχω το πατρικο μου ακομα πιο βορεια... αντε να σε γνωρισουμε!!!
|
||||
|
||||
Παιδια να υπενθυμισω οτι μετα το Πασχα θα προγραματισουμε μια μονοημερη εκδρομη στην Δραμα στην φιλη μας τη Lucy οπου και θα επισκεφτουμε το ενυδρειο της πολης , το ποταμι και οπου αλλου μας παει η Lucy.Ημερομηνια θα κανονισουμε αργοτερα οταν πλεον χωνεψουμε το αρνακι - κατσικακι - κοκορετσι
|
|
||||
|
||||
Σας βλέπω να παίρνετε και μονομαχάκια!!!
|
||||
|
||||
Αυτο το ξεχασα. Λοιπον οσοι συμμετεχουν στην εκδρομη να παρουν και σακουλες μεταφορας μαζι τους. Το προγραμμα περιλαμβανει και επιδρομη στα μονομαχακια της Lucy. |
|
||||
|
||||
κομοτηνη
Για σας και Καλη Ανασταση!!!!
Βλεπω οτι εχει πολλα μελη απο Βορεια Ελλαδα Εγω μενω στην Κομοτηνη Μπηκα στο site σας και χαρηκα παρα πολυ οτι υπαρχουν και εδω κοντα ατομα απο τα οποια μπορω να μαθω παρα πολλα ! |
|
||||
|
||||
Lucy τους βλέπω να έρχονται με δίχτυα και παραγάδια....
|
||||
|
||||
Έλα να οργανωνόμαστε σιγά - σιγά!!
|
||||
|
||||
Νεος στο φόρουμ νέος και στο χόμπι!!!!!!!!Γεια σας συντοπίτες!(Εγώ βέβαια είμαι προσωρινός γιατί σπουδάζω εδώ)Καλώς σας βρήκα!
|
|
||||
|
||||
καλως ηρθες στην παρεα. Για το προσωρινος εισαι σιγουρος? 2 φιλαρακια μου φανταροι ηταν εκει προσωρινοι και εμειναν μονιμα.(παντρευτηκαν). απο που εισαι?
Ο ΤΟΝΥ80 ειμαι. |
|
||||
|
||||
Ειδικά με αυτό που σπουδάζω υπάρχουν μηδαμινές πιθανότητες να μείνω εδω!Αλλά ποτέ δε ξέρεις!Από Αθήνα είμαι!
|
|
||||
|
||||
Λοιπον κανονιστηκε μια ΕΚΤΑΚΤΗ συναντηση για αυριο το απογευμα στην Αλεχ/πολη. Την παρεα μας θα τιμησει με την παρουσια του και τις γνωσεις του ο <<ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ>> Σταυρος απο Κατερινη. Ωρα 17:00 . Μαγαζι κανονιζουν οι ντοπιοι.
Γιααα ποσταρετε να ξερουμε συμμετοχες. |
|
||||
|
||||
παρων.....(φανταζομαι και ο κωστας και θα πω και του kalagio)
|
||||
|
||||
καλός ήρθατε οι καινούργοι!!! εγω δεν ξερω αν δουλέυω ακομα για αυριο θα μάθω συντομα...
|
||||
|
||||
Οι Αλεξ/πολιτες ας κανονισουν το μερος.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |