|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
ομορφιες!
|
|
||||
|
||||
kostaskich
φοβερες
|
||||
|
||||
πολυ ομορφα ολα! ποιο ειναι το φυτο που εχει βγει εξω?
|
||||
|
||||
Φυσικά αριστουργήματα όλα σου τα γαριδάδικα!! ειδικά αυτές οι snowball τα σπάνε!
|
|
||||
|
||||
πανεμορφες!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
πανεμορφα μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
Παραδεισος! Μαρεσουν και πολυ αυτες οι γαριδες..
|
||||
|
||||
Εντόπισα και "No Entry" grade στις CRS... μπράβο Νικόλα!!
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Πανεμορφα τα ενυδρεια σου φιλαρακι, μπραβο!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία τα ενυδρεία σου και οι γαριδουλες άψογες. Μπραβο σου.
|
|
||||
|
||||
Να σαι καλά Αννα...
|
|
||||
|
||||
Mετα απο 3 ημέρες , ταλαιπωριας.... σήμερα τελειωσα...
Σε ολα τα γαριδαδικα ( ειχα 2 ταλαιπωρα φυτακια που με ενοχλουσαν .,,,, Μετα απο χρονια ειπα να το κάνω... Μου πηρε περιπου ενα 3 ωρο το κάθε ενυδρειο. Τα φυτακια που προσπαθησα να βγαλω εκτος ηταν η φακή, Utricularia gibba ,ριζια και οι μοςς... Οποτε σε καθε ενυδρειακι , επέλεξα καθαρα φυτα, καθαρισα επι ευκαιριας και τον βυθό και τα ξαναέβαλα.... Τωρα θέλει προσοχη, καπου καπου εμφανιζεται η Utricularia gibba.... Τωρα μπορεις να δεις και τις γαρίδες Αλλο που δεν ήθελαν , μετα απο ολο αυτο και μια μεγάλη αλλαγη νερου, την επόμενη ημέρα ητανε γεμάτο εκδυσεις... Το χειροτερο ενυδρειο ητανε οι crs ... οπου η Utricularia gibba ειχε μπλεχτει μεσα στην μοςς.... Εκει μου πήρε ενα 4ωρο... Οποτε και προτεινω σε οποιον παραλάμβανει φυτα να προσέχει.... και εμένα και τα 3 μου τα στείλανε.. Φωτος αυριο.... ------------------------- Μετα το καθάρισμα... Ειναι η ημέρα για σπανακι οποτε δεν θα δείτε ολον τον πληθυσμο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 18-08-14 στις 13:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Το θέμα σου είναι πάντα απολαυστικό και οφθαλμοϊαματικό
Μπράβο σου!! (καλά που βλέπουμε όμορφα γαριδάδικα στις παρουσιάσεις γιατί εμείς με την πρεσβυωπία δεν μπορούμε να τα χαρούμε αλλιώς ) |
|
||||
|
||||
Αντε κάνε κανενα γαριδαδικο να ανοιξει το μάτι σου με το πρασινο...
|
|
||||
|
||||
ψαχνοντας τροφη εξω απο το νερο...
------------------------- Και ενα βιντεακι οταν τις ταιζω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 16-09-14 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εχουνε ξεφυγει παλι τα μικρα...
Αριστερα crs και δεξια παλι crs .... Tohygrophila corymbosa μονο για ενυδρειο τελικα δεν κάνει ... Εκτος απο αυτο που φαινεται εχει αλλους 40-50cm πανω απο το φωτιστικο. |
|
||||
|
||||
Update ....
Ενυδρειάκι τζαμπο, 10 λιτ με red cherry και 3 watt φωτιστικό. Και τωρα crs... Στο ενυδρειακι που ειχα κανει διαλογη της γαριδες, μου εχουν εμφανιστει snow white. |
|
|||
|
|||
φιλε μπραβω εισαι σε αλλο επιπεδο να μην πω αλλο πλανητη!!!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία!!!!
|
|
||||
|
||||
Μερικες φωτος απο τις crs...
Οι snowhite , μεγαλωσανε, αλλα εχει και αλλες γενες με snowhite. Το 10λιτρο με το led . Και ενα νεο ενυδρειακι, boyu νομιζω 26 λιτρα ειναι. |
|
||||
|
||||
photo update...
Την ωρα του φαγητου... Η πρωτη αυγομενη snowhite , για να δουμε τις θα βγαλουμε... |
|
||||
|
||||
κανε τετοια!!!
δεν μας λυπασαι!!!!! |
|
||||
|
||||
O M G ! ! ! !
|
|
||||
|
||||
Καλα τι να λεμε τωρα!!!!! PERFECT!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |