|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μηπως ομως μπορεις να βαλεις πολλα 60αρια???
|
|
||||
|
||||
Ή μπορέίς να πάρεις ενυδρειο σν του Θεόφιλου με 57εκ. μήκος και να εχεις και αρκετό ύψος.
|
|
|||
|
|||
Το υψος ειναι πολυ σημαντικο! Σου δινει χωρο για τα φυτα να μην χρειαζεται κλαδεματα ολη την ωρα. Επισης βγαζεις και πολλα λιτρα. Σκεψου ειναι 60 εκ μηκος αλλα εχει 120 λ !! Σκεψου ενας κυβος 60χ60χ60 βγαζει 200 λιτρα !
|
|
||||
|
||||
αυτο που θα κάνω θα είναι 58χ55χ48....μάλλον...
|
|
|||
|
|||
Καντο κυβο να σου βγαλει ογκο να το ευχαριστηθεις! Το υψος δεν τρωει χωρο θυμησου !
|
|
||||
|
||||
ΧΑΧΑΧΑ Τελικα εχουμε πολλοι αυτα τα αχρηστα πραγματα που τα λενε κρεβατια. Γιατι δεν τα βγαζουμε? ξερεις τι ωραιο ενυδρειο χωραει στην θεση του?
|
|
|||
|
|||
Μολις μετακομισω θα θυσιασω ενα παιδικο υπνοδωματιο να το κανω PC room και να βαλω ενα ενυδρειακι γυρω στα 3 μετρα. Σιγα ας κανω ενα παιδι λιγοτερο!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα πετύχω άραγε το ίδιο με τα reflectors της Juwel για το 125άρι μου ; |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εγω εχω σε 120 λ ενυδρειο, 4 λαμπτηρες x 24 watt με ανακλαστηρες. Εσενα τι φοραει πανω απο φωτισμο? |
|
||||
|
||||
...ξεχνάς να αναφέρεις οτι έχεις και μπουκάλα ...φουλ γκάζια δηλαδή με ...νίτρο..
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δες αυτό: "High-Lite refers to the new light technology by JUWEL Aquarium. It combines the existing tube lengths of the T8 with the new bright T5 technology. High-Lite Light units run with unique tubes which fit the full length of the aquarium for maximum illumination. The High-Lite light unit is 80 cm long and can be equipped with 2 Tubes 590 mm / 28 Watt. Optional special JUWEL Reflectors will double the light output of the system. Your retailer will gladly assist you in the selection of the right accessories from JUWEL. Please observe our recommendations in the instruction manuals to maintain the light unit, keep it water tight and to obtain the best lighting results. All High-Lite lighting units are supplied without tubes allowing you the freedom to choose from our full range of spectrums to suit your own fishkeeping needs. High-Lite Light Unit 80 cm, 2 x 28 W Measurements: 80 cm Productcode: 46380 |
|
||||
|
||||
Maki, για να δεις φωτοσύνθεση χρειάζεσαι οπωσδήποτε αρκετό διοξείδιο, και μπόλικο φωτισμό.. Ο theofilos έχει μπουκάλα διοξειδίου, και έναν πάρα πολύ καλό διαχύτη (διάβασε παραπάνω να δεις..) Όπως επίσης έχει 4 λάμπες Τ5, διπλάσιο αριθμό από τις δικές σου, στα ίδια περίπου λίτρα! Αν το υπολογίσεις, θα δεις ότι πλησιάζει το 1Watt/lt, ενώ εσύ είσαι οριακά στο 0.5Watt/lt..
(επειδή αναφέρεσαι σε Τ8 και Τ5, είναι και οι δύο λάμπες φθορίου, μόνο που οι δεύτερες είναι πιο λεπτές, και τεχνολογικά πιο εξελιγμένες, ώστε στο ίδιο μήκος να βγάζουν περισσότερα watt και περισσότερο φως) Τέλος, το ότι δε βλέπεις τη φωτοσύνθεση, δε σημαίνει προφανώς ότι τα φυτά σου δεν αναπτύσσονται κανονικά, οκ?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου ! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μετα αναρωτιομαστε γιατι εχουμε υπογεννητικοτητα....ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΦΤΑΙΝΕ!
|
|||
|
|||
Μα ρωτησα τη μελλουσα συζυγο ρε συ . Εξαλλου την εχω κολλησει το μικροβιο σιγα σιγα...
|
|
||||
|
||||
είσαι το είδωλό μου
|
|
|||
|
|||
Τα τιγρακια αρχισαν τα φλερτ... Συντομα αναμενουμε γεννητουρια λογικα .
|
|
||||
|
||||
άτσααααα.έχουμε και τέτοια,ε????εεεεεμα, φυσικο είναι σε τέτοια ενυδρειαρα να έχουμε και γεννητούρια
|
|
|||
|
|||
Ειναι μια θυληκια φουσκωμενη και την εχουν παρει απο πισω 3 αγορακια που εχουν ολολαμπρα χρωματα τα οποια τορπιλιζονται μεταξυ τους... Ουτε κιχλιδες να ηταν. Μολις χαλαρωνει το μεγαλυτερο αρσενικο μαζι της και τριβονται πανω σε καποια φυλα να σου ενα αλλο αρσενικο του την πεφτει. Δεν τους αφηνουν να κανουν δουλεια .
|
|
||||
|
||||
τι,μόνο μια θυλικιά έχεις???απαπα, θα την ξ¤σκίσουν την καυμένη
|
|
|||
|
|||
Οχι εχω 6 τιγρακια. Αρα 3 θυληκιες η 2.... Ενα τιγρακι δεν μπορω να το ψυχολογισω.....
|
|
|||
|
|||
Μερικες νεες φωτο. Σημερα εβαλε καμποσες Δαφνιες να ταισω τα ψαρακια και παρατηρησα οτι τα καταφερνουνε μια χαρα με τη κυκλοφορια του νερου του ενυδρειου. Μπαινω σε σκεψεις αν γινετε να εχω μονιμο πληθυσμο μεσα στο ενυδρειο.....
Εδω φαινεται ο αρσενικος μακμαστερι που θα μετακομισει στο 60αρακι σε λιγες μερες μαζι με το ταιρι του. Εχει γεμισει δαφνιες τριγυρω του . Μια καλυτερη φωτο του εν ωρα κυνηγιου! Κουιζ: Ποσα κουλι ειναι στην κρυπτοκορινα? Pogostomon Helferi και δαφνιες. |
|
|||
|
|||
Εχεις βαλει πολλες, αλλά σε μια δυο μερες θα εχουν εξαφανιστει...
|
|
|||
|
|||
Ηδη εξαφανιστηκαν.... γκαντεμη
|
|
||||
|
||||
άντε ρε μάν, κάνε καμιά ενημέρωση!!!μη μας αφήνεις έτσι!!!θέλουμε φωτό!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 03-01-08 18:55 |
Το 120λ. ενυδρειο μου | AXEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 06-07-07 14:46 |
νεο ενυδρειο | petros | Bettas | 1 | 27-04-06 12:14 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-07-04 18:09 |