|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Καταπληκτικό αν θες σου μοντάρω εγώ πολές φώτο και να φένεται μία. αν ενδιαφέρεσαι εδώ θα είμαι. εχω κι εγώ μια ερώτηση στην αλλαγή νερου κάθε πόσο την κάνεις και πόσα λιτρα αναπληρώνεις;
εχω κάτση και περιμενω απάντηση |
|
||||
|
||||
Ακόμα μετράει..................
|
|
||||
|
||||
Δυό φορές το χρόνο από 500+ περίπου λίτρα.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Θα ήθελα πολύ να μάθω! |
|
||||
|
||||
Ο ενας Epalzeorhynchus frenatus παρ,οτι τελικο μεγεθος δινουν τα 12-15 εκατοστα,εχει φτασει τα 20 .
Απλα δεν του μιλαει κανεις.Κυριως ο.... μικροτερος... ιδιος. Οταν βγει τη βολτα του,οχι συχνα,ενας πανικος πεφτει παντου.Δεν κανει τιποτα ...χοντρο...αλλα ο πανικος ειναι διαχυτος... |
|
||||
|
||||
!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 30-09-08 στις 18:22 |
|
|||
|
|||
Απλά απίστευτο!!!!!!
Συγχαρητήρια!!!!!
|
|||
|
|||
ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΠΑΧΟΣ ΕΧΟΥΝ?
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?ΗΤΑΝ? ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ?
|
|
||||
|
||||
Αν η ερωτηση ειναι για τα τζαμια,..γυρω στα 3 χιλ/κα,και 2 χιλ. πηγαν τα ατσαλια.Συνολο ολη η κατασκευη ,γυρω στα δεκα. Ναι.. η σχεδιαση και κατασκευη ειναι δικη μου.
|
|
||||
|
||||
Μαγευτικό ! ! ! ! ! Απίστευτο ! ! ! ! !
|
|
||||
|
||||
θα θελαμε πααααρα πολυ ενα update
|
|
||||
|
||||
Γιατι οχι.
Ριζικες αλλαγες! Απο τον περασμενο Αυγουστο (14 μηνες) εχουν δωθει οι περισσοτεροι ενοικοι και εχει αρχισει η μετατροπη σε ελληνικο ! Μπηκαν 2 μεγαλες ομαδες απο Alburnus alburnus και Leucaspius delineatus (περιπου 40).Αρκετες γαριδες. Απο τους προηγουμενους κατοικους εχουν κρατηθει ολα τα Acanthophthalmus kuhli (δεν εχω ιδεα ποσα ειναι και θα παραμεινουν γιατι δεν υπαρχει κανενας τροπος να τα πιασω), 5 Crossocheilus siamensis, μερικες Melanotaenia praecox,8 Melanotaenia boesemani, 2 Εpalzeorynchus frenatus,2 Helostoma temminckii, καμια 15αρια Trichogaster trichopterus,5 Gyrinocheilus aymonieri,καμια 10αρια Sumo Loach (επισηςθα παραμεινουν γιατι δεν πιανονται),2 Botia lochata. Τα φυτα κοντεψαν να με πνιξουν....ξυλωσα 2 μεγαλες λεκανες,αφαιρεσα τα καλαμια γιατι ειχαν φτασει στα φωτα τα οποια αλλαξα με νεα (μειωσα κατα πολυ). Αυταααα !!! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
για να δουμε αν καταφερες να κανεις το πιο ωραιο ενυδρειο που εχω δει ακομα καλυτερο!!!!
|
||||
|
||||
περιμενουμε τις φωτο λοιπον!!
|
|
||||
|
||||
ενδιαφερουσες αλλαγες με τις νεες σου εισαγωγες.......ειναι ψαρακια ελληνικα απο οτι καταλαβα???? προβληματα συμβιωσης υπαρχουν .....
για αλλη μια φορα μπραβο!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
Ναι ειναι ελληνικα,προβληματα συμβιωσης οχι δεν υπαρχουν,οπτικο ειναι περισσοτερο το θεμα,γιαυτο θα φευγουν σιγα σιγα οι υπολοιποι ενοικοι.(οσους μπορεσω τελος παντων)
|
|
||||
|
||||
Αλήθεια, πως γίνεται να πιάσεις ένα ψάρι απο εκεί μέσα;;;
Εδώ στα μικρά ενυδρεία ζοριζόμαστε, σε ένα τέτοιο βάζεις μάσκα; |
|
||||
|
||||
Γεια σου φίλε μου, περιμένω και εγώ με ανυπομονησία να δώ το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ακριβως με τον ιδιο τροπο που κανουν σεξ οι σκατζοχοιροι !!!! δυσκολα, πολυ δυσκολα !!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αντε να ασχοληθουμε και με κατι που μονο και μονο απο το μεγεθος, αξιζει να λεγεται ενυδρειο!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Ωρε ... ξεφυγαμε!! Καμοια φωτο να κανουμε οφθαλμολουτρο?? (οχι απο τους σκανζοχοιρους)
|
||||
|
||||
με αμμωνια το εστρωσες;
|
|
||||
|
||||
ναι....ηρθαν απο το εργοστασιο παραγωγης αμμωνιας με βυτιο και εριξαν 127 λιτρα αμμωνιας....γιατι εκανε τη μεθοδο "μια φορα απαξ"..
το σπιτι εκκενωθηκε για 42 μερες λογω οσμης τουαλετας.......... υ.γ. αληθεια ποια μεθοδο ακολουθησες??
|
||||
|
||||
νομιζω οτι σε τόσα λίτρα και με μια σταδιακη αυξηση της ιχθυοφορτωσης δεν τιθεται θεμα στρωσιματος.....
Στρωνει μονο του σιγα σιγα.... |
|
||||
|
||||
ναι,έτσι είναι !
|
|
||||
|
||||
πες αληθεια...αφου μου ζητησες μπολι απο το καρφουρισιο μου!!
|
|
||||
|
||||
ψεύτη, από μένα πήρε από το 8 λιτρο που είχα κάνει
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |