|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο Κλεόβουλε και τα ψαρια υπέροχα , αλλα πολυ φυτό ρε συ μηπως κατα βαθος θα ηθελες ενα φυτεμενο??
Και πάλι μπράβο για την προσπάθεια σου ! |
|
||||
|
||||
Ο Κλεόβουλος το έχει δηλώσει και δημόσια,
ειναι κρυφομποστανάς και Αφρικανομποστανάς
|
||||
|
||||
Επιτελους ενας ψαγμένος που βαζει λιγο πρασινο στα υγειεστατα, πανέμορφα Malawi του. Πολυ ωραιο ενυδρειο με πολλη κινηση. Μπραβο.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Τάκη, παγοκόφτη, Χρήστο
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
+1000
|
||||
|
||||
Έγινε μια ψιλο αραίωση του πληθυσμού (αποχώρησαν τα Ps.callainos) και
επιτέλους είδα μπουκωμένες 2 ταυτόχρονα άσπρες Labido !!! Οι θηλυκιές saulosi συνεχίζουν ακάθεκτες Και μερικές νέες φωτο με τις ευτυχισμένες μανούλες 1.η μικρότερη λευκή 2.η ίδια στο βάθος 3-4. η άλλη και μεγαλύτερη λευκή 5. μπουκωμένες saulosi & labido white τετ α τετ 6. σε πρώτο πλάνο ο κυρίαρχος saulosi και πίσω η μεγαλύτερη λευκή |
|
||||
|
||||
ααα πολυ ωραια!!!κουκλες ολες
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Κλεό!Ωραίες οι ψαρούκλες σου.
|
|
||||
|
||||
Η μικρή λευκή δεν τα κράτησε τελικά.
Φαίνεται ότι ακόμη δεν είναι έτοιμη αλλά προετοιμάζεται |
|
||||
|
||||
Η μεγάλη άσπρη Labidochromis caeruleus "Nkhomo Reef"
χωρίστηκε και περιμένω να βγάλει επιτέλους τα άσπρα μωράκια (μου φαίνονται υπερβολικά πολλές οι μέρες που τα κράτησε αλλά ίσως αυτά να είναι αυγά που γονιμοποιήθηκαν με δεύτερη απανωτή προσπάθεια που δεν πήρα χαμπάρι) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Άντε με το καλό! |
|
||||
|
||||
Ας διορθώσω την παρουσίαση αφού έχουν γίνει αλλαγές μετά την μετακόμιση του ενυδρείου σε άλλο χώρο όπου λειτουργεί τον τελευταίο μήνα.
Διαστάσεις:120,8 x 42,8 x 64,0 cm Όγκος: 330 λίτρα μικτά Φυτά: Ανούμπιες Ψάρια: Pseudotropheus saulosi "Taiwan Reef" Labidochromis caeruleus "Nkhomo Reef" F1 Άλλα ζωντανά: 4 είδη neritina natalensis Διακοσμητικά υλικά: πέτρες κοκκινωπές, βυθός: χαλαζιακή άμμος Hagen,Tropical marine sand, αραγωνίτης Nature's Ocean, άμμος θαλάσσης Ιερισσού (όλα ανάμικτα σε άγνωστες πιά αναλογίες) Φόντο: μαύρη μεμβράνη κολλημένη με νερό εξωτερικά Φωτισμός: 2 λάμπες Τ5 χ 54W daylight Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες (ανάβω μόνο 1 λάμπα ) Φιλτράρισμα: Hydor prof 600(1300 l/h) + Aquanova ncf-1500(1500 l/h) με ελαφρόπετρα,substrat pro,siporax, σφουγγάρια, ενυδρειακό βαμβάκι. Θέρμανση: RS-300W Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: Ph: 8+ Gh: 17 Kh: 14 NH3/NH4: 0 NO2: 0 NO3: 10~ Αλλαγές νερού: εβδομαδιαία 40~% Θερμοκρασία: 24 C χειμώνα, 27+ C καλοκαίρι Διατροφή:2 φορές ημερησίως NLS cichlid formula βασικά, Tropical spiroulina forte και NLS Algae max 1-3 φορές τη βδομάδα. 'Αλλες πληροφορίες: χρησιμοποιώ μόνο αντιχλώριο (seachem Prime) στις αλλαγές και ποτέ φαρμακευτικά σκευάσματα Αρχική επιλογή ήταν να γίνει species με saulosi αλλά μετά την τελευταία μου μετακόμιση και την αναγκαστική αδρανοποίηση όλων των υπόλοιπων ενυδρείων μου κράτησα μαζί και το χαρέμι των "Nkhomo Reef" που είναι κι αυτά σπάνια ψαράκια. Στη διάθεση σας για σχόλια-διευκρινήσεις. Στο βιντεάκι συγχωρέστε με για τις φυσαλίδες είναι από το eheim diffusor που είναι προσαρμοσμένο στην έξοδο του Aquanova. |
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο και καθαρο το πλυντηριο Κλεοβουλε
χαιρομαι να βλεπω 'καθαρα' σπανια και ευτυχισμενα ψαρακια |
|
||||
|
||||
δεν μπορω να το δω εγω το βιντεο
|
||||
|
||||
Αυτά είναι.
|
|
||||
|
||||
Ε ρε και να χα ενα 400αρι
Τα πιο όμορφα ψαρια εχει η Αφρική, συνεχεια τριγυρνάει στο μυαλό μου ενα αφρικανικό μολις φτιάξουν λιγο τα οικονομικά μου ελπίζω να γινει. Αυτο πο σκεφτομαι ειναι ενα 400αρι με κροκάλα γκρι, διοξείδιο ,λιπάσματα και κλαδοφορα αλγη φουλ ,άραγε γίνεται αυτο;
|
||||
|
||||
Υποκλίνομαι δάσκαλε
Κάτι τέτοια βλέπω και βάζω σαν επόμενο στόχο ένα Αφρικάνικο
|
||||
|
||||
ολοι μπορειτε να το δειτε και εγω οχι?!?
|
||||
|
||||
Για πήγαινε εδώ
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=d-cSTbTK7Yc
|
||||
|
||||
τωρα ολα οκ φανταστικα ψαρια και aquascape..να σου ζησουν
|
||||
|
||||
Χαμός γίνεται με τα μπουκώματα
Στην πρώτη φωτο μια μεγάλη ενήλικη saulosi και στις άλλες (για να δείτε από πόσο μικρά ζευγαρώνουν) μια νεαρά περίου 4εκ!! |
|
|||
|
|||
Ζωγραφίζεις Κλεόβουλε!
Καμμιά σκέψη για στήλη ενυδρείων στον καινούργιο χώρο; Λέω τώρα!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Από σκέψεις άλλο τίποτα |
|
||||
|
||||
Κλεόβουλε στη μεσαία φωτο τα μπλε ειναι σαουλοσι ??
|
||||
|
||||
Σαουλόζι αρσενικό
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Κλεό!Έχεις φτιάξει ένα καταπληκτικό μαιευτήριο.
|
|
||||
|
||||
Πάντως τα σπάει!!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
πολλα μπουκωματα και απο μικρες στα βασανα!
να σου ζησουν! |
|
||||
|
||||
Είδα και ανθισμένη ανούμπια μετά από καιρό
Για να πω την αμαρτία μου λόγω γρίπης παραμέλησα μια εβδομαδιαία αλλαγή νερού και τσουπ....λουλουδάκι και φυλλαράκια! Για πείτε μποστανάδες.....μήπως να αφήνω λίγα περισσότερα νιτρικά? Τα νέα φύλλα γιατί βγαίνουν τρύπια? έλλειψη καλίου να υποθέσω? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
Malawi 500 λίτρα | ntritzt | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 21-12-12 16:33 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
650 λίτρα malawi τι να βάλω? | theodarras | Malawi | 40 | 14-11-10 18:50 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |