|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μπορεί να γίνει κι αυτό.
Τώρα το αποφύγαμε για να μη δίνουν στόχο κάποιοι |
|
||||
|
||||
Πάντως νομίζω θα έχει τρελό γέλιο, ειδικά σε περίοδο διακοπων, που όλοι μας είμαστε σε άσχετα μέρη να δω (και να με δει) κάποιον με την ίδια μπλούζα και να γράφει και το νικ του
|
|
||||
|
||||
Βρε Κλεόβουλε επικηρυγμένοι ήμαστε ;
|
||||
|
||||
Δε ξέρω για σένα.....εγώ έχω και χαρακτηριστικό όνομα
|
|
||||
|
||||
ωραία τα μπλουζάκια παιδιά συγχαρητήρια σε αυτούς που κοπίασαν,και για το ενδιαφέρον τους..Καλό καλοκαίρι να έχουμε
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
κ όλοι στις παραλίες με αυτά..οίκος της μόδας είμαστε τέλος
|
|
||||
|
||||
Εγω να δεις, κάποιοι βγάζουν καντήλες όταν ακουν το ονομά μου
|
||||
|
||||
μα όνομα είναι αυτό βρε παιδί μου κι εσύ....και Μήτσος και Τάκης
|
|
||||
|
||||
Εγω θα γραψω Τακης για να κανω πολλους φιλους
|
|
|||
|
|||
Εγώ πήγα σήμερα από το μαγαζί είδα τα νούμερα (Medium, Large, xlarge) στα μπλουζάκια και έδωσα την παραγγελία μου !!!
|
|
||||
|
||||
Ουυυυυυυυυυυυυυ
να είσαι σίγουρος, -------------------------------------------- Κλεόβουλε σκέτο Τακης, χωρίς Μήτσο ε
|
||||
|
||||
ετοιμα
το καπελακι ρυθμιζεται με βελκρο πισω,οποτε δεν θα υπαρχει θεμα μεγεθους για οποιον ανησυχει |
|
||||
|
||||
Ωραιος Γιωργο!
Καλοφορετα! Περιμενω κι εγω τα δικα μου! |
|
|||
|
|||
Στο μαγαζί που πήγα να πάρω τις μπλούζες μου είπανε ότι θέλουν την έγκριση από εσάς εδώ για να φτιάξουν μπλούζες με σήμα GAB μπρός πίσω.
Σε παλιότερη ερώτηση μου είχατε πει ότι είναι οκ και δεν υπάρχει πρόβλημα. Για κανονίστε το με το μαγαζί να μας τις φτιάξουν έτσι, όσοι θέλουμε. |
|
||||
|
||||
@ΛαμπροςΤ
σε καμια ωριτσα θα εχει διευθετηθει το θεμα |
|
|||
|
|||
Mille Merci....
|
|
||||
|
||||
το γραφω και εδω γιατι εκεινη την ωρα ημουν στη δουλεια.οπως ειπα εχει διευθετηθει το θεμα.οποιος θελει μπλουζα με διπλη σταμπα(μπρος-πισω) μπορει να την παραγγειλει ετσι.
λογω τεχνικης δυσκολιας,προς το παρον δεν μπορει να μπει στη σελιδα του καταστηματος σαν επιλογη που να δειχνει ταυτοχρονα και στηθος και πλατη.θα πρεπει να βγει νεα μακετα. παρολαυτα και μεχρι να λυθει αυτη η δυσκολια,αν καποιος τη θελει ετσι μπορει να το ζητησει ειτε τηλεφωνικα,ειτε μεσω email,ειτε κατα την επισκεψη στο καταστημα. εχουν ενημερωθει πως απο εμας δεν υπαρχει αντιρρηση και το καταστημα δεν εχει προβλημα να την τυπωσει οπως ζητησουμε επισης να ενημερωσω πως στην τιμη αυτης της επιλογης,υπαρχει η μικρη χρεωση των δυο ευρω για την ενισχυση του φορουμ,οπως ισχυει και για τις αλλες επιλογες. |
|
||||
|
||||
Λάμπρο, το ζητήσαμε καιρό αλλά δεν είχε υλοποιηθεί γιατί δεν το είχαν ξανακάνει. Σήμερα όμως είμαστε έτοιμοι. Ορίστε τα link για όποιον θέλει μπρος πίσω logo
Δίχρωμο logo http://www.shirtaki.com/prd/4759 Τρίχρωμο http://www.shirtaki.com/prd/4758
|
||||
|
||||
οκ,αρα υποθετω λυθηκε κιαυτο
|
|
||||
|
||||
Ηρθαν και τα δικα μου!!
|
|
||||
|
||||
Ερώτηση - απορία :
Τα Τ - shirts, με το λογότυπο G.A.B., βγαίνουν μόνο σε μαύρο χρώμα... ή υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλουμε και άλλο χρώμα μπλούζας ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
μπορεις να διαλεξεις και αλλο χρωμα.(αρκει να το εχει το μαγαζι).
εχει αρκετα,αλλα θα πρεπει να κανεις ενα τηλεφωνο στο καταστημα πριν κανεις παραγγελια για να συνενοηθεις τι θες |
|
||||
|
||||
Εντάξει, Γιώργο !!! Το μαγαζί είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου... οπότε θα πάω να τα δω, εκεί. Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Θα ήθελα πάντως να κάνω μια παρατήρηση.
Στο σήμα του GAB όταν τυπώνεται σε μεγάλη επιφάνεια, το ψαράκι βγαίνει λίγο "περίεργα". Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ανάλυση της εικόνας του σήματος που έχει δοθεί στο κατάστημα. Ενώ αντίθετα σε μικρό σήμα, φαίνεται πολύ καλύτερο. Όπως και να έχει πάντως, είναι μια πολύ ευχάριστη κίνηση, και είναι ωραίος τρόπος να ξεχωρίζουμε εμείς τα "αρρωστάκια" του GAB. Καλοφόρετα σε όλους μας !!! |
|
||||
|
||||
Μόλις τα παρέλαβα!
|
||||
|
||||
Α, ωραια!
Σιδερωμενη να την παρω ε!
|
||||
|
||||
Και γω σιδερομενη την θελω Στεφανε σαν του θοδωρου χαχαχαψα
|
||||
|
||||
Στο μυαλο μου εισασταν χαχαχ γραψτε το στις παρατηρησεις χαχα εκτος αν φταιει το courrier οποτε σκεφτειτε να ηταν λαμπες
|
|
||||
|
||||
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|